e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 41
- chevron_right
Ar vienriteni nekādas saules jau nesanāk,nu jā maija mēnesī bik pagriezos pa pilsētas laukumu uc. vietās,paliku bez 4 riepām. Es neko nedomāju!!TOM5 rakstīja:tu esi tas, kurš domā, ka saules griezi?Janislv7 rakstīja:Man šāda šujmašīna
Neesi redzējis sevi no malas. Izskatās tā- ātri brauc uz apli un spolē viens ritenis, jo džips un ritenis karājas gaisā.Janislv7 rakstīja:Ar vienriteni nekādas saules jau nesanāk,nu jā maija mēnesī bik pagriezos pa pilsētas laukumu uc. vietās,paliku bez 4 riepām. Es neko nedomāju!!TOM5 rakstīja:tu esi tas, kurš domā, ka saules griezi?Janislv7 rakstīja:Man šāda šujmašīna
Man arī nav bloķis, bet nu kko labāk jau tiešām var izdarīt
Katrā ziņā esi šovmenis
Piekrītu bmw pilns ar cilvēkiem ,brīnums ka vsp kautko var izdarīt ,tādēļ arī trakus manervus neveicu,jo pašazieri sāk lidot pa gaisuTOM5 rakstīja:Neesi redzējis sevi no malas. Izskatās tā- ātri brauc uz apli un spolē viens ritenis, jo džips un ritenis karājas gaisā.Janislv7 rakstīja:Ar vienriteni nekādas saules jau nesanāk,nu jā maija mēnesī bik pagriezos pa pilsētas laukumu uc. vietās,paliku bez 4 riepām. Es neko nedomāju!!TOM5 rakstīja: tu esi tas, kurš domā, ka saules griezi?
Katrā ziņā esi šovmenis
TOM5? Tava kūtiņa gadījumā nav tā, kas šajā video, dažos kadros ir redzama?
ir, iremcix rakstīja:TOM5? Tava kūtiņa gadījumā nav tā, kas šajā video, dažos kadros ir redzama?
Nu Tev jau tur droši vien ir kaut kas lielāks zem pārsega, neka m40b16, tapēc jau vari kaut ko vairāk izdarītir, ir
p.s. tā arī nevarēja saprast par ko Tu tajā video tur lamājies
hahah + TomamTOM5 rakstīja:Neesi redzējis sevi no malas. Izskatās tā- ātri brauc uz apli un spolē viens ritenis, jo džips un ritenis karājas gaisā.
Katrā ziņā esi šovmenis
EDIT: Ja kāds zina kādu no Kuldīgas kas tirgo e39 vai e46 - PM! Dīzeļus un notriektus lūžņus nepiedāvāt, var būt bez TA!
Kur visi kuldīdzinieki? Atbraucu no Talsism, a te pamirums!
Nu tad jāliek ziemas diski.māriņš rakstīja:Pēc manas pieredzes es Kuldīgā apskati neeju jau kādus 3 gadu, jo čakarē vajag vai nevajag, eju vislaik Grobiņā un nav problēmu. Vienreiz bija beigts stūres pirksts, vienkārši pasauca parādija un pateica lai nomaina - viss uzlīme logā.
Manā skatijumā vieglāk ir noņemt flančus un braukt tā pat, mazāk iespējas ka izčakarēs.. pēc tam uzliek atpakaļ.
Priekšā bez flančiem nav iespējams uzlikt tos manus Alpinveidīgos.
quattro ist für sissies
SvināsAndzhish rakstīja:Kur visi kuldīdzinieki? Atbraucu no Talsism, a te pamirums!
Es vel rotēju
mētā saules
Es zinu, es piedalijos tajā pasākumā.Kalnux rakstīja:Nu tad jāliek ziemas diski.māriņš rakstīja:Pēc manas pieredzes es Kuldīgā apskati neeju jau kādus 3 gadu, jo čakarē vajag vai nevajag, eju vislaik Grobiņā un nav problēmu. Vienreiz bija beigts stūres pirksts, vienkārši pasauca parādija un pateica lai nomaina - viss uzlīme logā.
Manā skatijumā vieglāk ir noņemt flančus un braukt tā pat, mazāk iespējas ka izčakarēs.. pēc tam uzliek atpakaļ.
Priekšā bez flančiem nav iespējams uzlikt tos manus Alpinveidīgos.
Vakar redzēju Tevi, ka stāvēji netālu no vecā "vējiņa" veikalaJanislv7 rakstīja:Es vel rotēju
Izīrējām to Kandavas poligonu, bet tad atbrauca kkāda honda un braukāja pa apli, laikam domāja, ka nascar brauc apnika mums, tāpēc aizsūtīju mājāsemcix rakstīja:Nu Tev jau tur droši vien ir kaut kas lielāks zem pārsega, neka m40b16, tapēc jau vari kaut ko vairāk izdarītir, ir
p.s. tā arī nevarēja saprast par ko Tu tajā video tur lamājies
Jā,biju ,cilvēki no mičuka pārsēdās uz e36
Un es velreiz atvainojos tam e36 īpašniekam kuru nobēru ar šķembu strūklu
Visi aicināti šodien atbraukt uz Talsiem un uztaisīt mini meetu. 21.00 aiz MAXIMA's
Ok,es būšu.
Viss ok!Janislv7 rakstīja:Un es velreiz atvainojos tam e36 īpašniekam kuru nobēru ar šķembu strūklu
Besis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …