Ch.: 328i e36 [daily wagon]
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Bet, ja nopietni padomā... Vismaz pamēri
St19 violeta krasa neinterese?
Style 21 piestāv tikai kupejām
Nemaz necerat,vini būs mani
Stance.lv ON AIR 31.08.2013.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jā, vakar pabiju stance.lv pasākumā!
It kā bija doma braukt ar kupeju, bet tai tomēr pāris nesmuki kasjaki izlīduši, līdz ar to tourings tika pie stiliņiem un devās uz ķīpsalu. Tikmēr kupeja uzlikta uz throwingiem un nodota draudzenes lietošanā.
It kā bija doma braukt ar kupeju, bet tai tomēr pāris nesmuki kasjaki izlīduši, līdz ar to tourings tika pie stiliņiem un devās uz ķīpsalu. Tikmēr kupeja uzlikta uz throwingiem un nodota draudzenes lietošanā.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Un jā, šodien auto tika downgrade'ots.
Secināju, ka ikdienā dzenāt auto ar zemprofila mizām un diskiem, kam ir pulēts plaukts ir elle.
Pirmkārt, pa bruģi braucot sit zobus ārā Otrkārt, mazgāt tos diskus un tīrīt nost piedegušos bremžu putekļus ir pārāk liela jebļa lai gribētos to darīt ikdienā, bet netīri thwrowingstari izskatās pēc atejas.
Karoch izdomāju, ka nah čakarēties un šodien nopirku R16 Style5 no lietotāja soulles un uzreiz aizbraucu uz Mriepām pēc svaigām 195/50/r16 mizām.
Kopskats man patīk. Mozh par kādu 1cm jāpaceļ pakaļa un jānoskrūvē priekša tādu pašu gabalu zemāk, lai izlīdzinās wheelgaps.
Un jā, noplēsu S/W uzlīmi.
Bildes ar netīru auto ar netīriem diskiem:
Secināju, ka ikdienā dzenāt auto ar zemprofila mizām un diskiem, kam ir pulēts plaukts ir elle.
Pirmkārt, pa bruģi braucot sit zobus ārā Otrkārt, mazgāt tos diskus un tīrīt nost piedegušos bremžu putekļus ir pārāk liela jebļa lai gribētos to darīt ikdienā, bet netīri thwrowingstari izskatās pēc atejas.
Karoch izdomāju, ka nah čakarēties un šodien nopirku R16 Style5 no lietotāja soulles un uzreiz aizbraucu uz Mriepām pēc svaigām 195/50/r16 mizām.
Kopskats man patīk. Mozh par kādu 1cm jāpaceļ pakaļa un jānoskrūvē priekša tādu pašu gabalu zemāk, lai izlīdzinās wheelgaps.
Un jā, noplēsu S/W uzlīmi.
Bildes ar netīru auto ar netīriem diskiem:
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
kas labs ar e30 notiek?
šobrīd notiek bremžu kopšana. Jauni bremžu diski, kalotkas, bremžu šķidrums.. Citādāk radās problēmas sastāties.
Šim gadam plāns sakopt visu tehniski, lai nākamgad var ķerties klāt vizuālajam.
Šim gadam plāns sakopt visu tehniski, lai nākamgad var ķerties klāt vizuālajam.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Tev iekš e30.lv vai kur citur nav par huligānu topiks ar visiem aprakstiem par darbiem un bildēm? bagi interesē
Ir ir iekš e30
atradu, paldies
Prasās touringam kaut kàdu akcentu
A to tāds papliks izskatās...
A to tāds papliks izskatās...
Bams...
Stāsti jaunumus, kad būs izvērtētāju galavārds...
Stāsti jaunumus, kad būs izvērtētāju galavārds...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Durvis un spārns ir ar redzamiem bojājumiem. Man tikai liekās vai kapots ir izlauzts no amīša vietas un ir pacēlies ?
au kurš vainīgs???
Nu ka šita var.... Lidziga situacija bija ari man.
izsaku lidzjutibas! ņemsi naudu vai atdosi remontet Orkanam un lai visu apmaksa apdrošinašana?
izsaku lidzjutibas! ņemsi naudu vai atdosi remontet Orkanam un lai visu apmaksa apdrošinašana?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right