Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1191
- 1192
- 1193
- 1194
- 1195
- …
- 2228
- chevron_right
Vajadzēja izmantot slikto sestdienas laiku, un vismaz pielikt sezonas atklāšanas tusam šova elementus - dauzot viens otram bietes oflainā!Liene rakstīja:Puiši, chill.,To laiku kamēr te visu vakaru bezjēdzīgi spaidījāt pogas, varējāt izmantot labos laikapstākļus un ķemerēties pa saviem e36 vai vnk baudīt laiku ., bet nu jā, kas kuram tuvāks ..
P.S. vnk
d[-_-]b
Kardāns man vienmēr līdzi,tā pat kā nazis. 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
aha kardans starp kejelemValtersZ rakstīja:Kardāns man vienmēr līdzi,tā pat kā nazis.
Zinkā , viss jau būtu labi aprunāt un izrunāt par tehniskām lietām ar šitādu info apjomu vai kādu glītu auto ne rūsu.Bet ir cilvēki kam vienkārši vajag ******
Zinkā, viss jau būtu labi, ja tu uzvestos kā normāls vecis nevis maza pinkšķoša meitene. Sakoptu auto un neblatotu ar rūsu un individuālismu. Tad arī nebūtu cilvēku, kam vienkārši vajadzētu ******. 
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:51, kopā labots 1 reizi.
Ja godigi,es nesmu barona kasti redzejis
baron iemet bildi ar savu blatojamo 
ar kompatu pa brugji
Done!
baronam ir ļoooti zolīda kupeja pačeko sadaļā mans e36cipruss18 rakstīja:Ja godigi,es nesmu barona kasti redzejisbaron iemet bildi ar savu blatojamo
Uzspied uz lika pie "braucu ar", aizvedīs uz topiku. Sakopts stock 328i, bez drūmā sēdinājuma ar minimālām modifikācijām. Parasts ikdienas autocipruss18 rakstīja:Ja godigi,es nesmu barona kasti redzejisbaron iemet bildi ar savu blatojamo
No saviem vārdiem neraustos, pm aizsūtīju 
Lai arī par savu finansiālo nesūdzos, pagaidām nevaru nodarboties ar autosportu tādā līmenī kā gribētos. Līdzko finanses to atļaus, e36 tiks upurēts tādā pašā stilā kā Agnim.ValtersZ rakstīja:Klaigāji žurkas ir priekš gāžšanas.
Nezkādēļ neesmu redzējis ,šaubos ka kāds cits ir redzējis tevi gāžam. Driftā /dragā /sprintā /miniralijā/ superlap vai dajebkur citu.
Nu dirsējmute barons. Ko teiksi ? Lielais gāzējs.
Done!
Tu ko tieši gribi redzēt? Manu bankas konta izrakstu?ValtersZ rakstīja:Kad redzēšu tad ticēšu.
Šobrīd tukša diršana. Tā pat kā visiem citiem taviem minhauzena varoņdarbiem.
Done!
Re: Barona 328 coupé
Atbildēt ValtersZ » 20 Mai 2013, 22:59
Velreiz sveicu Barons ar e36`to

Nesen slaveja, tagaz zuzite gatava rikli pargrauzt

Atbildēt ValtersZ » 20 Mai 2013, 22:59
Velreiz sveicu Barons ar e36`to
Nesen slaveja, tagaz zuzite gatava rikli pargrauzt
Valter man pret tevi nekaa nav un patik style5 bet nu tu te paslaik sevi par pamuljkjiti taisi un paris kadri uz to pavelkas
ar kompatu pa brugji
Tu esi pilnīgs cirvis vai vnk lasīt nemāki?ValtersZ rakstīja:Tavs konts ir tava privātā lieta.
Nēnu tavu gāžšanu vēlētos beidzot redzēt. Nu piemēram 29.datumā Biķerniekos. Nu atklāšanas iespēju izlaidi. Nu 10.Jūlijā SABI rīko pasākumu un pēc tam dragrace treniņš. Smiltenes vasaras kauss laikam jau sācies(tas Tev tuvāk).
Kā jau rakstīju, pagaidām nevaru ar autosportu nodarboties un auto tam upurēt tik daudz cik gribētos. Līdzko varēšu, tā arī sākšu braukāt pa trasēm. Pagaidām kopju auto un braukāju pa ielu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1191
- 1192
- 1193
- 1194
- 1195
- …
- 2228