E36.LV GADA SVINĪBAS!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 44
- chevron_right
Agastella rakstīja:Tādu kā goda apli?
Ja tikšu līdz pasākumam, noteikti savu trasē arī nedzīšu, bet goda aplī piedalīšo!
naudiņa pārskaitīta! tātad es arī būšu 100%
Ar gatavs parskaitit kaut tagad, bet vel nezinu kā būs, jabrauc pašam vai kads pakers
Es varētu arī kādu apli izbraukt paātrinātā tempā, bet pēc Biķerniekiem 333 vairs neliekas nekas interesants...
Būs gan filmēšana, gan fočēšana!Gunjka rakstīja:tas pat būtu interesanti.. ja vēl kāds safilmētu vispār pa skaisto tā rindiņā..
HD būs?
Būs 3D
Tas būtu MEGA
Es arī.aupinsh rakstīja:Ja tikšu līdz pasākumam, noteikti savu trasē arī nedzīšu, bet goda aplī piedalīšo!
Goda aplis būtu laba ideja! Arī tādā piedalītos
..bet kārtīgi paplēst pa trasi ar tādām bremzēm kā man Vispār ar stock bremzēm trasē nav ko meklēt
..bet kārtīgi paplēst pa trasi ar tādām bremzēm kā man Vispār ar stock bremzēm trasē nav ko meklēt
jap, goda apli izbrauktu , bet par tālāko - jāsaudzē auto, kas no tā vēl ir palicis, jātiek līdz Saulkrastiem tak arī un atpakaļ vismaz....
++++ par goda apli
Man arī mīziens savu dzīt pa trasi, ņemot vērā, ka uz tādas vsp neesmu bijis
Man arī mīziens savu dzīt pa trasi, ņemot vērā, ka uz tādas vsp neesmu bijis
+ par goda apli.
Es arī trasē nebraukšu ja, nu vienīgi braukšu ar abiem autiņiem, tad sedanu gan iedzīšu trasē.
Es arī trasē nebraukšu ja, nu vienīgi braukšu ar abiem autiņiem, tad sedanu gan iedzīšu trasē.
uz taisnes paskrieties jau var, bet ja gribi skeersaam iet un veel bail ka ieliksi aarpus trases, tad labaak to nedariit. peec pieredzes un redzeetaa ( kad forumisti savaacaas)
Nē nēē.. mājās arī vēl gribu tiktAgris rakstīja:uz taisnes paskrieties jau var, bet ja gribi skeersaam iet un veel bail ka ieliksi aarpus trases, tad labaak to nedariit. peec pieredzes un redzeetaa ( kad forumisti savaacaas)
Kas jums ar to trasi? :))
Jus tak ikdiena ari pirmo, otro un treso lidz galam izspiezat? :P Pa lielam bus mini dragreisins un tad tikai brivie braucieni :) , kuroa katrs vares braukt ka grib, kaut vai atpakalgaita
Jus tak ikdiena ari pirmo, otro un treso lidz galam izspiezat? :P Pa lielam bus mini dragreisins un tad tikai brivie braucieni :) , kuroa katrs vares braukt ka grib, kaut vai atpakalgaita
Nē nēe .. iet runa, ka šķērsam neies utt..
Izmaukt pa trasi, protams, gribēēšu neapšaubāmi, bet ar mēru un nelielu piesardzību tomēr
Izmaukt pa trasi, protams, gribēēšu neapšaubāmi, bet ar mēru un nelielu piesardzību tomēr
Nez kapēc, bet liekas ka lielai daļai vārds trase nozīmē kaut ko šausmīgu..
Ja ieķeršu vienu vai divas spolējamas R15 riepas ar visiem diskiem, tad paspolēšu ar vienu riteni, varbūt sanāks labāk, kā toreiz
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 44