marihuana e36 330 dīzeļkabris :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 20
- chevron_right
jā,jau sazvanījos no rīta..interese pazuda,kad uzzināju,ka visi 4 ir 8j
Lai veicas atrast sev piemērotus diskus, pēc iespējas ātrāk.
Nu iespējams varu palīdzēt. Rīt varu uzzināt cik maksās piegāde līdz Latvijai.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis ervvis - 15 Apr 2013, 23:10, kopā labots 1 reizi.
a kā tad ar tiem dare diskiem?jauni,smuki,labs cipars
ervvis,atsūti piedāvājumu PM.
rīt dos man ziņu arī par tiem keskiniem,kas un kā
rīt dos man ziņu arī par tiem keskiniem,kas un kā
Izskatās interesanti, bet ne galīgi stilīgi Gaidam citus
šitie neder
Šitam kabrim, manuprāt, liec kurus diskus gribi visi izskatās labi, jo mašīna ir vienkārši neatkārtojami Perfekta!
Bayerische Motoren Werke
pagaidām ir jautājums par exotiku nevar diskus tik ātri dabūt nevienus,nauda atskaitīta atpakaļ arī vēl nav par tiem,karoče Ko lai dara?
shie nju galigi nav kabrim piemeroti!
vajg riktigus bling bling diskus,taa lai siekala pa zemi un acis nenoraujas no kabra..
vajg riktigus bling bling diskus,taa lai siekala pa zemi un acis nenoraujas no kabra..
Instagram - Sandis_e36
ja nekas cits neuzrodas, varu uz exoticu aizdot savus zeltītos style5marihuans rakstīja:pagaidām ir jautājums par exotiku nevar diskus tik ātri dabūt nevienus,nauda atskaitīta atpakaļ arī vēl nav par tiem,karoče Ko lai dara?
es tev ari varu aizdot savus ST5
Nez kāpēc atgādināja manus "ventilatorus", kurus te tā labi nolika! Bem man jau patīk, gribētos redzēt uz auto!
d[-_-]b
reali tie diski atgadina Mercedesa diskus, neatceros kurai serijai naca vinibet loti lidzigi,
par exotiku - varateu labi izskatities st5 diski uz sii kabra
par exotiku - varateu labi izskatities st5 diski uz sii kabra
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Diski interesanti, man patik!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15