Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1189
- 1190
- 1191
- 1192
- 1193
- …
- 2228
- chevron_right
Kā tu zini? Tu tak nedzerotValtersZ rakstīja:mmmmm garšīgs gan
EU ZUZE nu ir sudi, barons ar evertu vienlaicigi pieslegusies

barons rakstīja:Kā tu zini? Tu tak nedzerotValtersZ rakstīja:mmmmm garšīgs gan
Bljac baron,Tu nogalini
ar kompatu pa brugji
Nav kāds lidostas tuvumā vai mārupē kas var aizdot 6cil motora spoles 2gab uz 5min?
Kautvai atbraukt ar savu auto un noskrūvēt uz brīdi.
Nav tuvumā neviena
26639513
Kautvai atbraukt ar savu auto un noskrūvēt uz brīdi.
Nav tuvumā neviena
26639513
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Es nedzeru. Es 1x pagaršoju. max 10grami tur bija.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Valters izelpocipruss18 rakstīja:barons rakstīja:Kā tu zini? Tu tak nedzerotValtersZ rakstīja:mmmmm garšīgs gan
Bljac baron,Tu nogalini
Atmest diršanu. Un ko cilveki liek "slikto" savos video, tās liekas viņu pašu problēma, ja velās izradīt tik to negativo pusi no pasakuma.woldens rakstīja:tipiski mūsdienu paudzei, visu un viemēr alus un šņabis līdzi, jo bez tā pasākums nav izdeviesLācis rakstīja:Daži sēdēja un kurināja savus grillus, bet nevienu sadzērusos pamatīgi, vai agresīvu personīgi nepamaniju un nedzirdēju par tādiem.![]()
p.s runāju kā svēdienas dzērājs, jo dzeru reti, tāpēc, ka nav gribēšanas un laika ilgstošai mirkšanai akoholā un otras dienas priekiem/pohām
P.S. Kas par vidio?
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:52, kopā labots 1 reizi.
Ārā patikams laiks.. izbrauciet pastaigāt pa parku, nav ko te bikses deldelēt majās.ValtersZ rakstīja:Nu lielie dirsēji. Vairs nav ko uzdirst ?
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:52, kopā labots 1 reizi.
Manu dieniņ. Nu labu veselību...ValtersZ rakstīja:Man 1 no 2 bērniem ir slims , Nav pratīgi dzīt ārā. Atbrauks sieva no darba tad vesalo izvedīs ārā.
Pēdējais labojis barons - 25 Mai 2015, 20:35, kopā labots 1 reizi.
Baron tas bija par traku
bet es nevaru iedomaties zuzi ar sievu un berniem
bet es nevaru iedomaties zuzi ar sievu un berniem
ar kompatu pa brugji
Nu ja tu tā saki, vai man žēl 
Man nav zhel,bet bernus iesaistit shadaa apdirsanaa ir lieki
ja runa nav par bmw valcu
ar kompatu pa brugji
Vecīt tu bļēd debīls esi vai? Zuze arī riebjas, bet nu tizlāku un debīlāku cilvēku par tevi redzējis laikam neesmu, skaties pats, mētājoties ar šādiem vārdiem, ka nesanāk ka pašam bērni piedzimst slimi, vai arī pēkšņi neizdomā mainīt orientācijubarons rakstīja:Manu dieniņ. Nu labu veselību...ValtersZ rakstīja:Man 1 no 2 bērniem ir slims , Nav pratīgi dzīt ārā. Atbrauks sieva no darba tad vesalo izvedīs ārā.
karma is a bitch
Liekas visi pieauguši cilvēki, bet nodarbojas ar tādām muļķībām, nah jālien citam makā, ne katrs kurš var aiziet un vienā setā, nopirkt žurku par 3k nopirkt diskus par 1k un vēl visādos sūdos sagrūst 1k
Edit : Paspēji izlabot, bet tas lietas būtību nemaina
Pēdējais labojis em.dzhii - 25 Mai 2015, 20:41, kopā labots 1 reizi.
Es tak ne par sīkajiem, es par sencicipruss18 rakstīja:Man nav zhel,bet bernus iesaistit shadaa apdirsanaa ir lieki
A ko tev Valča izdarīja?
Ja būtu lasījis rūpīgi, tad pamanītu, ka par sīčiem neviens slikts vārds netika teikts, bet gan par blakusefektiem.naljanke rakstīja:Vecīt tu bļēd debīls esi vai? Zuze arī riebjas, bet nu tizlāku un debīlāku cilvēku par tevi redzējis laikam neesmu, skaties pats, mētājoties ar šādiem vārdiem, ka nesanāk ka pašam bērni piedzimst slimi, vai arī pēkšņi neizdomā mainīt orientācijubarons rakstīja:Manu dieniņ. Nu labu veselību...ValtersZ rakstīja:Man 1 no 2 bērniem ir slims , Nav pratīgi dzīt ārā. Atbrauks sieva no darba tad vesalo izvedīs ārā.
karma is a bitch
Liekas visi pieauguši cilvēki, bet nodarbojas ar tādām muļķībām, nah jālien citam makā, ne katrs kurš var aiziet un vienā setā, nopirkt žurku par 3k nopirkt diskus par 1k un vēl visādos sūdos sagrūst 1k
Edit : Paspēji izlabot, bet tas lietas būtību nemaina
Da labi, man apnika, jāiet iečillot pagalmā ar gaļu un aļānu.
Atraujoties no interesantas lasamvielas
jautajuns Cesu braucejiem,ka pie jums TA var normali iebraukt ar sedinatu auto?
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1189
- 1190
- 1191
- 1192
- 1193
- …