maartyd cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 33
- chevron_right
Labi, ka ieminējies par style 5Inferno rakstīja:Vismaz sāk atgādināt auto
Domāts darīts, jau nākamajā dienā esmu uz tiem
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tagad pat pa kādiem 500 varētu paņemt, uz daļām.maartyd rakstīja:Labi, ka ieminējies par style 5Inferno rakstīja:Vismaz sāk atgādināt auto
Pa taisno uz tolmetuInferno rakstīja:Tagad pat pa kādiem 500 varētu paņemt, uz daļām.maartyd rakstīja:Labi, ka ieminējies par style 5Inferno rakstīja:Vismaz sāk atgādināt auto
Es te biju
Tu labāk savu miskasti sametini un izej skatiZiggy rakstīja:Pa taisno uz tolmetuInferno rakstīja: Tagad pat pa kādiem 500 varētu paņemt, uz daļām.
Un atdod amīšus Inferno
Nu bijaZiggy rakstīja:Baigā miskaste
Nu bija!
Tieši tā, tolmets īstā vieta. Bet jā, amīšus gan man iedod.Ziggy rakstīja: Pa taisno uz tolmetu
Es te biju
Tev diski līdzīgā krāsā kā man tik ar parasto laku, nevis pusmatēto pārpūsti izskatās.
Oem smaka
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Smako pēc digitālās klimas nepieciešamības. Bet pareizā maģa izvēle, protams maģi varēja dabūt krutāku, bet šis arī ir derīgs
Piedāvāedzis rakstīja:Smako pēc digitālās klimas nepieciešamības. Bet pareizā maģa izvēle, protams maģi varēja dabūt krutāku, bet šis arī ir derīgs
Ja maģi vertēt kā mākslasdarbu, kura vērtība ir vizuālais skats, tad jā - labs (laikam), bet ja vērtē pēc tā pirmatnējās funkcijas (atskaņot audio), ta pilnīga figņa!
d[-_-]b
Nu nezinu. Klausoties no aux priekš tāda maģa liekas tīri kvalitatīvi. Noteikti labāka skaņas kvalitāte kā lētā gala pioneer u.c. brīnumiem. Jā, kaut kādam alpine pa 100+ eur, protams, līdzi nestāv, bet man kā parastam cilvēkam, ne audio guru, liekas super. oem skats un skan neslikti.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
+Linda rakstīja:Nu nezinu. Klausoties no aux priekš tāda maģa liekas tīri kvalitatīvi. Noteikti labāka skaņas kvalitāte kā lētā gala pioneer u.c. brīnumiem. Jā, kaut kādam alpine pa 100+ eur, protams, līdzi nestāv, bet man kā parastam cilvēkam, ne audio guru, liekas super. oem skats un skan neslikti.
bija šitāds- http://codedradio.info/pics/BMW/ph7850.jpg
ieliku- http://elmir.ua/img/176034/3000/2000/av ... 1500ub.jpg (leta gala pionieris ar amber apgaismojumu)
varu pateikt godigi, skanēja vismaz par 60% labāk. beidzot bija bass, skaļums, dzidrums, utt. protams cik nu bez pastūžiem un 200e tumbām var dabūt.
ieliku- http://elmir.ua/img/176034/3000/2000/av ... 1500ub.jpg (leta gala pionieris ar amber apgaismojumu)
varu pateikt godigi, skanēja vismaz par 60% labāk. beidzot bija bass, skaļums, dzidrums, utt. protams cik nu bez pastūžiem un 200e tumbām var dabūt.
Skan es domāju, ka noteikti labāk, bet tad es laikam liktu otru maģi bardačokā, jo man alerģija pret parasto maģi, oem ir oem, izskatās perfekti
Parastā pečka
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …