Auto
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- …
- 308
- chevron_right
Interesē anglis ar 2.8 motoru, kas atrodas jau Latvijā un nav izjāts kā donors.
Sveiki, varbūt kāds pārdod vai zin kas pārdod bmw e36 (kupeju) , 1.8is vai 2.0 cenā līdz 900ls !
Labprāt nopirkšu , raktat uz epastu [email protected] ar bildēm un tel. nr.
Un varbūt kāds zin teikt par šo ------> http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ckemi.html
Labprāt nopirkšu , raktat uz epastu [email protected] ar bildēm un tel. nr.
Un varbūt kāds zin teikt par šo ------> http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... ckemi.html
JOPROJĀM AKTUĀLI :) A to mož sanāks pamest BMW lietotāju pulciņu :(Pāķis rakstīja:Par cik sanāca negaidīti notirgot savu braucamo meklēju tagda citu braucamo. Budzets 500Ls ar visām papīru darīšanām. Ja kāds piedāvā tad varu paņemt uz nomaksu ar pirmo iemaksu 400Ls un mēneša maksājumu 100Ls, bet kopsumma lai nepārsniedz 850-900Ls![]()
Ja ir ko piedāvāt tad lūdzu PM. SS jau esmu izķemējis
Nu ja viņš ir tik ideāls kā liekas, tad noteikti ir vērts kur sazīmēt tos Ls 250, jo pēc tam tikpat ātri vien tajā par 1500 iegrūdīsi
Nu es nez,vins bik pa daudz grib par to kupeju,jo vizuali vins varbut ir labs,bet no Mpakas ir tikai prieksejais bufers un salonaa arii nekas no ekstraam tur nav,lai maksaatu taadu naudu,pa vinju!
Tas tik mans viedoklis.
Tas tik mans viedoklis.
Instagram - Sandis_e36
Nu ja, bet tādas cenas ir un paliks, lētāki viņi nekļūs. Tie kas labā kondīcijā vismaz. Tas pats kas ar huligāniem labiem cenu ziņā notika.
Raksti userim Karrlo viņš ar tādiem ņemas.byrbyr rakstīja:Interesē anglis ar 2.8 motoru, kas atrodas jau Latvijā un nav izjāts kā donors.
yanks rakstīja:Cik saprotu, tad rokeri ar gultņiem ir labāki motora darbības klusuma pēc, bet sliktāki, jo ir vairāk kustīgu detaļu kam saplīst.
Tas ir lietotaja ivars922 ir ari topiks vinam...TheMoneyTeam rakstīja:Kādam ir kas sakāms par šo brīnumu?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dbdkl.html
Ok, pladies!Kukijs rakstīja:Raksti userim Karrlo viņš ar tādiem ņemas.byrbyr rakstīja:Interesē anglis ar 2.8 motoru, kas atrodas jau Latvijā un nav izjāts kā donors.
GunTixV rakstīja:Tas ir lietotaja ivars922 ir ari topiks vinam...TheMoneyTeam rakstīja:Kādam ir kas sakāms par šo brīnumu?
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... dbdkl.html
viewtopic.php?f=18&t=1630&hilit=ivars922&start=20
Pārdodu sistu e36 sedanu
Дата пр-ва 1995-06-22
M52b20
Automatiska karba
Sista pakaļa un gandriz visa virsbuve jo bija apgriezta uz jumtas
Priekša vesela. var pat braukt. Motors un karba darbojas.
Viss kas zem kapota ir vesels
Varbut kuru ieintereses vai tikai uz metalu ?
Дата пр-ва 1995-06-22
M52b20
Automatiska karba
Sista pakaļa un gandriz visa virsbuve jo bija apgriezta uz jumtas
Priekša vesela. var pat braukt. Motors un karba darbojas.
Viss kas zem kapota ir vesels
Varbut kuru ieintereses vai tikai uz metalu ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Takā esmu palicis bez šances nāksies šķirties
Priekšējais bamperis jāmaina kā var redzēt tajā kartupeļbildē
slieksnis uzlocīts mazliet un (plaukts??) priekša uzlocīts, riepa taisni nestāv
abām aizmugurējajām arkām šajā vietā ruslanburbuļi un haubei priekšā arī šitas huiņa vienā pusē puse ir nolūzis bet braucams ir saloniņš mazliet, blakussēdētāja durvīm visa tā parpala nāk nost, klipši izlūzuši Tie huiņas, kas tur nāk man ir, bet viņi bija galīgi izstaipījušies un es ar skavotāju piešāvu klat un izskatās vēl dirsīgāk ;/ nesen mainīju eļļu un filtru motoram, kloķvārpstas impulsa devēju un laikam kko ne tā saskrūvējām, mazliet jāpazāģē pirms piešķiļas un ieminot grīdā motors mazliet noburbuļo, bet kā ir virs 1k apgriezieniem viss šancē
Skate līdz kkādam tur janvārim, mašīna atrodas saldus rajonā, ja ir kāds ņēmējs, tad varu aizdzīt tuvākai apskatei
Cenu piedāvājat paši, neko daudz jau es negaidu
Priekšējais bamperis jāmaina kā var redzēt tajā kartupeļbildē
slieksnis uzlocīts mazliet un (plaukts??) priekša uzlocīts, riepa taisni nestāv
abām aizmugurējajām arkām šajā vietā ruslanburbuļi un haubei priekšā arī šitas huiņa vienā pusē puse ir nolūzis bet braucams ir saloniņš mazliet, blakussēdētāja durvīm visa tā parpala nāk nost, klipši izlūzuši Tie huiņas, kas tur nāk man ir, bet viņi bija galīgi izstaipījušies un es ar skavotāju piešāvu klat un izskatās vēl dirsīgāk ;/ nesen mainīju eļļu un filtru motoram, kloķvārpstas impulsa devēju un laikam kko ne tā saskrūvējām, mazliet jāpazāģē pirms piešķiļas un ieminot grīdā motors mazliet noburbuļo, bet kā ir virs 1k apgriezieniem viss šancē
Skate līdz kkādam tur janvārim, mašīna atrodas saldus rajonā, ja ir kāds ņēmējs, tad varu aizdzīt tuvākai apskatei
Cenu piedāvājat paši, neko daudz jau es negaidu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- …