E36.LV Sezonas noslēgums 2014!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right
Tuvākajās dienās būs info
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kur???
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Jelgava... Šodien būs info..
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
Kur solītā infa?
Ja pareizi sapratu Rullītis 26.datums.
Bet tās tikai baumas.
Bet tās tikai baumas.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Šeit nav powers, kur uz salidojumu brauc ar ko pagadās!Emteks rakstīja:2014 ?
ar ne e36 arī ir iespēja parādīties ? BMW ir
Es braukšu ar e46, un??Inferno rakstīja:Šeit nav powers, kur uz salidojumu brauc ar ko pagadās!Emteks rakstīja:2014 ?
Nu tad paskaidro man, lūdzu, kāds ir prikols braukt uz E36 pasākumu ar E46?jenchs rakstīja:Es braukšu ar e46, un??Inferno rakstīja:Šeit nav powers, kur uz salidojumu brauc ar ko pagadās!Emteks rakstīja:2014 ?
Tu vari braukt kaut vai ar autobusu vai skrejriteni.
Stāsts ir par to, ka cilvēki kuriem nav e36 nevar ņemt dalību pasākuma disciplīnās (drifts, dragrace, fastlap utt)
Stāsts ir par to, ka cilvēki kuriem nav e36 nevar ņemt dalību pasākuma disciplīnās (drifts, dragrace, fastlap utt)
Tapēc ka uz treilera būs e36, braukšu kaut ar kamazu uz pasākumu, esmu e36 entuziasts, braucu ar ko gribuInferno rakstīja:jenchs rakstīja:Nu tad paskaidro man, lūdzu, kāds ir prikols braukt uz E36 pasākumu ar E46?Inferno rakstīja: Es braukšu ar e46, un??
Pagājušo gadu brauca kas grib, jo nebija e36.lv īrēta trase, bet gan katrs idividuāli gāja un maksāja un brauca ar ko grib.Burvis rakstīja:Tu vari braukt kaut vai ar autobusu vai skrejriteni.
Nu labi, ja Tu izvēlies savu e36 atvest uz treilera, tā ir cita runa. Bet braukt uz e36 pasākumu tad, ja pašam nav ne mazākā sakara ar e36 kā tādu, gan neredzu īpašu jēgu.
Nu man ir diezgan liels sakars, bet ielas auto nav e36, un es kā entuziasts, kaut ar golfu braukšu, nesaskatu problēmu, arī lietotāji kas ir kluba biedri, pasākumus citreiz apmeklē bez e36Inferno rakstīja:Nu labi, ja Tu izvēlies savu e36 atvest uz treilera, tā ir cita runa. Bet braukt uz e36 pasākumu tad, ja pašam nav ne mazākā sakara ar e36 kā tādu, gan neredzu īpašu jēgu.
Sanāk ka lietotājs, kuram auto ir tapšanas stadijā, piem, ramyrez arī nevar braukt? jo uz pasākumu nebrauks ar e36
Vai kā mēs uzvilkāmies! Atslābsti un iedomājies cilvēku, kuram e36 nav ikdienas/vasaras/trases/projekta auto. Vispār nav. Kāds tad viņam ir sakars ar e36.lv un šo pasākumu? Un es nevienam neaizliedzu braukt, varat braukt uz turieni kaut ar belaziem, pēc pāris gadiem būs kā powerā, kur uz salidojumu brauc ar lexusiem, audi, škodām un nodirš BMWjenchs rakstīja:Nu man ir diezgan liels sakars, bet ielas auto nav e36, un es kā entuziasts, kaut ar golfu braukšu, nesaskatu problēmu, arī lietotāji kas ir kluba biedri, pasākumus citreiz apmeklē bez e36Inferno rakstīja:Nu labi, ja Tu izvēlies savu e36 atvest uz treilera, tā ir cita runa. Bet braukt uz e36 pasākumu tad, ja pašam nav ne mazākā sakara ar e36 kā tādu, gan neredzu īpašu jēgu.
Sanāk ka lietotājs, kuram auto ir tapšanas stadijā, piem, ramyrez arī nevar braukt? jo uz pasākumu nebrauks ar e36
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- chevron_right