Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1187
- 1188
- 1189
- 1190
- 1191
- …
- 2228
- chevron_right
Un kur garantija ka atkal neizlūzīs ārā? Jo man vjg frēzēt ar viņu bet tas nav nekas traks?
AA un kur tādus dabūt var ?Un cik maksās
Loģiski, ka dirsīs. Btw atklāšanā apstaigāju to lamatu. Nu piiiizdjec. Rūsa lien ārā no visiem galiem, auto 4 krāsās (atvainojos, ka iepriekš teicu, ka bagans ir nokrāsots auto tonī - nav gan, ir vnk pelēks), salons ar baltiem tīģera pārvalkiem un kas tā par kakafoniju zem priekšējā bampera bija piestiprināta ar savilcējiem es tā arī nesapratu... Bet galvenais, ka style 5!!ValtersZ rakstīja:Aij kāda jēga runāt. Tā pat dirsīs un dirsīs. Lieki piebilst kad lielākie bļāvēji vadās tikai no viena tante teica un bildēm ,ne meistariem kas ir redzējuši /strādājuši un apkalpojuši pašu auto. Bet es jau varu teikt ko gribu un kā gribu viss būs slikti. Netā Baron un viņa rexī līdēj Everts ?
Edits. Runājot par riepām ,bildē ir pilnīgi jaunas vasaras riepas ar nobraukumu zem 200km.
Labāk nēmarux rakstīja:Zuze, tu esi dīvains...Labāk atbrauc pie manis, uzcienāšu ar kafiju, parunāsim par dzīvi kā tādu pēc definīcijas..
Vismaz kautkas savādāks! Ui nē, pag... vismaz 1/3 e36 atbilst šimbarons rakstīja: Btw atklāšanā apstaigāju to lamatu. Nu piiiizdjec. Rūsa lien ārā no visiem galiem, auto 4 krāsās (atvainojos, ka iepriekš teicu, ka bagans ir nokrāsots auto tonī - nav gan, ir vnk pelēks), salons ar baltiem tīģera pārvalkiem un kas tā par kakafoniju zem priekšējā bampera bija piestiprināta ar savilcējiem es tā arī nesapratu...
Nu beidz. Atklāšanā šis bija viens no kriminālākajiem eksemplāriem. Bija vēl daži, bet nu nejau 1/3Agnis rakstīja:Vismaz kautkas savādāks! Ui nē, pag... vismaz 1/3 e36 atbilst šimbarons rakstīja: Btw atklāšanā apstaigāju to lamatu. Nu piiiizdjec. Rūsa lien ārā no visiem galiem, auto 4 krāsās (atvainojos, ka iepriekš teicu, ka bagans ir nokrāsots auto tonī - nav gan, ir vnk pelēks), salons ar baltiem tīģera pārvalkiem un kas tā par kakafoniju zem priekšējā bampera bija piestiprināta ar savilcējiem es tā arī nesapratu...
BTW cepums no manis par Financial mistake
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:54, kopā labots 2 reizes.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
BullshitValtersZ rakstīja:Baronmute ieteiktu skatīties uz savu nopirkto lamatu. Ā pareizi tur tik neinteresanti. Pat jēga skatīties uz viņu nav. Tāds pats kā 9 no 10 citām kupejām. Laikam tādēļ neviens nenobalsoja par Tevi. Kompleksi ja ? Bet ja godīgi prieks bija redzēt ka Beidzot 1x gadā izdzini viņu no garāžas.Savādāk jau par muzeja eksponātu palika.
Un Agnis vispār tādu ķevavu/gateri uztaisījis. Man būtu kauns būt E36 klubu pārstāvēt vai braukt ar tādu. FUj fuj. Pagājušā gadā bija viss labi pa tēmu un 13.gadā vispār bija konča. Ev bet vispār ja nebūtu tā ķevaka sataisīts varbūt Tevi 2.5 pliks nenoskrietu ?
Atgādinu nopirkt gatavu var jebkurš,arī Barons paņemot kredītu.
Bet kā saka disējiem vajag dirst viņi dirš un vienalga ko viņiem saka. Ar tādiem runāt ir kā ar sienu -> Bezjēdzīgi.
Edits -Tūlīt atkal būs dirsiens par rūsu un daudzkrāsainību un diskiem.... Neko citu viņi jau nezin.
Kas attiecas uz Agņa auto, normāls trases verķis, viss kedā.
Un par manām kredītsaistībām - nav man tādu, strādāju un par sapelnīto pērku ko gribu
Pēdējais labojis barons - 25 Mai 2015, 12:31, kopā labots 1 reizi.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:53, kopā labots 2 reizes.
MuhahāValtersZ rakstīja:Jā jā. Pareizi tu takš mums esi kruts. Tev viss ir zajebis un virs zajebis. Visi miljonāri un stilisti neko nesaprot. Tu vienīgais kings kas saprot kam kā jānotiek un jābūt.
Cik gadi pagājuši nekas nav mainījies. Tu nekad nemainīsies. Kāds biji dirsējs tāds esi un būsi.
Pastāsti citiem arī
Kā ar moci laid kā superstārs
Kā ar e34 driftēji bez tiesībām
Un ko vel ko vel tu esi sasapņojies. CItiem arī būtu interesanti paklausīties
Pēdējais labojis barons - 25 Mai 2015, 13:46, kopā labots 1 reizi.
Done!
Done!
Done!
Done!
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:54, kopā labots 3 reizes.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:54, kopā labots 1 reizi.
Tu esi slims zuze, tev sen uz tvaika ielu jādodās..
sākumā raudi te, pēc tam izdzēs postos, ieliec vel shreku kurš laikam tev diži mīļš, ja tevi bērnībā abižoja ko tu pārējiem to uzplij?
sākumā raudi te, pēc tam izdzēs postos, ieliec vel shreku kurš laikam tev diži mīļš, ja tevi bērnībā abižoja ko tu pārējiem to uzplij?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1187
- 1188
- 1189
- 1190
- 1191
- …
- 2228