e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22
- chevron_right
kādi plāni?Majors rakstīja:Šodien tika izkustināta. Nav pagaidām vajadzības viņu kustināt, un arī žēl pa tām bedrēm braukt. Drīz gan jau boxā būs jādzen un jāpajauc.
Tu aizmirsi, ka man protuning`ā labas cenas?vilks25 rakstīja:interesants topiks
ir kādam m priekšējais bampers pilnā komplektā uz tirgošanu?
Turbīnu dabūji jau priekš manējā?
Nu uz doto brīdi jāņem nost griesti, jātiek skaidrībā ar tām lūkas notek trubiņām, tad jāpārlīmē melnus . Un tad jādomā par pilnu pārkrāsošanu vai tirgošanu . Elvijs jau taisās pāriet uz e46, grib lai es arī ņemu Bet nu HZHZHZ
Ar tavam atsperem nekas no ta nebus nepieciesams, koilas lidz galam un tad jau butu jautri.green garage rakstīja:Lābi lābi. piektdien vai sestdien uzlikšu atsperes un tad jau padalīšos iespaidos. Jau laicīgi- kādam ir lieks karteris, glušaks, benzīna filtrs un priekšējais bampers?
cik tur maksā pilns komplekts?arty rakstīja:Tu aizmirsi, ka man protuning`ā labas cenas?vilks25 rakstīja:interesants topiks
ir kādam m priekšējais bampers pilnā komplektā uz tirgošanu?
Turbīnu dabūji jau priekš manējā?
vēl nēsmu satics
kādi 70 eināri būs...a kam tev? Tev tak nav e36 vairs
Jūs visu nepareizi domājat. tā nevajag. Nav pareizi. esmu dzirdējis ka viņiem tur pretizslīdēšana esot un pat pretnospolēšana.Majors rakstīja:Nu uz doto brīdi jāņem nost griesti, jātiek skaidrībā ar tām lūkas notek trubiņām, tad jāpārlīmē melnus . Un tad jādomā par pilnu pārkrāsošanu vai tirgošanu . Elvijs jau taisās pāriet uz e46, grib lai es arī ņemu Bet nu HZHZHZ
varbūt kāds pārdod labo priekšējo spārnu - melnu (ar pagrieziena caurumu) 96. gada sedanam?
+1 šodien ar savu 40/hvz cik jo regulējamās mm džipu un r15 izbraukāju visu Jēkabpili. Ok, pāris reizes nedaudz atsitos ar apakšu, bet pa lielam nekādu problēmu. Pagājušovasar Preiļos bija lielākā dirsāElvijs rakstīja:Ar tavam atsperem nekas no ta nebus nepieciesams, koilas lidz galam un tad jau butu jautri.green garage rakstīja:Lābi lābi. piektdien vai sestdien uzlikšu atsperes un tad jau padalīšos iespaidos. Jau laicīgi- kādam ir lieks karteris, glušaks, benzīna filtrs un priekšējais bampers?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Sveiki var but jus eset vai zinat so auto ? Rita braucu pakal tapec gribeju uzprasit vai kads jau ko zin :d
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fogcb.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fogcb.html
diezgan ilgi tirgojās, bet vismaz vizuāli ir par tehnisko stavokli gan neko nemāku teikt. kāds te jau iepriekš kautko par viņu bija jautājis.
Ar driftaelku nedaudz paārdijāmies, tagad var lasīt atsauksmes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kuram ir tumši sarkans e36 sedans? Šķiet, ka šodien rimčika parkingā samidžināja mani, kad braucu ārā
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
green garage rakstīja:Jūs visu nepareizi domājat. tā nevajag. Nav pareizi. esmu dzirdējis ka viņiem tur pretizslīdēšana esot un pat pretnospolēšana.Majors rakstīja:Nu uz doto brīdi jāņem nost griesti, jātiek skaidrībā ar tām lūkas notek trubiņām, tad jāpārlīmē melnus . Un tad jādomā par pilnu pārkrāsošanu vai tirgošanu . Elvijs jau taisās pāriet uz e46, grib lai es arī ņemu Bet nu HZHZHZ
vajag bamperi.kur savākt?
Sveiki kungi.
Nu kad sasliikus cepsiim?
Nu kad sasliikus cepsiim?
Kad uzmarinesi galu un pateiksi kur dziivo.
Varbut kadam vajag detalas?
M bampers prieksejais.
M slieksni.
M spoguli.(kupejas)
PM vai 27125144
M bampers prieksejais.
M slieksni.
M spoguli.(kupejas)
PM vai 27125144
Kur dzivoju pateikt varuu,bet galu meklejat jusElvijs rakstīja:Kad uzmarinesi galu un pateiksi kur dziivo.
vēl jau diezgan auksts arā sēdēt vakaros. ilgi neizturēs. vot pēc kādām 2 nedēļām to4 varētu sarunāt kautko tādu.
ar taadu domu arii tika rakstiits.
nez vakar lidz 22:00 pasedejam,bij tiiri ok. ja butu bijis ugunskurs vispar butu biijis cotkaa
nez vakar lidz 22:00 pasedejam,bij tiiri ok. ja butu bijis ugunskurs vispar butu biijis cotkaa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 22