Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1190
- 1191
- 1192
- 1193
- 1194
- …
- 1297
- chevron_right
no cruizera, jauni ap 30e gbSidnas rakstīja:Karoc vajag cietos amīšus aizmugurē ar īso gājienu. Kādi varianti,cenas? apmēram
Kods?Vladlen rakstīja:no cruizera, jauni ap 30e gbSidnas rakstīja:Karoc vajag cietos amīšus aizmugurē ar īso gājienu. Kādi varianti,cenas? apmēram
Nevaru atrast kur bija,vienreiz redzēju tgd nevaru atrast
Instagram - Sandis_e36
Sidnas rakstīja:Kods?Vladlen rakstīja:no cruizera, jauni ap 30e gbSidnas rakstīja:Karoc vajag cietos amīšus aizmugurē ar īso gājienu. Kādi varianti,cenas? apmēram
Nevaru atrast kur bija,vienreiz redzēju tgd nevaru atrast
sachs 312461
Kursh var pastastit,ka nokalibret e36 kabrio jumtu? Pec ziemas vairs neceljas jumts ne augsha ne lejaa
ar kompatu pa brugji
Neitrālajā pagriezieni lēkā ļoti ritmiski. Tāda sajūta itkā spiestu gāzi,atlaistu,spiestu,atlaistu. Bet ļoti ritmiski. Ieliekot ātrumā viss kārtībā. Šodien likumā kamēr bija neitrālajā sāka slapt. Kas varētu būt pie vainas?
Vai der aizmugurejais kresais stikls sedanam no touringa un vai sader stkli man elektriskai un ar roku skruvejamo???
Stikls jau nemainās, mainās tikai mehānisms vai manuāls vai elektro...Salveens rakstīja:Vai sader stkli man elektriskai un ar roku skruvejamo???
Ja acis nemelo tad bākas ventilācijas vārstamRuudolfs rakstīja:Kuram devējam šitais štekeris ir? Tuvumā nekur nepamanīju kādu devēju, kuram nebūtu uzsprausts
A no tauringa der stkls???ZzevsS rakstīja:Stikls jau nemainās, mainās tikai mehānisms vai manuāls vai elektro...Salveens rakstīja:Vai sader stkli man elektriskai un ar roku skruvejamo???
kur meklēt polikarbonāta stiklu? nepieciešams ir priekš aizmugurējā stikla sedanam,
vai organisko stiklu, respektīvi auto sportam paredzēti kas ir???
Neder.Salveens rakstīja:A no tauringa der stkls???ZzevsS rakstīja:Stikls jau nemainās, mainās tikai mehānisms vai manuāls vai elektro...Salveens rakstīja:Vai sader stkli man elektriskai un ar roku skruvejamo???
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
KvilerāZabiits rakstīja:kur meklēt polikarbonāta stiklu? nepieciešams ir priekš aizmugurējā stikla sedanam,
bākas ventilācijas solenoīdam.Ruudolfs rakstīja:Kuram devējam šitais štekeris ir? Tuvumā nekur nepamanīju kādu devēju, kuram nebūtu uzsprausts
[img]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201704 ... 81fa5d.jpg [/imga]
Varbūt ir kāds kurš griež 2.5 žurku, sedanu? Vajadzētu bagāžnieka korpusu, bez caurumiem
Varbūt kādam ir M43B18? Nopirkšu. Un vajadzēs personu kas varēs izcelt veco nobeigto un iecelt jauno, kā arī sajūgu nomainīt, par cenām vienosimies, kosmonautu cenas neinteresē, atrodos rīgā, savas garāžas nav. Raksti man WhatsApp 2970794viens
Kāds zin vai e46 328 vai 330 aizmugures bremžu suporti un diski der uz e36? Izraku internetu un netiku gudrs
Der, bet ar 330 lai rocene stradatu vajag partaisit klucus un vel bremzu aizsargi japartaisakristiano rakstīja:Kāds zin vai e46 328 vai 330 aizmugures bremžu suporti un diski der uz e36? Izraku internetu un netiku gudrs
Fiksais jautājums- kas par metāla blīvēm tās ir,kas savienojumā starp izplūdes vidiem ir ieliktas? (apvilku ar sarkanu)
Tas varētu būt blīvgredzens?
Otrs jautājums- vai var gala bunduļa galus smuki noiet ar smilšpapīru,lai ir spīdīgi, respektīvi, vēlāk nerūsēs traki,ja sapulē?
Tas varētu būt blīvgredzens?
Otrs jautājums- vai var gala bunduļa galus smuki noiet ar smilšpapīru,lai ir spīdīgi, respektīvi, vēlāk nerūsēs traki,ja sapulē?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1190
- 1191
- 1192
- 1193
- 1194
- …
- 1297