Audio sistēmas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 87
- chevron_right
bmw 318is vnk neiet magim nav nekadas dziivibas paziimes pedejo reizi kad gaaja itka iesledzas bet newiena poga nestradaja..... laikam buus jaaperk jauns magiitis, bet nu naw jau nekaads garants ka tas neaizies pa pieskari.... :S
Maģītim kāds modelis..
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... edhib.html
tiesi saads pats ! sodien meginaaju citu pielikt bet nekaa, bus jasak ravet vadi un jaameklee vainu tur...
tiesi saads pats ! sodien meginaaju citu pielikt bet nekaa, bus jasak ravet vadi un jaameklee vainu tur...
sveiki! pa kurieni lai zurkai ievelk + vadu no aķa?????????????? pagaidam izskatas ka vieniga iespeja ir vilkt zem drosinataju kastes kur iet visi vadi uz drosinatajiem!
Kur tev aķis? Priekšā? Ja priekšā, tad zem aķa vietas ir spec. vietas, pa kurieni vilkt vadus.
pa velu jau! es jau izvilkt vadu zem drosinataju kastes
cauri visam lielajam vadu mudzeklim
cauri visam lielajam vadu mudzeklim
Galvenais, lai nerodas trokšņi skanējumam, jo pa to pusi iet arī audio vadi.
ceresim ka sie neveidos nekadus troksnus!
Šodien tika notestēts cits pastiprinātājs. Skan labāk, bet defektu var sajust daudz labāk.
Tātad. Maģis izslēgts - klusums, ieslēdz aizdedzi uz pirmo pozīciju, maģis ieslēdzas - minimāli parādās dūkoņa, ieslēdzu otro pozīciju (visas gaismiņas saslēdzas) - mazliet stiprāka dūkoņa, piedarbinu auto - vispār dzirdēt neko nevar, konkrēti reaģē uz apgriezieniem.
Atvienojot vienu RCA vadu, paliek klusāk, atvienoju otru RCA vadu, dūkoņa pazūd.
Maģis?
Jāatdzīst, ka labu laiku atpakaļ dēļ "paspēlēšanās" ar sūbi (tēloju meistaru), nosvilināju maģi. Tas tika sataisīts. Bet reāli defekts parādījās pēdējās 2 nedēļās. Kā arī - šad, tad ir, šad, tad nav, bet pārsvarā visu laiku ir.
RCA, remote vadi iet paralēli audio vadiem, t.i., pa kreiso pusi, kā arī tiem nav iespēju pārrīvēties u.t.t.
Paldies par padomiem :)
Tātad. Maģis izslēgts - klusums, ieslēdz aizdedzi uz pirmo pozīciju, maģis ieslēdzas - minimāli parādās dūkoņa, ieslēdzu otro pozīciju (visas gaismiņas saslēdzas) - mazliet stiprāka dūkoņa, piedarbinu auto - vispār dzirdēt neko nevar, konkrēti reaģē uz apgriezieniem.
Atvienojot vienu RCA vadu, paliek klusāk, atvienoju otru RCA vadu, dūkoņa pazūd.
Maģis?
Jāatdzīst, ka labu laiku atpakaļ dēļ "paspēlēšanās" ar sūbi (tēloju meistaru), nosvilināju maģi. Tas tika sataisīts. Bet reāli defekts parādījās pēdējās 2 nedēļās. Kā arī - šad, tad ir, šad, tad nav, bet pārsvarā visu laiku ir.
RCA, remote vadi iet paralēli audio vadiem, t.i., pa kreiso pusi, kā arī tiem nav iespēju pārrīvēties u.t.t.
Paldies par padomiem :)
Iespējams, ka maģis, multimetru māki? Nomēri pretestību, starp maģa RCA konektora masu un maģa masu.
Btw, kas iepriekš bija svilis, kas nestrādāja viņam?
Btw, kas iepriekš bija svilis, kas nestrādāja viņam?
Pēc manām domām, smagi dabūja pa RCA izejām, bet meistariņš teicās, ka pāris mikrenes bija "aizgājušas", sīkāk nezinu.
Jāsaņemas un jāpiebrauc pie Tevis, domāju, ka ātri atrisinātu to štelli. Pamēģināšu vēl citu maģi pirms tam :)
Jāsaņemas un jāpiebrauc pie Tevis, domāju, ka ātri atrisinātu to štelli. Pamēģināšu vēl citu maģi pirms tam :)
Piebrauc gan! Teorētiski, ja 5dien esi Plazā, pirms tiem 19:00 (man šis laiks īsti nav parocīgs), varam satikties tur.
Ņemšu vērā
ir kaadam idejas, kaa ielikt e36 aizmuguree elipses, ja kaads pirms maniim tur brutaali ir pastraadaajis ar metaala skeereem? plaukts originaalais.
jaatjuunee m42
Labākais variants - nelikt elipses vispār! Priekš kam vispār viņas vajag? Btw, drīz varēšu notirgot savu plauktu (sedans) ar visām elipsēm un podiumu 10" freeair subim, ko kāds iepriekšējais saimnieks bija meistarojis.
Gribēju jautāt, vai tumbu jaudām visā mašīnā jābūt vienādām, vai aizmugurē var būt lielāka?
Nē - var nebūt, vispār skaļruņa jaudas nav vienīgais parametrs uz ko jāskatās, bet sīkāk domājams, ka varam neiedziļināties.
pioneer deh-2900mp
man šitam maģim gribas ipodu pielikt. zinu vienu, kas vēl vecākam pionierim arī pielicis ipodu. kaut kāds vads aizmugurē un salonā pie kloķa kaut kur iznāk ārā konektors. kas tasp ar vadu un kur atrast ? apnikuši man CD un 80 dziesmas.
man šitam maģim gribas ipodu pielikt. zinu vienu, kas vēl vecākam pionierim arī pielicis ipodu. kaut kāds vads aizmugurē un salonā pie kloķa kaut kur iznāk ārā konektors. kas tasp ar vadu un kur atrast ? apnikuši man CD un 80 dziesmas.
Pēdējais labojis V1Beta - 19 Aug 2012, 18:09, kopā labots 1 reizi.
ir originalais bmw pastuzis laikam hi-fi sistema, bet nezinu vai vina strada ,ka vinu var parbaudit vai tas pastūzis strādā?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 87