Datorlietas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22
- chevron_right
Forumā ir kāds, kas nodarbojas ar mobīlo viedtālruņu remontu?
Ir kāds kurš var unlock HTC ONE M7 no SPRINT USA tīkla??????
+1, vajag kādu, kas is ragatvs LG G2 stiklu nomainīt. Vakar pilnībā paģērbās un neko nejūt.Daaaviiids rakstīja:Forumā ir kāds, kas nodarbojas ar mobīlo viedtālruņu remontu?
reinissp rakstīja:+1, vajag kādu, kas is ragatvs LG G2 stiklu nomainīt. Vakar pilnībā paģērbās un neko nejūt.Daaaviiids rakstīja:Forumā ir kāds, kas nodarbojas ar mobīlo viedtālruņu remontu?
Man vajag kādu, kurš pa lētām naudām varētu nomainīt Sony Xperia Z Ultra displeju + touchscreen.
To tak pats var izdarīt. Agrāk ar to nodarbojos, bet tagad kaut kā par kapeikām neko negribas darīt.
Pašam negribās kaut kā negribās sačakarēt.evaness2 rakstīja:To tak pats var izdarīt. Agrāk ar to nodarbojos, bet tagad kaut kā par kapeikām neko negribas darīt.
Var būt it kādam tirgošana/vai kāds patlaban lieto Asus/MSI matespaltes uz z87 vai z97 čipseta?
Tas normāli es savam stacionārajam 1x 2 menešos šo procedūru izpilduikey07 rakstīja:Šitais saucas brālis iedeva iztīrīt datoru
Tie kas nezin datorus, tā ir putekļu kārta zem procesora ventilatora nevis kāda blīve
Tev veicās. Man dzivokli ir ļoti karsts vislaik, tā tā ziriet ka maz gaisa mitrums, daudz putekļu kas LĪP tieši tikai uz datoru komponentēm Jatīrā reizi mēnesimarkskise rakstīja:Tas normāli es savam stacionārajam 1x 2 menešos šo procedūru izpilduikey07 rakstīja:Šitais saucas brālis iedeva iztīrīt datoru
Tie kas nezin datorus, tā ir putekļu kārta zem procesora ventilatora nevis kāda blīve
Pēc kā spried, ka sauss gaiss? Tikai pēc karstuma? Vai tomēr hidrometra mērījumiem?
Un ari tas nebūs noteicošais, putekļu rašanās iemesliem, var būt arī salīdzinoši normāls mitrums, kādam tam ideāli vajadzētu būt, 40-60%. Viss atkarīgs no mājokļa iekārtojuma, ja ir daudz vecu žurnālu, papīru, bieži netiek mazgātas grīdas, arī no lupatām, jeb apģērbiem rodas putekļi.
Un ari tas nebūs noteicošais, putekļu rašanās iemesliem, var būt arī salīdzinoši normāls mitrums, kādam tam ideāli vajadzētu būt, 40-60%. Viss atkarīgs no mājokļa iekārtojuma, ja ir daudz vecu žurnālu, papīru, bieži netiek mazgātas grīdas, arī no lupatām, jeb apģērbiem rodas putekļi.
Ir kāds vads, ar kuru var ātri pārnest failus no viena kompja uz otru?
Vajag no vecā stacionārā dabūt bildes/video uz jauno portatīvo. Ar flaškām negribu čakarēties, jo apjoms ir liels.
ebayu nepiedāvāt, nav laika gaidīt.
Vajag no vecā stacionārā dabūt bildes/video uz jauno portatīvo. Ar flaškām negribu čakarēties, jo apjoms ir liels.
Es darītu tā, ieliktu no stacionārā datora cieto disku kastītē (kaut vai šādā http://signe.lv/index.php?l=lat&s=product&id=5232266) un pieslēgtu ar USB palīdzību pie portatīvā un pārkopētu visu vajadzīgo. Vai arī no portatīvā cieto ārā, un slēgtu klāt pie stacionārā. Bet konkrēti par vadu neko nemācēšu teikt.
Kastite Ir tadas "kastites" 2.5 parmešanai. Varetu parmest tik slinkums un esmu Rīgā
Bet nu ja ļoti var parmest.
Ja ir wifi Rūteris, caur savu tīklu var to izdarīt
Nepatīk kā es braucu?
Vācies nost no trotuāra!
Vācies nost no trotuāra!
Tas ar to kastīti izklausās sarežģīti... Un nē, hazard, es nestiepšu stacionāro uz Rīgu.
Ir WIFI.
Ir WIFI.
Ja tev ir Eithernet kabelis, tad tas ir around 10 min darbs.Nixon rakstīja:Ir kāds vads, ar kuru var ātri pārnest failus no viena kompja uz otru?
Padod ziņu kas tev pa Windowu.
Būtībā tev ir jāuztaisa Local Area Network.
- ikey07
Saslēdz pie viena tīkla (rūtera), nošārē to mapi, mapes, tad uzzini stacionārā datora iekšējā tīkla IP adresi, uz portatīvā paņem Run komandu un ieraksti \\192.168.1.102 (stacionārā datora iekšējā tīkla IP adrese). Teorētiski vajadzētu tikt klāt. Teorētiski arī standartā vajadzētu uzrādīties nošārētajām mapēm pie Networka.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22