Šeit var papļāpāt !!!

Visas slēgtās tēmas u.c., kas vairs nav aktuāls.
Profila bilde
ValtersZ
Ziņojumi: 4697
Pievienojies: 15 Jūn 2011, 12:18
Braucu ar: Skaties pats.
Atrašanās vieta: Oslo
Reputācija: 3

28 Mai 2015, 12:15

Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:49, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Profila bilde
em.dzhii
Ziņojumi: 1048
Pievienojies: 09 Aug 2012, 16:07
Braucu ar: 530D 525D
Atrašanās vieta: Rīga
Reputācija: 1

28 Mai 2015, 12:16

barons rakstīja:Es domāju, ka tev ir nopietnas problēmas. Tu pinkšķi kā skuķis, aizstāvi gateršķūningu (jo pats esi viens no gaterniekiem) un nespēj loģiski argumentēt to visu. To, ka tu neesi vecis es sapratu jau pirms daudziem gadiem, kad tu pinkšķēdams skraidīji pie Grīnbergas, jo tevi tā druška pasūtīja. Sāki lažot un skolu tā arī nepabeidzi. Sveicieni no Džasā starpcitu ;)
Vēl es domāju, ka tev ir smagnējas depresijas pazīmes, kas varētu būt radušās no tā paša fakta, ka tevi pasūtīja tava mūža mīlestība. Nu tā pati, kas rindkopu augstāk. Izpaužās mīkstmiesībā un pinkšķošajās avatara bildēs + murgojumos par pašnāvībām, kas forumā bija lasāmas kādu laiku atpakaļ. Varu tevi iepriecināt - mums visiem irproblēmas, tikai vairums no mums ar tām strādā un tisina, nevis pinkšķ part o forumā.

Btw es te nesen atcerējos, ka tu solīji braukt uz izlaidumu ar savu bobiku. Plika diršana, uz izlaidumu tu nebiji (jo skolu neabsolvēji) un bobiku arī neesmu redzējis.

Domāju es vēl šo to, bet šim brīdim pietiks.
Ne visi var būt vienaldzīgi/ pohujistiski utt, katram ir savādāks raksturs un dzīves uztvere, to nevajadzētu nosodīt, saprotu ka jums te abpusēja sāpe :lol: bet nu, varbūt ir laiks vienreiz šito izbeigt, arvien biežāk sāk negribēties šeit nākt iekšā jo redz, barons un everts jūtas visvareni un visspēcīgi, bet zuze ieņem mīkstā lomu, kuru var apcelt un pazemot, nevajag veči tā darīt, Cienot citus, tu cieni sevi :)
Profila bilde
AndzaK_LV
Ziņojumi: 1838
Pievienojies: 25 Mai 2014, 21:07
Braucu ar: Spaini
Atrašanās vieta: Aluksne
Reputācija: 2

28 Mai 2015, 12:17

barons rakstīja:Es domāju, ka tev ir nopietnas problēmas. Tu pinkšķi kā skuķis, aizstāvi gateršķūningu (jo pats esi viens no gaterniekiem) un nespēj loģiski argumentēt to visu. To, ka tu neesi vecis es sapratu jau pirms daudziem gadiem, kad tu pinkšķēdams skraidīji pie Grīnbergas, jo tevi tā druška pasūtīja. Sāki lažot un skolu tā arī nepabeidzi. Sveicieni no Džasā starpcitu ;)
Vēl es domāju, ka tev ir smagnējas depresijas pazīmes, kas varētu būt radušās no tā paša fakta, ka tevi pasūtīja tava mūža mīlestība. Nu tā pati, kas rindkopu augstāk. Izpaužās mīkstmiesībā un pinkšķošajās avatara bildēs + murgojumos par pašnāvībām, kas forumā bija lasāmas kādu laiku atpakaļ. Varu tevi iepriecināt - mums visiem irproblēmas, tikai vairums no mums ar tām strādā un tisina, nevis pinkšķ part o forumā.

Btw es te nesen atcerējos, ka tu solīji braukt uz izlaidumu ar savu bobiku. Plika diršana, uz izlaidumu tu nebiji (jo skolu neabsolvēji) un bobiku arī neesmu redzējis.

Domāju es vēl šo to, bet šim brīdim pietiks.
nu nedirs kad Zuze Teki macijas :hahaha: pfu bla nebrauksu vairs uz turieni :lol:
Profila bilde
aarchijs
Ziņojumi: 1441
Pievienojies: 13 Jan 2012, 17:33
Braucu ar: e36
Atrašanās vieta: Madona/UK
Reputācija: 5

28 Mai 2015, 12:19

Paiciits rakstīja:Braucot šodien pa šoseju pēkšņi iedegās akumulatora lampiņa un maģis sāka gļukot, galapunktā pēc 10 km mēģinot auto atkārtoti pielaist protams neizdevās. Meklēju forumā kādu līdzīgu situāciju, bet neko neatradu, kas varētu būt par vainu, ģenerators 2 nedēļas atpakaļ kā reiz mainīts ar visām siksnām un rullīšiem.
Ģeneratoru jaunu pirki? Ja lietotu tad pārbaudi kādā stāvoklī ir oglītes un slip rings. Ja ģenis ir kārtībā tad skaties vai kāds vads no ģenerātora uz īso neiet(vai arī nav kārtīgi pieskrūvēts) un vai nav zaļais kur iemeties.

Man bija līdzīgi kā tev, bet no rīta laicīgi noreaģēju un tiku atpakaļ uz mājām un tad protams vairs auto nepielaidu(labi ka man ir labs aķis). Pats sev paņēmu jaunu ģeneratoru nevis lietotu un tagad viss ir ok, jo vecajam bija nodilušas gan oglītes gan sliprings.

Bet ja tev ģenis labs tad skaties visus vadus kas no ģeneratora un no aķa iet, varbūt kur kontakta nav vai uz īso iet.
Profila bilde
Kikaps
Ziņojumi: 1899
Pievienojies: 19 Feb 2014, 00:46
Braucu ar: īsu div-bļ*-astoņ'
Atrašanās vieta: Galvaspilsētas

28 Mai 2015, 12:20

Pag, par kuru 'teķi' te visi runā? :D jau kuro reizi redzu.
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?

It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Profila bilde
ValtersZ

28 Mai 2015, 12:21

Kas attiecas uz akumulatoriem. Iesaku BMW OEM aķīšus. Pats lietoju ja ne 10gadīgu e46 3.0d aķīti. Var i mūziku paklausīties virs 4h Saulkrastos var ziemā mierīgi uz mēnesi atstāt un pielaist.
Profila bilde
barons
Ziņojumi: 559
Pievienojies: 11 Mai 2013, 16:57
Braucu ar: Big Bang Chevy
Atrašanās vieta: pludmalē ar kokteili rokā

28 Mai 2015, 12:23

AndzaK_LV rakstīja:
nu nedirs kad Zuze Teki macijas :hahaha: pfu bla nebrauksu vairs uz turieni :lol:
Tieši tā, Priekuļu teķis, 2008-2012. Ā, nē, laikam 2008-2010, jo pameta un nepabeidza :D
Profila bilde
Kikaps

28 Mai 2015, 12:25

Starp citu, kas tas pa radiatoru, kas itkā ir lielais, bet platāks par 'mazo'? Vakar mēģināju ielikt, bet viņam tur reāli nav kur ielikties, fiziski vieta nesanāk, un tagad nesaprotu, es lohs vai citi? :D (abi ar izplešanās traukiem, izskatās ka vajadzētu derēt, bet reāli vietas starp gaisa filtru un lielo ūdens bacoku ir par maz, turklāt tajos stiprinājumos (lasi - atbalsta punktos apakšā) neies tapat, tam platajam radiatoram sanāktu viens stūris uz lonžerona jau)

Cik veidu radiatori ir e36? Man sobrid iekšā ir 1:1 ar 525 e34 mazo radiatoru.

Profila bilde
ValtersZ

28 Mai 2015, 12:26

E36tam ?
Mazais bendzīna
Lielais bendzīna
TDS megalielais

Vai ir TDS mazais nezinu.
Profila bilde
Kikaps

28 Mai 2015, 12:27

ValtersZ rakstīja:Kas attiecas uz akumulatoriem. Iesaku BMW OEM aķīšus. Pats lietoju ja ne 10gadīgu e46 3.0d aķīti. Var i mūziku paklausīties virs 4h Saulkrastos var ziemā mierīgi uz mēnesi atstāt un pielaist.
Nu nu, 10gadigs akumulators nekad nav labi. Glābj vienīgi tas ka dīzeļa, bet tādas lietas labak neieteikt :D nav taču tik traki reizi 5 gados noziedot 100 EUR par normālu akumulatoru. (Kaut gan, pašam viens auto piecus gadus nav bijis, 'klāt nebiju, viedoklis ir')

Profila bilde
Kikaps

28 Mai 2015, 12:27

Mobilais internets rullē, double post
Pēdējais labojis Kikaps - 28 Mai 2015, 12:33, kopā labots 1 reizi.

Profila bilde
ValtersZ

28 Mai 2015, 12:29

Godīgi sakot nav pievīlis. Un cik stāvējis ,strāvu tur. Startējos mēri ar multimetru vai voltmetru salonā zem 11v pie starta zemāk nenokrīt. Cik man teikts tad aķis zem 10v pie startēšanas ir beigts. Ja man zem 11 nenokrīt tad nav beigts.
Vai tad netā ?
Profila bilde
Kikaps

28 Mai 2015, 12:37

ValtersZ rakstīja:Godīgi sakot nav pievīlis. Un cik stāvējis ,strāvu tur. Startējos mēri ar multimetru vai voltmetru salonā zem 11v pie starta zemāk nenokrīt. Cik man teikts tad aķis zem 10v pie startēšanas ir beigts. Ja man zem 11 nenokrīt tad nav beigts.
Vai tad netā ?
Šeit jau elektrības speciālisti komentēs. Es tik biju iesaistīts tajos "Pārsteidz ziemu" pasākumos divus gadus pēc kārtas un tur speci teica, ka tik vecos aķīšos nekas labs nevar būt. Bet kā Tu dīzeļa aķīti benzīnniekā dabū iekšā? :D Vai arī BMW abi divi ir vienāda izmēra?

Profila bilde
ValtersZ

28 Mai 2015, 12:39

Nu man 6cyl auto. Aķis bagāžniekā. Nu tur viņš ar 1cm klīrensu no sienām iespiežas. Saku uz reiz viņš nav maziņais un smags ar maita. Pēcpusdienā ies ārā varēšu aptuvenos izmērus iedot.

Vot man arī bija ziemas suprize ar iepriekšējo aķi. 2gadi nogāja ,kā garantija beidzās tā pie pirmiem mīnusiem suprize. Paņēmu šo no drauga. Vel tagat braucu ,bēdu nezinu. Vienīgi ģeneratoru vajadzētu lielāku. viņam bija 100 ampērstundas man ģenģim tik 80 ampērstundu.

Edits : pusdzivais, ir tas pats kas 200sx.lv ?
Profila bilde
Kikaps

28 Mai 2015, 12:49

ValtersZ rakstīja:Nu man 6cyl auto. Aķis bagāžniekā. Nu tur viņš ar 1cm klīrensu no sienām iespiežas. Saku uz reiz viņš nav maziņais un smags ar maita. Pēcpusdienā ies ārā varēšu aptuvenos izmērus iedot.

Vot man arī bija ziemas suprize ar iepriekšējo aķi. 2gadi nogāja ,kā garantija beidzās tā pie pirmiem mīnusiem suprize. Paņēmu šo no drauga. Vel tagat braucu ,bēdu nezinu. Vienīgi ģeneratoru vajadzētu lielāku. viņam bija 100 ampērstundas man ģenģim tik 80 ampērstundu.

Edits : pusdzivais, ir tas pats kas 200sx.lv ?
Nevajag izmērus, man benzīnnieka aķis, auto stāv garāžā, bēdu neredzu. :D

edit: Un mūzikas iekš bmw nav, līdz ar to problēmu arī nav :D

Profila bilde
ValtersZ

28 Mai 2015, 12:50

Kad tiko dabūju sievu. 1. lielais brauciens uz Valmieru. Nepagāja 5min Valmierā maģi ieliku :lol:
Profila bilde
Kikaps

28 Mai 2015, 12:52

ValtersZ rakstīja:Kad tiko dabūju sievu. 1. lielai brauciens uz Valmieru. Nepagāja 5min Valmierā maģi ieliku :lol:
Straight pipe un pareizā sieva = nevajag maģi. Nē, nē, man oem pastiprinātājs nodedzis, esmu bijis trīs skatīties, nevienam nav tāds, kādu vajag man. Pa taisno elipses skan pēc miskastes un aftermarket pastūzi esmu par slinku lai pievienotu :D

Profila bilde
ValtersZ

28 Mai 2015, 12:53

Pastūzis ir ? Vadi ir ? Rekords 36tā subim vadus ievilkt ir 15min. :hahaha: Un tad pagāja vel vismaz 15min kamēr noregulēja visu :gigigi:
Profila bilde
Miiix
Ziņojumi: 187
Pievienojies: 30 Mai 2013, 23:15
Braucu ar: e36 eņņ eņņ

28 Mai 2015, 12:54

BA un budžets, waaaaaa?
Profila bilde
ValtersZ