psih-arno Black E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Super, baigi patīk tādi pedantiskie projekti!
Cik atceros tu arī minēji kko par piekari?!
koptākais e36 ko esmu redzējis, cepuri nost
M3 piekare jau daļēji ir salikta, bet atlikušie darbi atlikti uz pavasari. Sīkāk negribu komentēt, lai ir interesanti pēc tam.-AF- rakstīja:Super, baigi patīk tādi pedantiskie projekti!
ceru ka par diskiem neaizmirsi ko teicu tev, atstāsi neatstāsi?
Pagaidām disku maiņu neplānoju
nu ja kas es nopirktu ;D
Bušu vulgars,ta motortelpa Beidzot šim auto ir viss kas vajadzīgs
Patiesībā, nesaprotu kā tu to esi panācis, bet tava auto vizuālais izskats ir "dīvaini" neapnīkošs! Proti, piemēram man, tas nav apnicis jau šos visus gadus cik vien pazīstu tavu auto, tomēr paša auto izskatu esmu mainījis vairākas reizes, bet joprojām nejūtos apmierināts ar rezultātu!
Tev ir dizainera dotības un vizuālās mākslas acs!
Tev ir dizainera dotības un vizuālās mākslas acs!
Paldies!
Pašam arī ir tā, ka kaut ko gribētos pamainīt e36 ārienē, bet negribas darīt kaut ko tikai darīšanas pēc. Vai nu, lai ir labāk, vai arī, lai paliek kā ir.
Pašam arī ir tā, ka kaut ko gribētos pamainīt e36 ārienē, bet negribas darīt kaut ko tikai darīšanas pēc. Vai nu, lai ir labāk, vai arī, lai paliek kā ir.
ja neko nedarīsi-neuzzināsi vai ir labāk!
nedari neko, tev e36 ir ideals... visi zin ka brauc psih arno
es jau ieteiktu neko nedarīt jo ir labi ,bet nu ja pamēģināsi tad būs ja ne labāk tad savādāk točna
Varbutas tiem kas masinu redz bildes vai reti uz ielas liekas viss super bet pasam auto ipasniekam gan viss ticamak izskats apnicis, zinu kaa tas ir
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu viņam jau ir konstruēts M3 tgd
Emblēmu nelikšu. Man nav svarīgi, lai kāds uz ielas domā ka tur ir M3.
Daudz labprātāk pārsteigšu kādu, kas domā, ka tas ir 328
Daudz labprātāk pārsteigšu kādu, kas domā, ka tas ir 328
Uzliec 1.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14