E36-ifa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Infeasible rakstīja:Kur varētu auto dzīvē redzēt? Es te lasīju, ka kaut kur pa dienu atrodās, bet īsti kur tā un nesapratuifa rakstīja:paldies :)Infeasible rakstīja:Apsveicu ar auto, izskatās tīri neko, vismaz man patīk un atšķiras no pārējiem. Varbūt ir kādas jaunākas bildes, vēl padarīts kas ir?
nekā jauna kopš m bampera nav :(
uz gogola un laacplesa ielas krustojuma
Tad jau arī pie mana darba
strādāju otrpus latgaliitei..Domeniksaa uz abrenes ielas
strādāju otrpus latgaliitei..Domeniksaa uz abrenes ielas
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Kas tad bamperim notika?Atkal gopņiki uzdarbojas?ifa rakstīja:paldies :)Infeasible rakstīja:Apsveicu ar auto, izskatās tīri neko, vismaz man patīk un atšķiras no pārējiem. Varbūt ir kādas jaunākas bildes, vēl padarīts kas ir?
nene es domaju nekaa jauna kopsh uzliku m bamperi navĢirts rakstīja:Kas tad bamperim notika?Atkal gopņiki uzdarbojas?ifa rakstīja:paldies :)Infeasible rakstīja:Apsveicu ar auto, izskatās tīri neko, vismaz man patīk un atšķiras no pārējiem. Varbūt ir kādas jaunākas bildes, vēl padarīts kas ir?
Beidzot tiku paskatīties uz aparātu dzīvē, ne tikai bildēs Man patika, skaists aparāts
Fuck the fuel economy!
Infeasible rakstīja:Beidzot tiku paskatīties uz aparātu dzīvē, ne tikai bildēs Man patika, skaists aparāts
Nekā jaunaMlinarts rakstīja:Kas jauns bembītim ?
nesen imantā redzēju ar m-bamperi. Izskatas labs. Krāsojums atgādina Citroena divkrasu krāsojumu.
Kapēc tieši citroen?Rus rakstīja: nesen imantā redzēju ar m-bamperi. Izskatas labs. Krāsojums atgādina Citroena divkrasu krāsojumu.
man arī nekas nav pretī.ifa rakstīja:Rus rakstīja: a, ne, sajaucu, atgadina renault captur
A man šitas reno liekas diezgan simpātisks
un tikko, skatoties muzeja nakts sarakstu ieraudzīju "Ārējo sakaru institūta (ifa)"
Tak uzrakstat vnk vai negrib nakt satikties:D un beidzam runat parto krasojumu!
Vienkārši redzēju, ka Rus teica, ka sajauca DS3 ar Captur, bet abiem ir pieejams sarkanbalts krāsojums
Ja godīgi, tas krāsojums mašīnai liekas tizls, bet katram gaume cita, ka tik pašai patīk.
krāsojums galīg garām,bet kā jau tika minēts, tā ir gaume
Man arī daudz kas no forumā redzamajiem e36 liekas tizls un galīgi garām, za to es nečīkstu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right