Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1170
- 1171
- 1172
- 1173
- 1174
- …
- 2228
- chevron_right
Man radus Napoleons sitis, no tā laika neieredzu visus varžēdājus!
d[-_-]b
Tev kādu radu vai tavu bērnu tavā acu priekšā nošāva?ValtersZ rakstīja:Kad Tev radus un nošaus vai pašu bērna acu priekšā tad varbūt sapratīsi.JorensHS rakstīja:
Nesaprotu pretenzijas
Nē, sūri ir tad kad labāko draugu nozilina zilu tikai tādēļ ,ka viņš 5 min pirms 22:00 veikalā pērk pienu nevis grādīgos un kavē rindu alkāniem.Tas ir sūri.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tātad ja pagātnē kāds krievs nodara latvietim pāri tas nozīmē, ka visi krievi ir ļaunuma iemiesojums, kas nav pelnījis dzīvot? Nav brīnums, ka reizēm Latvijas krievi ienīst mūs latviešusValtersZ rakstīja: Kad Tev radus un nošaus vai pašu bērna acu priekšā tad varbūt sapratīsi.
Un starp latviešiem arī ir alkāni un huligāni ja kas
Jā ,visi nav tādi.
Īstie krievi ir ļoti labi cilvēki. Tie jaukteņi kautkā ne-riktīgi aizgājuši. Varbūt tādēļ viņi nebrauc atpakaļ uz russia ?
Īstie krievi ir ļoti labi cilvēki. Tie jaukteņi kautkā ne-riktīgi aizgājuši. Varbūt tādēļ viņi nebrauc atpakaļ uz russia ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kā Jūs domājat kā, lai dabuj vaļā šo sekretku? 
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Nevajag visus vienā maisā bāzt!ValtersZ rakstīja:Nē, sūri ir tad kad labāko draugu nozilina zilu tikai tādēļ ,ka viņš 5 min pirms 22:00 veikalā pērk pienu nevis grādīgos un kavē rindu alkāniem.Tas ir sūri.
Staļina režīms daudzus manus tuvākos radus izveda uz Sibīriju, daži bērni pa ceļam mira bada nāvē, daudzus tepat Latvijā nošāva, daudzus izmocīja smagā darbā līdz nāvei! Aizmirst to nevar, bet turēt naidu uz visu rasi par to ko darīja viņu senču senči nav prātīgi! katrā tautā ir savi atsaldētie!
Tie kas te to atbalsta, kas sauc Latviešu leģionārus un Latviešus kā tādus par fašistiem utt, ar tiem ir cita runa, bet parastais Krievu tautības cilvēks bieži vien izrādās daudz normālāks par vidējo Latvieti skauģi un dirsēju.....
Un tie kas bļauj, ka viņiem te ir slikti un ka viņus apspiež prom nekur nebrauks, viņiem ir labi šeit!
Starp citu, Krievijas krievi Baltijas valstu krievus neuzskata par saviem, viņi tos troļļo
Atrodi uzgriezni, kurš lien virsū uz centra, tādu kuru var bik pat uzpresēt, sametini kopā un skrūvē vaļa :)bemwee rakstīja:Kā Jūs domājat kā, lai dabuj vaļā šo sekretku?
Viņš ir tavs radinieks?elksnis rakstīja:http://labiedarbi.lv/lv/projekts/atbals ... la-iegadei
Ja kadam nav ko darit lūdzu nobalso par manu radagabalu... chalim nofendereja krosa moci un del ir kā ir turpināt braukt....
Paldies
Negribas disku sačakarēt metinot.....JānisK-[JK] rakstīja:Atrodi uzgriezni, kurš lien virsū uz centra, tādu kuru var bik pat uzpresēt, sametini kopā un skrūvē vaļa :)bemwee rakstīja:Kā Jūs domājat kā, lai dabuj vaļā šo sekretku?
Tur jau nevar iesit, jo tā skrūve pati ir torks ķipaNixon rakstīja:Sit iekšā torku! Ir tā darīts.
ooo shita kinieshu sekretka labaabemwee rakstīja:Kā Jūs domājat kā, lai dabuj vaļā šo sekretku?
Vakar biju aizbraucis skatīties compactu kuru ss.lv biju noskatījies, bija tāds zaļs ar tehnisko līdz decembrim un sludinājuma teksts, ka tāda cena tikai tai dienai 450 eiro. Kad zvaniju teica, ka nebrauc ar viņu vairs, jo apdrošināšana beidzās, kad prasiju vai var apdrošināt, lai varu atbraukt no Rīgas uz Jēkabpili, teica ka nav problēmu un apdrošināšana izmaksā 20 eiro. sapriecājos, ka tikšu pie laba compacta un momentā aizbraucu uz Rīgu un tad sākās. Pirmais bija tas, kad ar to kuru sarunāju apskatīties bmw nebija uz vietas un vietā atnāca viņa draugs tirgot, džeks sporta biksēs un pliku pauri. Ok, tas likās dīvaini, bet pie dirsas. Kad gribēju apdrošināt, tad izmeta summu 50 eiro uz 3 mēnešiem un tad sapratu, ka kaut kas nav kā vajag, jo kad es nopirku bmw, kad tiko tiesibas noliku man pat tad bija jāmaksā tikai 35 eiro uz trim mēnešiem. Prasiju, lai parāda tehnisko pasi un mašīna bija noņemta no uzskaites jau janvārī un pat teorētiski es ar viņu uz ceļa nevarēju braukt. Kad prasiju, lai nevaru sazināties ar īsto īpašnieku teica, ka meģina sazvanīt vai atrast numuru, bet neizdodas. Aizsūtiju sms uz csdd un mašīnai liegums, kad prasiju cik sods, atbildēja 400 eiro, bet saimnieks rīt cipa iešot to nomaksāt, teicu ka tas bmw mani vairs neintresē. Pēc 10 min zvanija, par cik esmu gatavs ņemt, atbildēju, ka neesmu idiots un mašīnu ar liegumu netaisos pirkt.
Gribēju tik pabrīdināt, lai neņemat compactu ar V/N JE -8125 Būtu linku iemetis, bet ss.lv vairs nav. Bet vismaz nopirku citu compactu, par velti uz Rīgu vismaz neizbraucu.
Gribēju tik pabrīdināt, lai neņemat compactu ar V/N JE -8125 Būtu linku iemetis, bet ss.lv vairs nav. Bet vismaz nopirku citu compactu, par velti uz Rīgu vismaz neizbraucu.
tādam uz vietas iekrāmēt sejā un paprasīt vēl atpakaļ degvielas izdevumusdriftaelks rakstīja:Vakar biju aizbraucis skatīties compactu kuru ss.lv biju noskatījies, bija tāds zaļs ar tehnisko līdz decembrim un sludinājuma teksts, ka tāda cena tikai tai dienai 450 eiro. Kad zvaniju teica, ka nebrauc ar viņu vairs, jo apdrošināšana beidzās, kad prasiju vai var apdrošināt, lai varu atbraukt no Rīgas uz Jēkabpili, teica ka nav problēmu un apdrošināšana izmaksā 20 eiro. sapriecājos, ka tikšu pie laba compacta un momentā aizbraucu uz Rīgu un tad sākās. Pirmais bija tas, kad ar to kuru sarunāju apskatīties bmw nebija uz vietas un vietā atnāca viņa draugs tirgot, džeks sporta biksēs un pliku pauri. Ok, tas likās dīvaini, bet pie dirsas. Kad gribēju apdrošināt, tad izmeta summu 50 eiro uz 3 mēnešiem un tad sapratu, ka kaut kas nav kā vajag, jo kad es nopirku bmw, kad tiko tiesibas noliku man pat tad bija jāmaksā tikai 35 eiro uz trim mēnešiem. Prasiju, lai parāda tehnisko pasi un mašīna bija noņemta no uzskaites jau janvārī un pat teorētiski es ar viņu uz ceļa nevarēju braukt. Kad prasiju, lai nevaru sazināties ar īsto īpašnieku teica, ka meģina sazvanīt vai atrast numuru, bet neizdodas. Aizsūtiju sms uz csdd un mašīnai liegums, kad prasiju cik sods, atbildēja 400 eiro, bet saimnieks rīt cipa iešot to nomaksāt, teicu ka tas bmw mani vairs neintresē. Pēc 10 min zvanija, par cik esmu gatavs ņemt, atbildēju, ka neesmu idiots un mašīnu ar liegumu netaisos pirkt.
Tāda doma bija, bet viņs neko tiešam nav zinājis, tik palīdz draugam notirgot pēc viņa teiktā. 
Info visiem lietoto riepu pircējiem/pārdevējiem - pazīstams ceļu policists stāstījis, ka ne tik sen ejot TA sākuši skatīties riepas ražojuma gadu - nedrīkst būt vecākas par 5 gadiem kaut vai ar 8 mm protektoru. Kāds ir personīgi saskāries?!
d[-_-]b
Nezinu vai ir taisnība, bet to es pilnībā atbalstu.
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1170
- 1171
- 1172
- 1173
- 1174