Dienas snapshot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- …
- 539
- chevron_right
Jūs zb jau ar saviem style 5
vainigs
Pa kuru laiku Tev tāds bija? Izskatās riktīgi labs gāžamais... Man patīk šitādi hardcore.
Pa spoguli
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
ofiget
īsta slidotava
īsta slidotava
Kādu laiku atpakaļ dabuju šo, domāju daļām, bet beigās izdomāju ka vajag ziemas priekiem..Nixon rakstīja:Pa kuru laiku Tev tāds bija? Izskatās riktīgi labs gāžamais... Man patīk šitādi hardcore.
nice aparāts, nakts dopiem ar der.
Es pa tādu ceļu esmu ar smago braucis... finālā pēc brauciena varētu sarakstit veselu grāmatu un uzņemt dokumentālo filmuBeigtais rakstīja:Pa spoguli
Ja būtu cockpit cam, tad tur vajadzētu daudz pīkstienuKops rakstīja:Es pa tādu ceļu esmu ar smago braucis... finālā pēc brauciena varētu sarakstit veselu grāmatu un uzņemt dokumentālo filmuBeigtais rakstīja:Pa spoguli
+ divas dienas staveju,gaidiju kad ceļu nokaisis speciali manis dēl + gāju uz tuvako veikalu (10km turp+atpakal) pēc cigaretēm tas bija latgale uz ceļa kur autobuss iet 1x nedeļāKon4a rakstīja:Ja būtu cockpit cam, tad tur vajadzētu daudz pīkstienuKops rakstīja:Es pa tādu ceļu esmu ar smago braucis... finālā pēc brauciena varētu sarakstit veselu grāmatu un uzņemt dokumentālo filmuBeigtais rakstīja:Pa spoguli
Vai tad pat lēnām nevarēja čunčināt uz tuvāko bodi ar auto?
Nu kaut ar 2tro ātrumu uz 30-40 toč prātīgi var pabraukt, līkumos īpaši lēnu braucot.
uteo rakstīja:Vai tad pat lēnām nevarēja čunčināt uz tuvāko bodi ar auto?
Smagais nekustējās no vietas.. pabrauc pusmetru uz priekšu un aizslīd 3 metrus atpakaļ Mēģinājumus braukt pārstāju pēc noslīdēšanas atpakaļ no kalna slīpi atpakaļgaitā Nebūtu kalni un lejas tad vel kautkā.. Šefs zvana un saka lai pametu sniegu zem ratiem, lai labāka saķere nahuteo rakstīja:Vai tad pat lēnām nevarēja čunčināt uz tuvāko bodi ar auto?
Ar smago jau cita lieta, domāju ka ar vieglo
Jaa, liidzenaa gabalaa, a kad peec likuma saaksies nogaaze, ko tad?! Pateicoties tādiem umniķiem (runājam par samgajiem) mans tēvs katru ziemu tai pašā Latgalē normāli piepelnās! Paldies Latvijas ceļiem un to uzturētājiem!
P.S. Tādā laikā izmantojams kkas tāds!
P.S. Tādā laikā izmantojams kkas tāds!
d[-_-]b
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- …