Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1187
- 1188
- 1189
- 1190
- 1191
- …
- 1297
- chevron_right
Liekas, ka man garažā ir, šodien apskatīšu. Pagaidām izolenta Tev palīdzēsikey07 rakstīja:maartyd rakstīja:Pirmais vienmēr vai gaisu nepiesūc. Gofra pārsvarā ieplaisā pie droseles.ikey07 rakstīja:Ar ko sākt ka motors (M43b18) raustas ieminot grīdā, no 0 ieminot ir tādi kā rāvieni, arī pārējos ātrumos var just.
Tas pats notiek gan ar gāzi gan ar benzīnu tāpēc nezinu kur ķerties klāt. tukšgaitā apgriezieni nelēkā.
Toč gofra pārplīsusi gandrīz pa visam, tik tagad nevaru atcerēties vai kādam esmu notirgojis gofru kas man bija uz 1.6 M43
Anyhows, milzum paldies.
Pasūtiju jaunu gofru, vakar aptinu ar melnu izoleniRus rakstīja: Liekas, ka man garažā ir, šodien apskatīšu. Pagaidām izolenta Tev palīdzēs
- ikey07
Kur lai nopērk plakanas šaibas priekš lielajām poly buksēm tiltam ?
Izpūtējs pilnā garumā no e46 330,2003.g. derēs uz m52 e36? Kādas modifikācijas jāveic?
Kādam lv uz e36 ir gaisa piekare? Vienkārši sāku aizdomāties par tādas iegādi, bet nezinu kādu labāk utt. Kādi ir plusi un kādi ir mīnusi? ok lielākais pluss visiem zināms tas, ka braucot vari pacelties augstāk. bet ko vel varat pateikt?
Cik dzirdēts , jātaisa pārbūves projekts pie Dambja OSC.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Artūrs O_o rakstīja:Kādam lv uz e36 ir gaisa piekare? Vienkārši sāku aizdomāties par tādas iegādi, bet nezinu kādu labāk utt. Kādi ir plusi un kādi ir mīnusi? ok lielākais pluss visiem zināms tas, ka braucot vari pacelties augstāk. bet ko vel varat pateikt?
Ir verts ieguldit ap 4k ?
ar kompatu pa brugji
Kam tas uz e36 vajadzīgs? Respektam?
Stenceriem labākā fīča, var dabūt dope izskatu un var arī normāli pabrauktvitjazz rakstīja:Kam tas uz e36 vajadzīgs? Respektam?
pa 4k labāk intrax 1k2 vai JRZ coilus
ta technix var pa1.5k nopirkt. Bet jautājums ir vai to vajag nekad nekas tāds nav bijis, bet paziņai uz e92 ir pņevma uzlikta, diezgan patīkami ka nav jāstraglo, lai uzbraukt kkur, bet tas tāds mirkļa vājums gan jau
āā un vēl baigais jautajums, vai sānu spoguļi no e34 der uz e36?
Nav tur 4k nekādīgi, vienīgi ja izmanto vienus brendīgos ražotājus tad iespējams..cipruss18 rakstīja:Artūrs O_o rakstīja:Kādam lv uz e36 ir gaisa piekare? Vienkārši sāku aizdomāties par tādas iegādi, bet nezinu kādu labāk utt. Kādi ir plusi un kādi ir mīnusi? ok lielākais pluss visiem zināms tas, ka braucot vari pacelties augstāk. bet ko vel varat pateikt?
Ir verts ieguldit ap 4k ?
Artūr, ja tiešām interesē varu pmā iedot kontaktus, džeks ņemās ar airliftu, visu pastāstīs un izstāstīs
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Ramyrez bij nopircis, pajautā viņam
Man ir no allroada airlifts.es varetu amishus uzlikt uz kabra vai e38
ar kompatu pa brugji
Diezgan specifisks jautaajums laikam, bet vajadzeetu paarliecinaaties!
E36 aizm stupicas, kaads ir diametrs? tb aizmugureejaa gultna iekseejais diametrs...
Un veel pie reizes varbuut kaads zin vai resnajaam e30 pusasii shlices ir same kaa e36?
E36 aizm stupicas, kaads ir diametrs? tb aizmugureejaa gultna iekseejais diametrs...
Un veel pie reizes varbuut kaads zin vai resnajaam e30 pusasii shlices ir same kaa e36?
Cik daudz eļļa lien m43b18 motorā? T.i cik jāpērk uz maiņu?
4,0 litriSUB rakstīja:Cik daudz eļļa lien m43b18 motorā? T.i cik jāpērk uz maiņu?
Ar 4l knapi minimalais sanak. 4.3-4.5 parasti lejuvitjazz rakstīja:4,0 litriSUB rakstīja:Cik daudz eļļa lien m43b18 motorā? T.i cik jāpērk uz maiņu?
Paldies, džekizurkae36 rakstīja:Ar 4l knapi minimalais sanak. 4.3-4.5 parasti lejuvitjazz rakstīja:4,0 litriSUB rakstīja:Cik daudz eļļa lien m43b18 motorā? T.i cik jāpērk uz maiņu?
Kāds ir iemesls ka ataisot eļas korķis smird pēc benzīna?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1187
- 1188
- 1189
- 1190
- 1191
- …
- 1297