Datorspēle - Live for Speed + ka uzinstalet
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 18
- chevron_right
ne paldies maksaa tu es atradu crackkars rakstīja:https://www.lfs.net/shop/licenseselectKM-Motors rakstīja:kads varetu crack atsutit ? [email protected]
Tikai nelaime jau tāda, ka no tā kreka nekādas jēgas nav, jo multiplayer vari spēlēt pārsvarā tikai ar kaut kādiem iesācējiem, bet ja pats ir iesācējs, tad jau mok vel der
Nekā personīga, interesē video kā "neiesācēji" slīpē?edzis rakstīja:Tikai nelaime jau tāda, ka no tā kreka nekādas jēgas nav, jo multiplayer vari spēlēt pārsvarā tikai ar kaut kādiem iesācējiem, bet ja pats ir iesācējs, tad jau mok vel der
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kaut kādi 2-3 gadus veci vidāri irTomSkarsts rakstīja:Nekā personīga, interesē video kā "neiesācēji" slīpē?edzis rakstīja:Tikai nelaime jau tāda, ka no tā kreka nekādas jēgas nav, jo multiplayer vari spēlēt pārsvarā tikai ar kaut kādiem iesācējiem, bet ja pats ir iesācējs, tad jau mok vel der
LFsu spēlēju kopš 2005 gada vidus, kaut kāda pieredzīte jau ir iekrajusies
Jā, vecīt, mēs bijām vienā komandā, nonexāikey07 rakstīja:Tie ir tavi video ?
o,jopcik . Es šad tad satieku kādu forumieti tajā LSN, serverī.
BMW - Best Motorsport Weapon
Skaisti! Bet nu piekritīsi ka G25 arī dod savu. Man ar manu "īsās reikas" variantu F1 sim. bija baigi labi, bet LFSā tomēr kur mazs lenķis garajos driftos kā tev te noturēt grūti diezgan. Nice!edzis rakstīja:Kaut kādi 2-3 gadus veci vidāri irTomSkarsts rakstīja:Nekā personīga, interesē video kā "neiesācēji" slīpē?edzis rakstīja:Tikai nelaime jau tāda, ka no tā kreka nekādas jēgas nav, jo multiplayer vari spēlēt pārsvarā tikai ar kaut kādiem iesācējiem, bet ja pats ir iesācējs, tad jau mok vel der
LFsu spēlēju kopš 2005 gada vidus, kaut kāda pieredzīte jau ir iekrajusies
Kuri vēl ir „dzīvi” serveri? Pat S2 versijai pagrūti atrast drifta serveri.
www.lfsrace.lv nesen atvera drift serveri varat iet slipet pats tur sad tad brivbrizos iegriezos vairak jau pa cruise vizinos plakaniski :) Pats speleju diezgan biezi Prieks redzet edzu seit pat nevareju iedomaties ka LFS kadrs USQD tac ari kautkad driz busot atpakal dzirdeju kaut ko pa ausu galam tad jau ari bus atkal drift saci ganjau.
Ikey visu laiku skatijos uz tavu niku seit un nevareju iedomaties esi tu vai nesi tavs logitech momo drift bija labs un tikams spelite no tevis nemu piemeru un ari iegadajos momo
Katra ziņa tie kas vel spele drift cruise vai race varetu te iemest savus nikus lai zinu kas te ta aktivak spele un kurus neaiztikt- nenobanot cruise serveri...
Mans niks in gam Hks*Soulshaker
Ikey visu laiku skatijos uz tavu niku seit un nevareju iedomaties esi tu vai nesi tavs logitech momo drift bija labs un tikams spelite no tevis nemu piemeru un ari iegadajos momo
Katra ziņa tie kas vel spele drift cruise vai race varetu te iemest savus nikus lai zinu kas te ta aktivak spele un kurus neaiztikt- nenobanot cruise serveri...
Mans niks in gam Hks*Soulshaker
Ikeya vai tad ir tas pats no LFS jeb vārdā Uldis? Vai jaucu kko un par citu ikeya runajat
Nekad neēsmu spēlējis to LFS, man liekas dažas lapas atpakaļ, man kāds prasīja tieši to pašu.Garaisss rakstīja:Ikeya vai tad ir tas pats no LFS jeb vārdā Uldis? Vai jaucu kko un par citu ikeya runajat
- ikey07
Jo bija Ikeya no Street legends , kas brauca ļoti ļoti ilgi un labi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
un, tad bija Zuze, kurš brauca ļoti, ļoti ilgi, bet ne tik labiValtersZ rakstīja:Jo bija Ikeya no Street legends , kas brauca ļoti ļoti ilgi un labi.
Jā. Starp citu var dabūt labu G25, cena kosmos 170.
Pats netaisos pirkt, bet nagi niez iekomentēt.ValtersZ rakstīja:Jā. Starp citu var dabūt labu G25, cena kosmos 170.
Pirmkārt, G25 pa 70 vēl pārdosi, bet ne pa 170.
Otrkārt, no ilggadējas pieredzes SimRacing varu teikt, ka stūres ļoti grūti saglabāt labas. Okej, ņemot vērā, ka nav izmantota nopietnam SimRacing, bet tikai LFS drift un nav baigi līkas rokas un G25 ir izturīga, tā vēl varētu būt laba, bet visādi citādi ne jau nu 170. Tad tev tur jādod līdzi Monitors vai arī e36 benķis, ko piemest pie G25.
Kurš tev liekt pirkt ? Forcefeedback 0 izsaka kautko lietošanā ? E36 beņķi varu piemest ,kaut divus
Pašā sākumā jau minēju, ka neinteresē pirkt, lai nepadomātu, ka kaulēju cenu. Arī aizvainot netaisījos.ValtersZ rakstīja:Kurš tev liekt pirkt ? Forcefeedback 0 izsaka kautko lietošanā ? E36 beņķi varu piemest ,kaut divus
Well, FFB tieši daļēji pat pasargā stūri, jo tu fiziski nevari viņu tik ātri paraut/aizgriezt kā to var izdarīt bez FFB. Vienīgais, ko tu pasaudzē neizmantojot FFB - pašu FFB.
Pašam vienmēr ir ko teikt par kosmonautiem, kas tirgo style5.ValtersZ rakstīja:Jā. Starp citu var dabūt labu G25, cena kosmos 170.
G25 nepārdosi pa tādu cenu, nu jau G27 iet pa 150, tirdziņu zinu, pats pārdevu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 18