E36-aivis328 e36 un citi zveri
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 91
- chevron_right
Ja nemaldos, tad jāmaina filtra korpuss, kā to dara uz m52, liekot m50.. Ja nemaldos! :)aivis328 rakstīja:var pa seju, ar pliku peedu pa grudaku vai veel kaadu veidu no tadam izvirtibaambyrbyr rakstīja:Ko dosi?
man tas donors 323 saak aiznjemt vietu galigi nav vajadziba pec vinja
a m50 der stures pstiprinatajs no m52?
tikko biju nogajis uzmest aci tam pastiprinatajm izskatas ka ieksaa ir kaada super veca ellja un knapi pus bundulis mosk janomaina skjidrums un vairs tik traki nekjerks. tas varetu lidzet?
un izradaas auto stav uz 19 collu diskiem biju domajis ka 18
un izradaas auto stav uz 19 collu diskiem biju domajis ka 18
Instagram INDIGAIS
Ieplūdes pusē uz bloka apakšpusē katram motoram ir kods Apakšējā rindā pirmie cipari liecina par tilpumu, attēlā ir 2.5l, jo ''25''... Ja 2.0l, tad būs ''20'', 2.8l būs ''28''.aivis328 rakstīja:kaa var u zatro noteikt kas tas par motoru ir ieksaa?
Cik vilinošs piedāvājums, plikā pēda uzrunājaaivis328 rakstīja:var pa seju, ar pliku peedu pa grudaku vai veel kaadu veidu no tadam izvirtibaambyrbyr rakstīja:Ko dosi?
man tas donors 323 saak aiznjemt vietu galigi nav vajadziba pec vinja
a m50 der stures pstiprinatajs no m52?
Karoc stures pastiprinatajam nomainiju ellju viss atrisinajas apklusa happy days
Bet sanaca nolauzt kaut kadam sensoram trubinjas kas stiprinas pie gaiss filtra
Kads var pateic kas tas tads ir un vai bez vinja var iztikt ja aiztaisa trubinjas?
Bet sanaca nolauzt kaut kadam sensoram trubinjas kas stiprinas pie gaiss filtra
Kads var pateic kas tas tads ir un vai bez vinja var iztikt ja aiztaisa trubinjas?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
M50 motoriem droseles apsildes termostats.
Vienkārši pievieno pie droseles apakšas abas trubiņas, salaid pa taisno.
Man likties, ka tā ir gaisa filtra kastes apsilde!dogMa rakstīja:M50 motoriem droseles apsildes termostats.
Iespējams, ka kļūdos!
ok. lielais paldies par padomudogMa rakstīja:Vienkārši pievieno pie droseles apakšas abas trubiņas, salaid pa taisno.
Instagram INDIGAIS
Tas štrunts veras vaļā atkarībā no āras temperatūras, lai "neaizsalst" drosele.Pacha rakstīja:Man likties, ka tā ir gaisa filtra kastes apsilde!dogMa rakstīja:M50 motoriem droseles apsildes termostats.
Iespējams, ka kļūdos!
jau pāris ziemas braucu bez droseles apsildes un nevienu ziemu braucot drosele nav aizsalusi. savieno pa taisno trubas, nelaižot caur droseli i viss, lai cauru gadu droseles nav karsta.
BMW-Big Money Waste
Tad sanak tas abas trubas savienot kopa vai vienu njemt nost in otru pa taisni laist uz droseli?
Instagram INDIGAIS
es savējam m50 tapatās kā tu viņu aplauzu... vienkārši abus galus savieno kopā-pa taisno. savejo "uzpimpojot" izmantoju attecīga diametra metāla pildspalvas kātiņu un pieskrūvēju ar metāla savilcējiem. Nostrādāja pa pirmoaivis328 rakstīja:Tad sanak tas abas trubas savienot kopa vai vienu njemt nost in otru pa taisni laist uz droseli?
Hidrauliskās rokas bremzes, sporta stūres, stūres pārejas u.t.t
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Tikko sanjemu dazus smerejamos
Un cik smiekligi lai neskanetu bet no sis bukjetes mazaka pudelite ir pati dargaka un lielaka letaka
Un cik smiekligi lai neskanetu bet no sis bukjetes mazaka pudelite ir pati dargaka un lielaka letaka
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Instagram INDIGAIS
gan4a rakstīja:diezvai originali maksas 450eur,pie tam jauni...cipruss18 rakstīja:ap 450 eiro jauni ebaya
Man sheit NL,Jauni BBS LM R18 800Eiro,R19 1000-1200Eiro
Replikas 250-400Eiro
Instagram - Sandis_e36
Oem 800-1000€? ja taa tad davaj es izpirksu visus cik tur irSidnas rakstīja:gan4a rakstīja:diezvai originali maksas 450eur,pie tam jauni...cipruss18 rakstīja:ap 450 eiro jauni ebaya
Replikas 250-400Eiro
Instagram INDIGAIS
Replikas 250-400Eiro [/quote]
Oem 800-1000€? ja taa tad davaj es izpirksu visus cik tur ir [/quote]
Ja katru dienu seko liidz sludinajumiem,tad var paveikties,ka par tadu ciparu vari sev tadus iegadaties!
Replikas 250-400Eiro [/quote]
Oem 800-1000€? ja taa tad davaj es izpirksu visus cik tur ir [/quote]
Ja katru dienu seko liidz sludinajumiem,tad var paveikties,ka par tadu ciparu vari sev tadus iegadaties!
Instagram - Sandis_e36
man liekas kad sis baigi ilgi staaveeja donedeal.ie pa kaut kaadiem 1500 ,bet eiro tu noteikti dabuuji pa 1000 eiro,jo cik atceros vinam ar jumtu bija probleema vai kaut kaa taa ne,bet aramais ir labsaivis328 rakstīja:Vel viens e36 cabrio tikka iepirkts sovakar itka 318 bet ieksa ir m50 bez vanos tik vel nezinu kurs no vinjiem
Daudz letak ka pa 1000€ vinjam pats jumts izskatas kaa jauns un aizmugurejais logs bet pasi jumtu motori nav vispar un kads aizmugureja plaukta kad nosedz jumtu bija izgriezis un ielicis 2vas 6x9 ovalas tumbasnorth69 rakstīja:man liekas kad sis baigi ilgi staaveeja donedeal.ie pa kaut kaadiem 1500 ,bet eiro tu noteikti dabuuji pa 1000 eiro,jo cik atceros vinam ar jumtu bija probleema vai kaut kaa taa ne,bet aramais ir labsaivis328 rakstīja:Vel viens e36 cabrio tikka iepirkts sovakar itka 318 bet ieksa ir m50 bez vanos tik vel nezinu kurs no vinjiem
Es visu labo parmetisu uz manejo kabri un so tirgosu nost :)
Instagram INDIGAIS
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …