Ko Tu izdarīji savam e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- …
- 292
- chevron_right

Samainiitas 4 sharas 2 bukses un 2 atsaites stabilizatoram
Auto palika bik stabilaaks uz celja

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)

Cik tāds prieks izmaksā?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Bet tas ir arī M bampers.
Viņam interesē bildes ar stock bamperi un M difuzoru..

auto ticis pie cita ģeneratora un jaunām oglēm pateicoties PBSHB
es gan cerēju ka pietiks tik ar ogļu nomaiņu, bet beigās izrādījās ka ģeņģis beigts 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Pabūts pie Driver'a, uztaisīta diagnostika, profilakses pēc (2 gadu laikā nebiju slēdzis pie kompja).
Viss ideāli, nevienu kļūdu neizmeta, visi devēji strādā kā vajag.
Viss ideāli, nevienu kļūdu neizmeta, visi devēji strādā kā vajag.

Atrestaurēta kulise saliekot misiņa bukses un iztīrīts salons! 

ar misiņa buksēm tagad nav cietāka pārslēgšanās?

Man arī ir misiņa bukdes, bet atšķirību neizjutu, vienīgi, cik tantes runā, tad mūžš viņām īsāks kā alternatīvām buksītēm!

uzliktas koilas

baigais malacis! 

AgnisB bez ķirurģiskas iejaukšanās m difuzorā, tu viņu smuki nedabūsi iekšā! Tev difuzora iek'šmala, kura sēžās uz bampera nepasēs pēc robiem, tā ka paskaties kārtīgāk, kur difuzoram un bamperam tie robi, zinu to, ka viņi nesakrīt, pats dabūju graizīt!
Kā man izskatās:
Kā man izskatās:

šodien apmazgats nedaudz motors.. aizm. atsperem ieliktas atpakal reg. skruves
... braucot atpakaļ no darba interesantas sajūtas - aizmugurē brauc 2 pašvaldības busi viens aiz otra un pa priekšu CP tiguans....
njaa.. es bez TA joprojaam
akvārijā un ar radardetektoru pie stikla... 

... braucot atpakaļ no darba interesantas sajūtas - aizmugurē brauc 2 pašvaldības busi viens aiz otra un pa priekšu CP tiguans....

šodien samazgāts auto,

Reanimēts dzīvei jaunā kvalitātē pasen nomirušais ekonometrs
Besīja man tā nekustīgā bultiņa spidometrā... 

Ir ļoti patīkama pārslēgšanās. vairs nevar uzkūlt olu ar kloķi un viss slēdzas kā jaunam auto!RENIO rakstīja:ar misiņa buksēm tagad nav cietāka pārslēgšanās?

Darbā nodrukāju 2kvadrātmetrus sticker bomb,bus ko darīt pa brīvdienām,E36 piedzīvos lēto studentu krāsošanu pokemonu stilā. 

šodien,pielikts svaigi krasotais buferiits nokrasoas nasis un sparns,tgd tik jasanemas un butu janopule jo tizli izskatas
,apmainiits spogulis ,apmainitas aizmugurejas lampas no viena e36 uz otru,priekš TA ,bet nu daudz darba vel sava zina,jametina slieksni ,grida,jamaina kluci,stures pirskti,jamekle vel bremzem kas pa vainu,salons jasaliek kopa,protams,viss jauzpuce lai izskatas sterils. 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Ko eS izdariju sawam E36!? ...neko daudz . Tikai Wienkarši nopi*u sajūgu
Lidz ar to,koilas pārcEļas par apm mēnesi 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 116
- 117
- 118
- 119