Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 470
- chevron_right
Loģiksi. Tāpēc jau arī klipā tas viss tika parādīts, tāpēc tāds teksts. Ko jūs gaidījāt? Džentelmeņus uzvalkos ar stock E36? Tak tur knapi var redzēt ka auto spolē. Es atklāti sakot nezinu nevienu kas "Edžas" teikto uztvēris nopietni. Tak visi ierēc. Tas tak ir acīmredzams prikols. Pats "Edža" to izspļāva tīri kā prikolu.
Jūs uztraucaties par to ka kaut kādas 2 min dziesmas dēļ tiks grauta E36 vadītāju reputācija? Kā tad ar visām pārējām dziesmām? Kaut vai tas pats Reiks (vai kā viņu sauc) ar to "Eņģeļa acis, tonētie stikli, čiksas iekšā kāpj. Tad kad vakars ir klāt man vajag ieslidināt". Kādu tad iespaidu radīja Serjoga ar "Čonij bumer"? Vai visas sliktas, visi lohi Tikai nēģeri māk taisīt dziemas par bembjiem "Beamer, Benz or Bentley
My jeans are never empty, bitch" (Lloyd Banks gabals).
Kāds man nevēlās uzstādīt sēdinātās atsperes? nav man tūļi
Neviens neko negaidīja, taču tad notika šis sūdsA!gars rakstīja: ↑07 Sep 2017, 10:25Loģiksi. Tāpēc jau arī klipā tas viss tika parādīts, tāpēc tāds teksts. Ko jūs gaidījāt? Džentelmeņus uzvalkos ar stock E36? Tak tur knapi var redzēt ka auto spolē. Es atklāti sakot nezinu nevienu kas "Edžas" teikto uztvēris nopietni. Tak visi ierēc. Tas tak ir acīmredzams prikols. Pats "Edža" to izspļāva tīri kā prikolu.
Jūs uztraucaties par to ka kaut kādas 2 min dziesmas dēļ tiks grauta E36 vadītāju reputācija? Kā tad ar visām pārējām dziesmām? Kaut vai tas pats Reiks (vai kā viņu sauc) ar to "Eņģeļa acis, tonētie stikli, čiksas iekšā kāpj. Tad kad vakars ir klāt man vajag ieslidināt". Kādu tad iespaidu radīja Serjoga ar "Čonij bumer"? Vai visas sliktas, visi lohi Tikai nēģeri māk taisīt dziemas par bembjiem "Beamer, Benz or Bentley
My jeans are never empty, bitch" (Lloyd Banks gabals).
Vecīt lai tev vieglas smiltis, rokas auga no pareizās vietas un auto no krāma padarīja skaistu. Em.dzhiii RIP
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Avārija
Kādam ir kāds info / nojausma cik daudz cilvēki gadā piesakās uz "samaksā štuku, lai tev lauž vāģi" aka csdd pārbūves testi?
Man skate pēc 2 mēnešiem un arī padomā 1 pakāpēs pārbūve, respektīvi no 5 sēdvietām uz 1, nāks tuvāk padalīšos kas un kā.
Nu ne jau nopietni...
Pat nezinu ko lai saka.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kāds zin e46 ar ziliem tonētiem/hameleonu krāsas lukturiem priekšā.. Sudrabots universālais, dīzelis?!
Kur, kas, pa cik varētu pārswapot dzinēju no m50b20 uz m5025 ?
Kāds nezin kam ir tā pelēkā kupeja, kas stāv garāžu kompleksā Zolitūdes ielā, tajā posmā kur ir 30km/h ātrums pie krautas.
Jau kādu laiku stāv, vismaz gadu, ja ne ilgāk.
Jau kādu laiku stāv, vismaz gadu, ja ne ilgāk.
- ikey07
varbuut kads ir lietas kursa. e46 3.0 benzins. vakar tika iebraukts nolikts pagalma viss kartiba. sodien auksts motors rada temp lidz galam un neskilas. visi drosinataji parbaudiiti. neta maniju runas ka masina nekonektejas ar ecu. code reader ar rada ka nevar savienoties. kas ta pa lietu?
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Izklausās ka kkāda aftermarket signalizācija piš prātu
Vēl var būt dzinēja massa ir slikta, līdz ar to gan temp. Rāda huińu, jo devējam massa pazudusi, un ecu arī. Tamdēl arī sakontaktēties caur K līniju nevari. Pārbaudi klemmes, tad dzinēja massu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 470