Sidnas - Samoablue e36 328i Sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 30
- chevron_right
Laikam neko daudz nevajg raxtiit,bildes apskatot - domaju,ka visi sapratiis,kas sheit notiek ar e36 Sedanu!
Tiekamies nakoshajaa sezonaa!
Driiz,arii uzrakstishu aprakastu par nakotnes planiem un uzlabojumiem Sedanam!
Tiekamies nakoshajaa sezonaa!
Driiz,arii uzrakstishu aprakastu par nakotnes planiem un uzlabojumiem Sedanam!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram - Sandis_e36
Cau!Parcik pec mana pedejaa posta,visiem viss bija skaidrs,ka shis e36 ir ielikts ziemas miegaa,taa tomer nenotika,labi,tikai uz divaam nedeljam,jo neparedzetu iemeslu delj nacas atbraukt atpakalj uz LV uz divaam nedeljam,un protams,ka neesmu no tiem kursh staigaa ar kajam,tad nu e36 atkal ir ielaas liidz nedeljas beigam,kad vins tiesham iet ziemas miegaa!
Instagram - Sandis_e36
Jaa,M contuuras (tik kaut kadas Lumina vai Lumia razojums) tika panjemti kaa otrs disku komplekts + labas riepas,uz kuriem atstaat e36 pa ziemu garazhaa!GF. rakstīja:skatos citi diski :)
Instagram - Sandis_e36
Tās conturas bez tās rievas un m zīmītes ?
Jā tieši tā domāju
Jā tieši tā domāju
Pēdējais labojis GF. - 21 Okt 2014, 14:58, kopā labots 1 reizi.
Ja domaji,taas rievas un M zimites - tad jaa! bet diski taisni,viegli!GF. rakstīja:Tās conturas bez tās riepas un m zīmītes ?
Instagram - Sandis_e36
Nav taa,ka braucu ar Sedanu kaa omiite,un pa retam sanak to pielietot pareizi! (bet loti reti)
Instagram - Sandis_e36
Bomba
Parcik vakar araa bija loti labs laiks,tad sanaca taada neplanota fotosessija kopaa ar useri - easyman
Lai runaa bildes,pievienoju taas bildes,kuras man likaas labakaas!
Lai runaa bildes,pievienoju taas bildes,kuras man likaas labakaas!
Instagram - Sandis_e36
Smuki, ar sitajiem diskiem daudz labaak!!
Sent from my S5 mini using Tapatalk
Tāda doma bija,bet tu biji VIA tajā laikā540i rakstīja:Labas bildes, vareji man ar uzzvanīt.
Instagram - Sandis_e36
Kalendāra cienīgas bildes.
Nu nez nez, sedans man ļoti patīk, viens no foruma favorītiem, bet diski - pļāaah, man personīgi riebjas.
Bet galvenais lai pašam patīk
Man arii ar sitiem diskiem,pats nezinu kapec,bet patiik labak..matissc rakstīja:Smuki, ar sitajiem diskiem daudz labaak!!
Paldies..cipruss18 rakstīja:Loti smuks sedans
Nevaru nepiekrist..Rapakivi rakstīja:Kalendāra cienīgas bildes.
Shie ir pagaidu diski,un nevaru teikt,ka man vinji nepatiik,diski vispar ir gaumes lieta..Rudziņš rakstīja:Nu nez nez, sedans man ļoti patīk, viens no foruma favorītiem, bet diski - pļāaah, man personīgi riebjas.
Instagram - Sandis_e36
+36matissc rakstīja:Smuki, ar sitajiem diskiem daudz labaak!!
Tagad tiešām izskatās smuki
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Sedans super
Iepriekšējie diski arī bija labi, vairāk vilka uz classic pusi nevis sportisko(pašreizējie).
Man šķiet classic diski diezvai parasti sader ar pilno mpaku un spoileriem nshit, tie labāk sader ar lielu sēdinājumu, sašķiebtiem ratiem, bez spoileriem un visādām figņām
Vispār baigi jāpiedomā pirms kaut ko liek klāt auto ārienei, no vienas puses tā detaļa itkā ir oem/jauna/labā stāvoklī/labi izskatās, bet tad kad to uzliek virsū tad efekts nav tāds kādu gaidīja, kopskats var pat tikt sabojāts. Tāpēc ir jādraudzējas ar photoshop un vispirms jāuztaisa bilde kompī kā +- viss varētu izskatīties.
Iepriekšējie diski arī bija labi, vairāk vilka uz classic pusi nevis sportisko(pašreizējie).
Man šķiet classic diski diezvai parasti sader ar pilno mpaku un spoileriem nshit, tie labāk sader ar lielu sēdinājumu, sašķiebtiem ratiem, bez spoileriem un visādām figņām
Vispār baigi jāpiedomā pirms kaut ko liek klāt auto ārienei, no vienas puses tā detaļa itkā ir oem/jauna/labā stāvoklī/labi izskatās, bet tad kad to uzliek virsū tad efekts nav tāds kādu gaidīja, kopskats var pat tikt sabojāts. Tāpēc ir jādraudzējas ar photoshop un vispirms jāuztaisa bilde kompī kā +- viss varētu izskatīties.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 30