E36.lv Sezonas atklāšana 2016!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 33
- chevron_right
tad jau man ar savu 318i nav ko tur nemaz braukt vēl mani nolinčos un apmētās ar akmeņiemKikaps rakstīja:Izbrauc pirmais tas, kuram vismazāk jaudas! :318tds:
Uztaisat mini drag turpat uz mūkusalas ielas un tas kurš zaudē, ved kolonnu
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
Nav jēgas principā, jo tapat nesavāksies nekas, zin kā, piecelties sestdienā āgri no rīta citiem ir problēma, tapat aizkavēsiessandzhus rakstīja:Purvciema brigāde varētu kaut kur novākties?
Bet noteikti no Purvciema mēs dažas mašīnas savaksimies
es jokoju! Brauc, būs forši!Aija23 rakstīja: tad jau man ar savu 318i nav ko tur nemaz braukt vēl mani nolinčos un apmētās ar akmeņiem
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
es jau nobijosKikaps rakstīja:es jokoju! Brauc, būs forši!Aija23 rakstīja: tad jau man ar savu 318i nav ko tur nemaz braukt vēl mani nolinčos un apmētās ar akmeņiem
atliek tikai uzlikt bamperu, un atdot beciņu uz pulēšanu un būs gatava :)
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.
GYMKHANĀ tikai 7 vietas atlikušas
Sveiki, esmu šeit jauniņais... Kur var uzināt ka manu iesniegumu piedalīšanās drifta un draga akceptēja?
Gan jau būsi sarakstā.Sterila.Zurka rakstīja:Sveiki, esmu šeit jauniņais... Kur var uzināt ka manu iesniegumu piedalīšanās drifta un draga akceptēja?
Pēdējais labojis Duuj - 12 Mai 2016, 07:39, kopā labots 2 reizes.
Tad no rìgas būs kāda kolonna? Labrăt pievienotos kādam bariņam.
Nu cik dažas?! ja purčiks pļavnieki savaksies ap 10-15 mašinamNylon rakstīja:Nav jēgas principā, jo tapat nesavāksies nekas, zin kā, piecelties sestdienā āgri no rīta citiem ir problēma, tapat aizkavēsiessandzhus rakstīja:Purvciema brigāde varētu kaut kur novākties?
Bet noteikti no Purvciema mēs dažas mašīnas savaksimies
teiksim es braukšu visai laicīgi, agri ceļos, tapēc lkm nebūšu nevienā kompānijā.
Bomži kuri nevar 5e samaksāt par braukšanu pa trasi, lūdzu, nesportojam pa iebraucamo ceļu uz trasi, lai nesanāk tā kā pagājušogad kad kad viens gandrīz uzskrēja virsū kad braucu iekšā.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Bez "bomži" jau varēji iztikt. bet arī uz 5km/h veidosies puteklis no bariem , kas brauks , tāpēc lkm.neiespringśu un nedusmošos uz putekļiem.Jānis.P rakstīja:Bomži kuri nevar 5e samaksāt par braukšanu pa trasi, lūdzu, nesportojam pa iebraucamo ceļu uz trasi, lai nesanāk tā kā pagājušogad kad kad viens gandrīz uzskrēja virsū kad braucu iekšā.
Putekļus nevar salīdzināt ar to ka tev viens deģenerāts no aklā līkuma iznāk priekšā šķērsām pa visu ceļu, knapi izvairās no sadursmes, iebrauc grāvī un priecājas ka nav vākā nolicis.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pieej, aprunājies , papliķē pa vaidziņu un bez tādiem nevienā pasākumā neiztikt...Jānis.P rakstīja:Putekļus nevar salīdzināt ar to ka tev viens deģenerāts no aklā līkuma iznāk priekšā šķērsām pa visu ceļu, knapi izvairās no sadursmes, iebrauc grāvī un priecājas ka nav vākā nolicis.
Samaksāts. Tiekas tur
cik bus izmaksas ja uz viena auto es piedalijos gymhana+drift bet otra masina bus divi cilveki un tikai stavet?
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
14 eiro ja pārskaitīsi.AndrejCR rakstīja:cik bus izmaksas ja uz viena auto es piedalijos gymhana+drift bet otra masina bus divi cilveki un tikai stavet?
Mēs ar DN-848 mauksim no vienības gatves Maximas. 9:00tur tiksimies. Braukšu no Pļavniekiem.ElvijsR rakstīja:Tad no rìgas būs kāda kolonna? Labrăt pievienotos kādam bariņam.
Ja velies vari pievienoties, domāju ka vel kāds būs stabili :)
Es ar labprāt no pļavniekiem brauktu! Esmu no tālavas apvidus!Aija23 rakstīja:Mēs ar DN-848 mauksim no vienības gatves Maximas. 9:00tur tiksimies. Braukšu no Pļavniekiem.ElvijsR rakstīja:Tad no rìgas būs kāda kolonna? Labrăt pievienotos kādam bariņam.
Ja velies vari pievienoties, domāju ka vel kāds būs stabili :)
Ok. Tad ja braukšu tad Vienības gatve 09:00 Mahimas staavvieta pagaidām 80% ka braucu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 33