E36-ramyrez
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- …
- 161
- chevron_right
Sex
saprotu to kad nevaru apstaaties-itkaa viss ir forshi,sedies un brauc un kaifo bet kautkas diida iekshaa un jau gribas naakamo TO do sarakstu veidot pa ziemu kas jasadara
BMW_The Ultimate Repair Bill
KompresoruRamyrez rakstīja:saprotu to kad nevaru apstaaties-itkaa viss ir forshi,sedies un brauc un kaifo bet kautkas diida iekshaa un jau gribas naakamo TO do sarakstu veidot pa ziemu kas jasadara
Koili/piekare/bremzes/diski/riepas/salons/u.cRiks* rakstīja:KompresoruRamyrez rakstīja:saprotu to kad nevaru apstaaties-itkaa viss ir forshi,sedies un brauc un kaifo bet kautkas diida iekshaa un jau gribas naakamo TO do sarakstu veidot pa ziemu kas jasadara
Ko tik nevar izdarīt ar e36, vajag tikai >
Slēpts saturs: Parādīt
brmezes atstāji stock?
bremzes pa apli brembo max(jauni)-pagaidaam reaali nesudzos-bremzee labi-kad paliks pa iisu tad likshu lielaakusRiks* rakstīja:brmezes atstāji stock?
koiloas jau ir pasutitas...tas jau bij sen nolemtskars rakstīja:Koili/piekare/bremzes/diski/riepas/salons/u.cRiks* rakstīja:KompresoruRamyrez rakstīja:saprotu to kad nevaru apstaaties-itkaa viss ir forshi,sedies un brauc un kaifo bet kautkas diida iekshaa un jau gribas naakamo TO do sarakstu veidot pa ziemu kas jasadara
Ko tik nevar izdarīt ar e36, vajag tikai >Slēpts saturs: Parādīt
Labākais upgrade price/performance ziņā būtu bremzes no m3 evo, (domāju ka nebūtu grūti samedīt no uk.) man pašam ir no e46 330i, bet evo bremzes lai arī ču mazākas diametrā ir krietni pārākās, galvenokārt svara dēļ.Ramyrez rakstīja:bremzes pa apli brembo max(jauni)-pagaidaam reaali nesudzos-bremzee labi-kad paliks pa iisu tad likshu lielaakusRiks* rakstīja:brmezes atstāji stock?
Svarīgāki par diskiem drīzak ir kluči/šķidrums, tas ir dafiga labāks upgrade nekā kkādi brembo max diski
Ā un vēl svarīgi padomāt par vakumņiku no e34 vai m3, ja liek lielās bremzes.
+ armētās šļaukas
Karoč bremzēs arī var iztērēt kaudzi naudas
zinu zinu-mani jau painformeeja par bremzeem dogma:))-bet kaa jau mineeju nodeldeeshu shiis un tad jau domaas taalaakkars rakstīja:Labākais upgrade price/performance ziņā būtu bremzes no m3 evo, (domāju ka nebūtu grūti samedīt no uk.) man pašam ir no e46 330i, bet evo bremzes lai arī ču mazākas diametrā ir krietni pārākās, galvenokārt svara dēļ.Ramyrez rakstīja:bremzes pa apli brembo max(jauni)-pagaidaam reaali nesudzos-bremzee labi-kad paliks pa iisu tad likshu lielaakusRiks* rakstīja:brmezes atstāji stock?
Svarīgāki par diskiem drīzak ir kluči/šķidrums, tas ir dafiga labāks upgrade nekā kkādi brembo max diski
Ā un vēl svarīgi padomāt par vakumņiku no e34 vai m3, ja liek lielās bremzes.
+ armētās šļaukas
Karoč bremzēs arī var iztērēt kaudzi naudas
Pēdējais labojis Ramyrez - 12 Okt 2016, 20:15, kopā labots 1 reizi.
sekssss bļ
Vecīt, es tikko pabeidzu lasīt visas 120lpp un bāc, es gandrīz apraudājos . Cepuri nost par paveikto . Labākais E36 Latvijā, ja ne pat baltijā, manā skatījumā .
paldies-prieks ka patiik ne tikai man bet arii citiem
p.s-cepums tev ka veltīji ne maz laika tam lai pāršķirstītu visu tēmu
p.s-cepums tev ka veltīji ne maz laika tam lai pāršķirstītu visu tēmu
ak jā...vēl visam klāt šodien tika pasūtītas heavy duty pakaljas atsperes no Custom Springs(RUS) 125mm ar cietību 24 kgF/mm kas kopā ar nesen iegādātajiem plazas amjiem beidzot atrisinās problēmu ,kad pie slodzes diski bučo arkas-uzreiz varu pateikt kad amortizācija strādās minimāli-yieši tas ko man vajag
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jāmeklē nr zīme ar 344 cipariem
buus bet XX-340Ar4aa rakstīja:Jāmeklē nr zīme ar 344 cipariem
70eur pāris+shodien pateiks man cik par shippinguVladlen rakstīja:+- cik atsperes maksa?
3x cietākas par Mrods ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122