Rom4iks_E36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 18
- chevron_right
tad neloki!
es gar zemi
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
ka es tev saku, dari tā!
Atsperes priekšējās saregulē. Tos pipukus, kas fiksējošajā haubes troses mehānismā ieiet.
Skaisti jau ļoti, tikai vajag arī kādas parastas bildes, lai var pilnībā redzēt un saprast auto
redz cik smuks spīdīgs bagažnieks, neliec neko virsū
Man gan šķiet, ka pie tādas priekšas, vismaz lūpiņu uz bagažnieka gan prasās.
jā, to maziņo "lūpiņu" varētu, bet neko lielākuFinks rakstīja:Man gan šķiet, ka pie tādas priekšas, vismaz lūpiņu uz bagažnieka gan prasās.
smukas bildes, smuki auto
nu es jau gribetu sev uzlikt tos gt pricendalus
kautkad ari sev uzkrameshu.
kas tur ar tiem franchu nr?
nu es jau gribetu sev uzlikt tos gt pricendalus
kautkad ari sev uzkrameshu.
kas tur ar tiem franchu nr?
...
paldies! par to mazo lupinu ja piekritu vajag un bus,par francu nr tas bija lai gar fotoradareim var vilkt smaidot,taka iesu apskati pavisam driz jau tad bus atpakal uz lv nr
fisheye rullē?
Rullē gan, jā Vnk, pārsvarā melnā fotogrāfs esmu es un šodien bija tikai fisheye fočuks pieejams, tā kā gan jau, ka drīz bus ar normālu BEZfisheye fočuku bildes
BMW e36 - dreaming about
tatad 7 maija gaju skati
sikumi kas japielabo un viss bu ka nakas
1 stures pirkts jamaina xenoni janem ara un ruchniks jasaved lidz galam :)
+/- viss ir ok auto nakoshnedel dodas pie krasotaja atpakal kur savedis visu lidz galam ka nakas! :)
Miglas bus tumshas,pie onkula marihuana tiks daudz kas iegadats driz ari
a un Erda kapots saregulets sorry par bilzu kvalitati bildeju ar svaigu zales stiebrinju! labakas bildes bus tad kad fotografs beigs dzert un bus spejigs nevibret un kartigi sabildet! :)
sikumi kas japielabo un viss bu ka nakas
1 stures pirkts jamaina xenoni janem ara un ruchniks jasaved lidz galam :)
+/- viss ir ok auto nakoshnedel dodas pie krasotaja atpakal kur savedis visu lidz galam ka nakas! :)
Miglas bus tumshas,pie onkula marihuana tiks daudz kas iegadats driz ari
a un Erda kapots saregulets sorry par bilzu kvalitati bildeju ar svaigu zales stiebrinju! labakas bildes bus tad kad fotografs beigs dzert un bus spejigs nevibret un kartigi sabildet! :)
Labāk uzfočē to skrūvi ko bagažniekā esi iemetinājis lai viņu varētu aizvērt
nu pavisam labi izskatas ar m3 paku..
tatad beidzot fotografs ir atdzivojies! lai runa bildes! vel paliek puleshana un lupinas uzlimeshana uz bagaznieka vaka,liels paldies jasaka Marihuanam
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 18