zurkae36 iesaldētā kupeja un track Day sedans
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 73
- chevron_right
Sis būtu ok for one winter fun , bet celt šo augšā un ieguldīt baigos līdzeklus ... Nezinu manuprāt slikts lēmums , būs vēlviens wana bee nemotors ar pārspīlētu kjekavu vismaz pagaidām izlasot topiku tāds priekšstats radies , no offense mans subjektīvs vērtējums ...
Vienīgais lielais pluss ko te saskatu ir tavā vecumā paskrūvēt un izprast kas lācītim vēderā
Vienīgais lielais pluss ko te saskatu ir tavā vecumā paskrūvēt un izprast kas lācītim vēderā
Cīnos ar to kas man ir. Ja kāds var man noziedot ko labāku tad busu pateicīgs un cinišos ar toJE-ER rakstīja:Sis būtu ok for one winter fun , bet celt šo augšā un ieguldīt baigos līdzeklus ... Nezinu manuprāt slikts lēmums , būs vēlviens wana bee nemotors ar pārspīlētu kjekavu vismaz pagaidām izlasot topiku tāds priekšstats radies , no offense mans subjektīvs vērtējums ...
Kas tas tāds par jauno, kruto remontu "izņem drošinātāju un problēma atrisināta"? Vai nebūtu tā kā loģiskāk, ka visam jābūt kārtībā ar visiem drošinātājiem vietā?vitjazz rakstīja: tur viens drošinātajs jāizrauj,man tā bija! Neatceros tik kurš!
Šadas skrūves var kautkur nopirkt jaunas vai ari japielago no kadām parastajām skrūvēm?
Skrūves ar ko pieskrūve plauktu pie virsbūves
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Neatceros, ka viņas būtu ar kaut ko baigi īpašas.zurkae36 rakstīja:Šadas skrūves var kautkur nopirkt jaunas vai ari japielago no kadām parastajām skrūvēm?
Tikai pajautāju jo nau ar ko nomērit vitnes kapi un varbut vina ir cietāka neka parastās skruves?Inferno rakstīja:Neatceros, ka viņas būtu ar kaut ko baigi īpašas.zurkae36 rakstīja:Šadas skrūves var kautkur nopirkt jaunas vai ari japielago no kadām parastajām skrūvēm?
zurkae36 rakstīja:Tikai pajautāju jo nau ar ko nomērit vitnes kapi un varbut vina ir cietāka neka parastās skruves?Inferno rakstīja:Neatceros, ka viņas būtu ar kaut ko baigi īpašas.zurkae36 rakstīja:Šadas skrūves var kautkur nopirkt jaunas vai ari japielago no kadām parastajām skrūvēm?
tak piemetini plauktu pie virsbuves un bus ideali, visi ta dara!
Problem solved!
Tak ieslēdz smadzenes, nevis līmē rozā plēvi.
Tev vajag detaļu Nr.8? Ja ja tad ta ir m10X40 skruuve
Kods: 31111137888
Tev vajag detaļu Nr.8? Ja ja tad ta ir m10X40 skruuve
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
ch. rakstīja:Tak ieslēdz smadzenes, nevis līmē rozā plēvi.
Tev vajag detaļu Nr.8?
Ja ja tad ta ir m10X40 skruuve
aizmugures tiltam vinam vajag
Tas bija humoramInferno rakstīja:Kas tas tāds par jauno, kruto remontu "izņem drošinātāju un problēma atrisināta"? Vai nebūtu tā kā loģiskāk, ka visam jābūt kārtībā ar visiem drošinātājiem vietā?vitjazz rakstīja: tur viens drošinātajs jāizrauj,man tā bija! Neatceros tik kurš!
Kā ar tādiem pa tumsu var pabraukt?zurkae36 rakstīja:Paskatijos kā iskatas enģeļi esmu apmierināts vienigi ta rozā pleve ar dzeltenajam lampiņam galigi nejiet kopā.
Vien-vārd-sakot turpini smīdināt tautu, ir labi
Engelus tumsa vispar neredz ja nebrauc tikai ar miglam.brivais rakstīja:Kā ar tādiem pa tumsu var pabraukt?zurkae36 rakstīja:Paskatijos kā iskatas enģeļi esmu apmierināts vienigi ta rozā pleve ar dzeltenajam lampiņam galigi nejiet kopā.
Vien-vārd-sakot turpini smīdināt tautu, ir labi
Labie! Tur pat tie krāsainie izskatās kvalitatīvi.I'm_Infinite rakstīja:PAr to, ka vecam BMW nevarot normāla izskata eņģeļus ielikt.
Patin uz leju lapu linkā un apskaties uz dzelteno m3.Vai arī neliec vispār.Slēpts saturs: Parādīt
Par lācīti vēderā cienījami, bet par pārējo. Man loģiskāk liktos pagaidīt, ja jau ir ienākumi, ko grūst iekšā. Var ieķert kko labāku. Nemaksā jau mazrūsains e36 miljonu(ja protams negribās 2.8L, mint condition, parkrāsotu, standalone etc )JE-ER rakstīja:Sis būtu ok for one winter fun , bet celt šo augšā un ieguldīt baigos līdzeklus ... Nezinu manuprāt slikts lēmums , būs vēlviens wana bee nemotors ar pārspīlētu kjekavu vismaz pagaidām izlasot topiku tāds priekšstats radies , no offense mans subjektīvs vērtējums ...
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Šodien pabūts auto daļu veikala.
Iepirktas sekojošas lietas
Jaunas rocenes troses
Jauns piļņiks
Rust-off un grubulis
Bet nedabuju pusass uzgriezni un skruves ar ko pieskrūve pusasi jo nepiedava tadas lietas. Varbūt kāds zin kur to var iegadāties? Gross auto un tabex Sigulda to nepiedāva
Iepirktas sekojošas lietas
Jaunas rocenes troses
Jauns piļņiks
Rust-off un grubulis
Bet nedabuju pusass uzgriezni un skruves ar ko pieskrūve pusasi jo nepiedava tadas lietas. Varbūt kāds zin kur to var iegadāties? Gross auto un tabex Sigulda to nepiedāva
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Čau, reģistrejos šeit tikai lai pateikt - vēcit, NEKLAUSIES navienu un dari ar savu autiņu tikai to, ko gribi TU. Mums šeit Latvijā ir tada "peleka masa", kuri uzskata, ka tikai viņi doma, dara un uzskata pareizi, bet visi citi "ir idioti un dara visu nepareizi" un no ta iznāc identiski "ne tadi ka citiem" automobili ar BBSu, zemējumu un kas tur vēl šitie, bez savam smadzenēm, uztada? Man poh uz šiteim, bet man viņi nepatīk, kad tie sāc uzbrukt uz citiem un meģinat no tiem izdarit tadus pašus, kā viņi.
Labākais, ko var izdarīt - vaspar nepievērst uzmanību uz tadiem debiliem(ka krievi teic - "ne troz govno - vonjat ne budet") un taisīt savu auto pēc SAVAM idejam.
Labākais, ko var izdarīt - vaspar nepievērst uzmanību uz tadiem debiliem(ka krievi teic - "ne troz govno - vonjat ne budet") un taisīt savu auto pēc SAVAM idejam.
Tev nav kauns par sevi?OneHourUser rakstīja:Čau, reģistrejos šeit tikai lai pateikt - vēcit, NEKLAUSIES navienu un dari ar savu autiņu tikai to, ko gribi TU. Mums šeit Latvijā ir tada "peleka masa", kuri uzskata, ka tikai viņi doma, dara un uzskata pareizi, bet visi citi "ir idioti un dara visu nepareizi" un no ta iznāc identiski "ne tadi ka citiem" automobili ar BBSu, zemējumu un kas tur vēl šitie, bez savam smadzenēm, uztada? Man poh uz šiteim, bet man viņi nepatīk, kad tie sāc uzbrukt uz citiem un meģinat no tiem izdarit tadus pašus, kā viņi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 73