Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1194
- 1195
- 1196
- 1197
- 1198
- …
- 2228
- chevron_right
Jāpieraksta plānotājā uzmest acieverts rakstīja:Tavas naglu kastes teh stavokli uzzinasim itin driz, tehaniska 04.06.2015 beidzas!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Labdien vīri! Esmu jauniņais šijā forumā tapēc īsti nevarēju saprast kurā sadaļā lai raksta un nolēmu, ka te būs vismazākā kaite
Gribēju noskaidrot vai varētu kāds iemest linku kur var normālu servisa grāmatu nokačāt... paldies!
Kautkur bij links uz Bentleys Manual, iemet searchaa.
EDIT: Forumā vairs nevaru atrast, lai top google - http://www.mediafire.com/download/gldgn ... e36%29.pdf
EDIT: Forumā vairs nevaru atrast, lai top google - http://www.mediafire.com/download/gldgn ... e36%29.pdf
Slapjš paklājs vadītājā vietā
grīda bez caurumiem un nekad nebija metināta. Grīda ļoti laba!
Kas par shit?? 
Antifrīz nezūd?Laurikbmw rakstīja:Slapjš paklājs vadītājā vietāgrīda bez caurumiem un nekad nebija metināta. Grīda ļoti laba!
Kas par shit??
https://www.facebook.com/events/956212871076547/
neviens netaisās braukt? moš kāds ir bijis tur un var pateikt vai ir interesanta trase?
neviens netaisās braukt? moš kāds ir bijis tur un var pateikt vai ir interesanta trase?
Noteikti tek dzesēšanas šķidrums no savienojuma pie krāsniņas.
Laurikbmw rakstīja:Slapjš paklājs vadītājā vietāgrīda bez caurumiem un nekad nebija metināta. Grīda ļoti laba!
Kas par shit??
vaj arī lietus ūdens tek gar pečku iekšāJānisK-[JK] rakstīja:Noteikti tek dzesēšanas šķidrums no savienojuma pie krāsniņas.
Laurikbmw rakstīja:Slapjš paklājs vadītājā vietāgrīda bez caurumiem un nekad nebija metināta. Grīda ļoti laba!
Kas par shit??
Finks rakstīja:Kautkur bij links uz Bentleys Manual, iemet searchaa.![]()
Kkas jau ir, paldies!
oglītesPaiciits rakstīja:Braucot šodien pa šoseju pēkšņi iedegās akumulatora lampiņa un maģis sāka gļukot, galapunktā pēc 10 km mēģinot auto atkārtoti pielaist protams neizdevās. Meklēju forumā kādu līdzīgu situāciju, bet neko neatradu, kas varētu būt par vainu, ģenerators 2 nedēļas atpakaļ kā reiz mainīts ar visām siksnām un rullīšiem.
Par slapjajām vietām - ļoti mitrs pie pasažiera puses aizmugurējās sēdvietas kājām (citur vairs nekur tā nav).. Čomi min, ka durvju blīgumijas varētu būt vainīgas, bet tomēr kkā neticās, kādam ir bijis kkas līdzīgs?!bembis e36 rakstīja:vaj arī lietus ūdens tek gar pečku iekšāJānisK-[JK] rakstīja:Noteikti tek dzesēšanas šķidrums no savienojuma pie krāsniņas.
Kas par shit??
d[-_-]b
antifreez nezud, luka ir, pechka silda uz OK! Man liekas ka luukas notece aizdirsaas( 
Done!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:49, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jums tiešām savas dzīves ir tik vienmuļas un garlaicīgas, ka tik ļoti jāuztraucas par citiem?barons rakstīja:Jāpieraksta plānotājā uzmest aci [emoji38]everts rakstīja:Tavas naglu kastes teh stavokli uzzinasim itin driz, tehaniska 04.06.2015 beidzas!!!
[emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Pēdējais labojis Nixon - 28 Mai 2015, 12:01, kopā labots 1 reizi.
Es domāju, ka tev ir nopietnas problēmas. Tu pinkšķi kā skuķis, aizstāvi gateršķūningu (jo pats esi viens no gaterniekiem) un nespēj loģiski argumentēt to visu. To, ka tu neesi vecis es sapratu jau pirms daudziem gadiem, kad tu pinkšķēdams skraidīji pie Grīnbergas, jo tevi tā druška pasūtīja. Sāki lažot un skolu tā arī nepabeidzi. Sveicieni no Džasā starpcitu
Vēl es domāju, ka tev ir smagnējas depresijas pazīmes, kas varētu būt radušās no tā paša fakta, ka tevi pasūtīja tava mūža mīlestība. Nu tā pati, kas rindkopu augstāk. Izpaužās mīkstmiesībā un pinkšķošajās avatara bildēs + murgojumos par pašnāvībām, kas forumā bija lasāmas kādu laiku atpakaļ. Varu tevi iepriecināt - mums visiem irproblēmas, tikai vairums no mums ar tām strādā un tisina, nevis pinkšķ part o forumā.
Btw es te nesen atcerējos, ka tu solīji braukt uz izlaidumu ar savu bobiku. Plika diršana, uz izlaidumu tu nebiji (jo skolu neabsolvēji) un bobiku arī neesmu redzējis.
Domāju es vēl šo to, bet šim brīdim pietiks.
Vēl es domāju, ka tev ir smagnējas depresijas pazīmes, kas varētu būt radušās no tā paša fakta, ka tevi pasūtīja tava mūža mīlestība. Nu tā pati, kas rindkopu augstāk. Izpaužās mīkstmiesībā un pinkšķošajās avatara bildēs + murgojumos par pašnāvībām, kas forumā bija lasāmas kādu laiku atpakaļ. Varu tevi iepriecināt - mums visiem irproblēmas, tikai vairums no mums ar tām strādā un tisina, nevis pinkšķ part o forumā.
Btw es te nesen atcerējos, ka tu solīji braukt uz izlaidumu ar savu bobiku. Plika diršana, uz izlaidumu tu nebiji (jo skolu neabsolvēji) un bobiku arī neesmu redzējis.
Domāju es vēl šo to, bet šim brīdim pietiks.
Dažbrīd liekas, ka Zuzes problēmas ir arī Tavas problēmas.barons rakstīja:Varu tevi iepriecināt - mums visiem irproblēmas, tikai vairums no mums ar tām strādā un tisina, nevis pinkšķ part o forumā.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:49, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Saprotu ka kāds kādam te kaut ko ir nocēlis tālā pagātnē, vai arī pat čomi ir bijuši abi reiz, bet pietiek... Abi divi sevi pataisat par muļķiem, cik var. Sakārtojiet savas attiecības un beidziet ņemties reiz.
Kas attiecas uz Barona tekstu, nav mums tādas lietas jāzin, tas labak lai paliek pie Tevis. Internets ir riebīga vieta.
Kas attiecas uz Barona tekstu, nav mums tādas lietas jāzin, tas labak lai paliek pie Tevis. Internets ir riebīga vieta.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1194
- 1195
- 1196
- 1197
- 1198
- …
- 2228