e36.lv 2013. gada sezonas noslēgums 15.09.2013.
Izskatās super pasākums bijis
Bildes skatoties izdomāju ka jāgāž uz "Zelta rudeni"!
Bildes skatoties izdomāju ka jāgāž uz "Zelta rudeni"!
e36
kurs no jums tur ir ar tiem sarkanigajiem style 40?
...
style 40 Mr.Lemon!!!
Gaidu, gaidu....RS_ rakstīja:Iespējams video būs rīt jau gatavs.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Jānis.P rakstīja:Gaidu, gaidu....RS_ rakstīja:Iespējams video būs rīt jau gatavs.
+1
+54926Pacha rakstīja:Jānis.P rakstīja:Gaidu, gaidu....RS_ rakstīja:Iespējams video būs rīt jau gatavs.
+1
Es , cerams neko ļaunu nevēlies teiktArmando rakstīja:kurs no jums tur ir ar tiem sarkanigajiem style 40?
ā, starp citu, cilvēkam, kurš mauca ar kkādu melnu sedanu iesaku sākt draudzēties ar galvu. tajā līkumu sērijā kas seko aiz ovāla pirms atpakaļejošā līkuma gandrīz izslīdēju priekšā gudriniekam, kas mauca no ovāla taisni caur konusiem. Būtu bish dziļāk ieslīdējis, šis man normāli nonestu pakaļu. Kā mēs tur izmainījāmies hvz.
Jā, es viņu neredzēju, bet viņš toch mani labi redzēja.
Gan jau pats zinās par ko runāju.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Mazliet smieklīgi liekas, ka Tu neesi redzējis kādu un tad vēl kaut ko pārmet, ka viņam jādraudzējās ar galvu HAROSHch. rakstīja:ā, starp citu, cilvēkam, kurš mauca ar kkādu melnu sedanu iesaku sākt draudzēties ar galvu. tajā līkumu sērijā kas seko aiz ovāla pirms atpakaļejošā līkuma gandrīz izslīdēju priekšā gudriniekam, kas mauca no ovāla taisni caur konusiem. Būtu bish dziļāk ieslīdējis, šis man normāli nonestu pakaļu. Kā mēs tur izmainījāmies hvz.
Ps. Moš tas biju es, nezinu
Bet pamēģini kādreiz "atmazatsa" ar tekstu: "Es Tevi neredzēju, bet Tu mani 100% redzēji!?"
Pēdējais labojis Pacha - 18 Sep 2013, 14:22, kopā labots 1 reizi.
es fiziski viņu nevarēju redzēt (nē nu okei, varēju, bet sānslīdes brīdī čota neienāca prātā lūrēt pār plecu vai kāds man nenesās virsū). Otram savukārt es biju perfektā redzamībā. Te protams, nav runa par kkādiem noteikumiem, kārtību un tamlīdzīgiem sūdiem, bet par elementāru common sense piebremzēt un palaist to kas plakansiki nāk ārā, vēlpietam, ja pats nebrauc pa noteikto trases konfigurāciju.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
liels iemesls kapēc man nepatīk tādi pasākumi kur visus vienlaicīgi palaiž trasē. Tomēr ielas auto un ja sasitas divi trasē tad maksā beigās pats par otra kļūdu.
lūdzu..
Pirmo reizi drifts filmēts kā tāds..
Video labs sanācis. Man patīk!
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
man arī patīk!
Forša montāža!
Forša montāža!