E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- …
- 161
- chevron_right
Liekas, ka 3.15 is the way to go.Ramyrez rakstīja:Nedaudz saap jaa:D-shogad nobraukshu a nakamgad jasak domat par kautkadu 3.15 vai 3.45Vladlen rakstīja:reduktors antiekonomikalRamyrez rakstīja:par to evo nemaceshu teikt...vebt labaka vrbt sliktaaka-palielam pofig-nebuvejas kautkaasa m3 killers bet gan auto prieksh dveseliites;))
Reduktors 3.73...pagaidaam
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
BMW_The Ultimate Repair Bill
Mega
Bet, manuprāt ar spoileri kaut kas jādara. Bez noteikti nē, varbūt GT ar paaugstinājumiem?
Bet, manuprāt ar spoileri kaut kas jādara. Bez noteikti nē, varbūt GT ar paaugstinājumiem?
viss jau ir ieplaanots-shis pec difuzora uzlikshanas vairs nepaliksGatisB. rakstīja:Mega
Bildes interesantas
Manšķiet ideālāka attiecība būtu 3.23
A kāds pisiens to būtu visu sadarīt tā, ka netaisa street legal. Tikai kā vasaras mašīnai, kurai skati iet ziemā ar citu motoru?
...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
sen nebiju vinju bildeejis-esmu aizmirsis pareizos rakursus:D
video studija
nav man video:D:D:D viss tik atri notika ka nepaspeju nofilmeet-tik cik shodien skanju pafilmeeju
Dajoš studijā video ar skaņu vismaz
Nu man tikai cold starts bez gazeshanas ir uzfilmeets:D
Sajdjot!Ramyrez rakstīja:Nu man tikai cold starts bez gazeshanas ir uzfilmeets:D
Šajā topikā nav nekas tāds ko varētu negribēt.Archizlv rakstīja:Skan forši! Es ar tādu gribu!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- …
- 161