E36.lv sezonas atklāšana 2017
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right
Tas pipars esmu es un nav nekas pretī rīkot pie manim.erda rakstīja:Kur palika tas pipars,kas piedāvāja vietu atklāšanas afteritim?! Varam viņa piedāvātajā teritorijā uztaisit chill grill pasākumu!
Bez kvēpa nav spēka....
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Diskumeistars.com
Plauktu pulēšana, disku krāsošana.
Metināšana un valcēšana.
<26145354>
Ta jau jāsāk kko štukot augšā!Laxay rakstīja:Tas pipars esmu es un nav nekas pretī rīkot pie manim.erda rakstīja:Kur palika tas pipars,kas piedāvāja vietu atklāšanas afteritim?! Varam viņa piedāvātajā teritorijā uztaisit chill grill pasākumu!
Neateiktos no velvienasLinda rakstīja:Visi, kuri kādu apstākļu dēļ nesaņēma atklāšanas uzlīmi, sakontaktējamies ar Podziņu, tiksiet pie uzlīmes
Vajadzības gadījumā man arī var jautāt, mēğināšu palīdzēt.
For fan vajag bet nevaig aizmirst pasakuma jēgu e36cipruss18 rakstīja:Ar tachku vari iet no darza nezales izvest.
Mana skatijuma galvenais ir for fun
Pasākums manuprāt bija tīri ok. Nedaudz nobesījos jo jau pirmajos metros gandrīz paliku bez lūpas buferim uz tās pļavas kur bija japarko auto. Paldies tam čalim kurš iedeva atslēgu lai varu noskrūvēt buferi lai tiktu tālāk kkur. Radās jautājums kā tad parējie zemie eksemplari tika tālāk bet tas tā. Bet nu jā,šoreiz likās ka ir kkā pamaz to e36 pasākumā.
Cipruss. Es saprotu ka tu esi nopircis kabri un trase galīgi neinteresē bet nu tas nenozīmē ka tā ir visiem. Domāju ka varētu apvienot gan izklaidi pa trasi, gan bez tās. No vienas puses jau saprotu arī skatītājus,jo tie kas atbrauca uz pasākumu bet nepiedalījās trases pasākumos īsti arī nebija ko citu ko darīt kā tikai skatīties, vajadzēja vairāk ari padomāt par skatītājiem,bet kopumā pasākums patika
Cipruss. Es saprotu ka tu esi nopircis kabri un trase galīgi neinteresē bet nu tas nenozīmē ka tā ir visiem. Domāju ka varētu apvienot gan izklaidi pa trasi, gan bez tās. No vienas puses jau saprotu arī skatītājus,jo tie kas atbrauca uz pasākumu bet nepiedalījās trases pasākumos īsti arī nebija ko citu ko darīt kā tikai skatīties, vajadzēja vairāk ari padomāt par skatītājiem,bet kopumā pasākums patika
Manuprā par skatītājiem bija padomāts, jo kamēŗ biju trasē, draudzenei pat laika skatīties nebija, jo bija aizņemta ar aktivitātēm, runa jau ir par vel kāda pasākuma uzorganizēšanu BEZ TRASES, tas nav saistīts ne ar noslēgumu, ne ar atklāšānu! Vnk uztaisīt pa vasaras vidu vel kādu saietu, kko līdzīgu afterītim, kur cilvēki vnk brauc atpūsties un patusēt, lai brauktu pa trasi, pietiek ar atklāšanu un sezonas noslēgumu un vel drifta treniņu braucieniem! Bet tādi pasākumi kuros cilvēki labi pavada laiku, kopīgi cep gaļu un uztaisa kopīgas aktivitātes, tādu gan nav!Beerzins rakstīja:Pasākums manuprāt bija tīri ok. Nedaudz nobesījos jo jau pirmajos metros gandrīz paliku bez lūpas buferim uz tās pļavas kur bija japarko auto. Paldies tam čalim kurš iedeva atslēgu lai varu noskrūvēt buferi lai tiktu tālāk kkur. Radās jautājums kā tad parējie zemie eksemplari tika tālāk bet tas tā. Bet nu jā,šoreiz likās ka ir kkā pamaz to e36 pasākumā.
Jyp, tā kā nesanāca aizbraukt uz atklāšanu, bet līdz noslēgumam patālu, varētu organizēt vēl kādu pasākumu.
Patīk jūsu ideju lavīna!
Obligāti kko pasmadzenosim shaja jautājumā par chill grill pasākumiem...!
Obligāti kko pasmadzenosim shaja jautājumā par chill grill pasākumiem...!
Teikšu godīgi,ar daīem kluba biedriem sēdējām un reāli sāka besīt jau,ka 2h ta riepu kaucošā skaņa sita pa ausīm un īsti nebija ko darīt!
Kas jau min'ju ( tīri manas domas) kas grib,tas var jebkurā li;ā aizbraukt uz 333,rullīti un pa adekvātu ciparu izslidināties uz nebēdu!
Mana ideja bija vairāk kā,iebraukt pļavā,smuki saparkoties,savi grili,edamais,dzeramais ,atrakcijas utt!
Var Valmieru braucot ir viens atputas parks,restorans utt!mazais Ansis.Tur ir veiks,udens atrakscijas,kur sabraukt.Varbūt ir vērts par to vietu padomāt!Noteikti būs izmaksas,bet tie kas gribētu,būtu super
Kas jau min'ju ( tīri manas domas) kas grib,tas var jebkurā li;ā aizbraukt uz 333,rullīti un pa adekvātu ciparu izslidināties uz nebēdu!
Mana ideja bija vairāk kā,iebraukt pļavā,smuki saparkoties,savi grili,edamais,dzeramais ,atrakcijas utt!
Var Valmieru braucot ir viens atputas parks,restorans utt!mazais Ansis.Tur ir veiks,udens atrakscijas,kur sabraukt.Varbūt ir vērts par to vietu padomāt!Noteikti būs izmaksas,bet tie kas gribētu,būtu super
ar kompatu pa brugji
Taisat sabraucienus nekas preti bet ja nav trases nav ari manis un vel daudzu citu! Un visticamak pļavā sedetāju tikpat daudz būs cik piektdienas sabraucienā uz dominas jumta !!
Vajag vienk visu vienā party taisit
Vajag vienk visu vienā party taisit
esi gatavs 4.5k nolikt par 333 trases iri un 6 stundām?
ar kompatu pa brugji
cipruss18 rakstīja:Teikšu godīgi,ar daīem kluba biedriem sēdējām un reāli sāka besīt jau,ka 2h ta riepu kaucošā skaņa sita pa ausīm un īsti nebija ko darīt!
ja kas šāds saorganizēsies, es noteikti ar lielāko prieku piesakos, un domāju ka vēl daudzi, tiem kas tik ļoti čīkst par trasi, tak kur problēma braucat savā barā un krāmējat, varu derēt, ka jūsu cilvēku un auto pūlis būs ap 10x mazāks.
tā itkā bez trases citas izklaides iespējas nebūtu un domāju, ka tie kas brauks cept gaļu, izgāzt ar veiku, pamētāt bumbu, papļāpāt par savu atlaizīto vasaras braucamo kurš netiek likts trasē utt., baigi neraudās pēc tiem kas ietiepīgi nebrauks tikai tāpēc, ka nav trases un domāju, ka arī liela daļa no tiem kas krāmē pa trasi bez aizspriedumiem pievienosies
varetu padomat ka 333 ir vieniga vieta kur var braukt saniskicipruss18 rakstīja:esi gatavs 4.5k nolikt par 333 trases iri un 6 stundām?
Kad es pateicu, ka vajag chill'n'grill pasākumus un trases slīpēšana jāorganizē atsevišķi - lielākā daļa mani noheitoja, tagad visi kā viens raksta to pašu, ko es rakstīju mēnesi atpakaļ Bet nu man ir prieks, ka beidzot līdz kluba biedriem šis info ir aizgājis un varbūt tomēr beidzot būs kas savādāks
nesaprotu kur problema abus apvienot kam intrese trase goras ap to kam gril tie grillē ! Mans viedoklis diezvai kadu intreses bet ja abi ir apvienoti party ir bomba !Inferno rakstīja:Kad es pateicu, ka vajag chill'n'grill pasākumus un trases slīpēšana jāorganizē atsevišķi - lielākā daļa mani noheitoja, tagad visi kā viens raksta to pašu, ko es rakstīju mēnesi atpakaļ Bet nu man ir prieks, ka beidzot līdz kluba biedriem šis info ir aizgājis un varbūt tomēr beidzot būs kas savādāks
Galvenais,lai nesanāk kā parasti- sākumā visi bļaujam,ka braucam,organizējam,vēlāk tie kuri bļāva visvairāk atmetas kaut kādu neparedzētu gadījumu iespaidā.
Ideja par chillīgo jau riņķo otro gadu, ja ne vairāk. Ir vasara, mums visiem laiks vēl mazāk paliek, ko atvēlētu pēcskolas aktivitātēm, tas ir normāli. Bet, jā, arī labprāt, t.i., ar lielāko prieku atšautu uz chill pasākumuInferno rakstīja:Kad es pateicu, ka vajag chill'n'grill pasākumus un trases slīpēšana jāorganizē atsevišķi - lielākā daļa mani noheitoja, tagad visi kā viens raksta to pašu, ko es rakstīju mēnesi atpakaļ Bet nu man ir prieks, ka beidzot līdz kluba biedriem šis info ir aizgājis un varbūt tomēr beidzot būs kas savādāks
problēma ir tur, ka ir vasara un grills bez ūdens nav grills, man piemēram nepatīk ēst gaļu un smakt nost gumijas un cipotu tdsu duumos, ja chillngrill tad chill, ja trase tad trase.. sporta aktivitates ir welcome chilaa, bet nu nejau gimhanas un brivie braucieni.. bet nu tas taa imhovistinsh rakstīja:nesaprotu kur problema abus apvienot kam intrese trase goras ap to kam gril tie grillē ! Mans viedoklis diezvai kadu intreses bet ja abi ir apvienoti party ir bomba !Inferno rakstīja:Kad es pateicu, ka vajag chill'n'grill pasākumus un trases slīpēšana jāorganizē atsevišķi - lielākā daļa mani noheitoja, tagad visi kā viens raksta to pašu, ko es rakstīju mēnesi atpakaļ Bet nu man ir prieks, ka beidzot līdz kluba biedriem šis info ir aizgājis un varbūt tomēr beidzot būs kas savādāks
ja kādu vairāk interesē pagazt saniski par pashu pasedeshanu tad domaju daudzi neapvainosies ja gaazeju nebuus, ir trase, ir maksa par vinju, sametaas un gaazh cik uziet.. pat ja chilotaju nebus daudz tad grills tpt bus izdevies un visi dabus papalaapat nevis breekt pari visam galdam jo taisnaa truba ir musthave
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kapec japarspīleFashion rakstīja:problēma ir tur, ka ir vasara un grills bez ūdens nav grills, man piemēram nepatīk ēst gaļu un smakt nost gumijas un cipotu tdsu duumos, ja chillngrill tad chill, ja trase tad trase.. sporta aktivitates ir welcome chilaa, bet nu nejau gimhanas un brivie braucieni.. bet nu tas taa imhovistinsh rakstīja:nesaprotu kur problema abus apvienot kam intrese trase goras ap to kam gril tie grillē ! Mans viedoklis diezvai kadu intreses bet ja abi ir apvienoti party ir bomba !Inferno rakstīja:Kad es pateicu, ka vajag chill'n'grill pasākumus un trases slīpēšana jāorganizē atsevišķi - lielākā daļa mani noheitoja, tagad visi kā viens raksta to pašu, ko es rakstīju mēnesi atpakaļ Bet nu man ir prieks, ka beidzot līdz kluba biedriem šis info ir aizgājis un varbūt tomēr beidzot būs kas savādāks
ja kādu vairāk interesē pagazt saniski par pashu pasedeshanu tad domaju daudzi neapvainosies ja gaazeju nebuus, ir trase, ir maksa par vinju, sametaas un gaazh cik uziet.. pat ja chilotaju nebus daudz tad grills tpt bus izdevies un visi dabus papalaapat nevis breekt pari visam galdam jo taisnaa truba ir musthave
No trases lidz parkingam krieyns gabals neviens dùms nav jaosta !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- chevron_right