5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- …
- 287
- chevron_right
Es ar busu! kads gadijuma no ciera nebrauks uz plazu? butu jauki ja mani pakertu! 20195951
-dewil-
no centra varu, bet no ciera. tobīš čiekurkalna? :( nesanāks.
uh kā pierīšos. amm tur ir kur paēst? būšu uz 19.00, paskatīšos kā jums spēlējas. :P
Es no Čiera braukšu!martins221 rakstīja:Es ar busu! kads gadijuma no ciera nebrauks uz plazu? butu jauki ja mani pakertu! 20195951
Hmm, biljards kaut kā nepiesaista. Domaju izlaidišu.
Es jau ar piebraukšu uz brīdi papļurkstēt un viss. Šovakar laikus jāmūk prom
šovakar satikti: korsa, kmatiiini+1, kon4a+1, armis, matins221, finks+1, beeSharp, megatrons, Pacha, Anetiiite, Podziņa, siikais, Indīgais, tomens1, erda, Jolcinja, activity, mathias+team, Aduks.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Satikti visi kompota minētie kā arī neocron... Paldies par jauko vakariņu!
kompots rakstīja:šovakar satikti: korsa, kmatiiini+1, kon4a+1, armis, matins221, finks+1, beeSharp, megatrons, Pacha, Anetiiite, Podziņa, siikais, Indīgais, tomens1, erda, Jolcinja, activity, mathias+team, Aduks.
+1 kompotam par manu nick.. un man liekas ka Renio piemirsi uzrakstiit..
shodien tieshaam daudz satikti.
ar paachu sakaardinaajam sevi par alko, paacha, pie taa ari tika, es izpaliku, bij jaastuuree, bet bij labs GARAZH
ar citiem labi parunaats..
ar aduks, mathias un beesharp uzrauts biljards..
M.K.
Es jau ar biku bijkompots rakstīja:šovakar satikti: korsa, kmatiiini+1, kon4a+1, armis, matins221, finks+1, beeSharp, megatrons, Pacha, Anetiiite, Podziņa, siikais, Indīgais, tomens1, erda, Jolcinja, activity, mathias+team, Aduks.
sniga sniegi putināja, šodien braucam uz Alfu?
Varētu, bet varu tikai sākot no kādiem 23.30 :) būs kāds?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
Iespējams ap 23:00
Uz 23 nez...itkā pa vēlu man,bet kas to lai zin 90% ka piebraukšu. tagad slīdu uz centru.
Ēeee!.. Šodien neviens netaisās uz Plazu!?!
Kurā vietā jūs tur parasti vācaties? Un cikos?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- …
- 287