Re: Photoshop
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 21
- chevron_right
Man ari uz r15 patika kaa man izskatijaas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Šajā variantā vēl ir ciešami, bet ciprusa bildē izskatās pēc otrādāk apgrieztiem pudeļu korķiem.
Žēl, ka ar style 13 nevar tā izdarīt, vot būtu mega
Edit: skatoties bildes netīšām uzgāju it kā platākus, bet pati bilde fascinē
Edit: skatoties bildes netīšām uzgāju it kā platākus, bet pati bilde fascinē
Slēpts saturs: Parādīt
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Finks rakstīja:Šajā variantā vēl ir ciešami, bet ciprusa bildē izskatās pēc otrādāk apgrieztiem pudeļu korķiem.
Katram sava gaume.
ar kompatu pa brugji
viss ir forši, kamēr nepārspīlē.
Ar steelies uz e36 un eņģeļiem uz e36 ir ļoti līdzigi. It kā ir redzēti normāli varianti, bet vairumā izskatās baigi sūdīgi.
Bet nu, katram jau savs.
Bet nu, katram jau savs.
man šķiet ka neviens nemaz nebūtu pārsteigtscipruss18 rakstīja:Es pat semakam uzliktu ja varetu r19 dabuut
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Liec uz r15 un džipa baloniemcipruss18 rakstīja:Es pat semakam uzliktu ja varetu r19 dabuut
Fashion rakstīja:man šķiet ka neviens nemaz nebūtu pārsteigtscipruss18 rakstīja:Es pat semakam uzliktu ja varetu r19 dabuut
Pjer man briziem liekas,ka Tu esi kkads modes un patiesibas noteiceejs Tu brauc ar nopistu c4
ar kompatu pa brugji
tu labāk pastāsti vai tev tās m suspension atsperes normāli tur? nav ta ka pa mīkstu utt?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
???? Tu jauc kaut ko .cipruss18 rakstīja: Tu brauc ar nopistu c4
Nēesmu modes guru, bet nejau semaks uz steelijiem Iedod man savu semaka labas kvalitātes bildi un uzmontēšu platos dzelžus, cerams ka pārdomāsi
Fashion rakstīja:tu labāk pastāsti vai tev tās m suspension atsperes normāli tur? nav ta ka pa mīkstu utt?
Viss tur taa kaa tam jatur.butu par miikstu,es vinjus sen jau butu nonjemis.
ar kompatu pa brugji
Pats svarīgākais ka nebūs kā citiem
riktigi taisns un skaists semers, ideala stavokli bez rusas un buktem tikko no vacijas
bet ar sitiem diskiem butu ok prieks vina
bet ar sitiem diskiem butu ok prieks vina
Es domāju ,ka vaajg uz semenes stīlijus, šitas lkm.nebūs nekad redzēts
PS var kāds smuki nokrāsot @PS baltus, gunmetal, grafīta un vel kādā zolīdā tonī?
Paldies.
PS var kāds smuki nokrāsot @PS baltus, gunmetal, grafīta un vel kādā zolīdā tonī?
Paldies.
Var kads ludzu nosedinat lai arkas ir pie diskiem lai sinu vai ir verts sedinat paldies jau ieprieks
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 21