Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …
- 1297
- chevron_right
Martinez rakstīja:kā būtu vispareizāk un mazāk sāpīgāt motoram,veikt tā tīrīšanu? Ņemt talkā veikala ķīmijas un vnk mazgāt vai tomēr mēģināt to visu palēnām ar mitru lupatu slaucīt un pucēt! Vnk saskāros ar problēmu ka iepriekšējais saimnieks šo bmw vispār nav tīrijis,nesen kā tik tiku galā plus mīnus ar aizdirsto salonu,tgd jāsāk kasīt ārā dubļu čupas no motortelpas!
es sasmidzināju ar motormazgajamo,pagaidiju to laiku un laidu ar keršeri pari. Man pat trubas apakšā nevarēja redzēt,ka viņas tur ir.Motors bija ļoti netīrs. Pēc tam ar lupatu visas elektriskas vietas utt.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Labda zonde ja? apmeram cik izmaksātu jauna?:D un kādai jabūt pretestībai?Armando rakstīja:ar kadu izoleni avikjelee elektriskas komponentes un ar kaarsheri ieksaa motortelpaa.Martinez rakstīja:kā būtu vispareizāk un mazāk sāpīgāt motoram,veikt tā tīrīšanu? Ņemt talkā veikala ķīmijas un vnk mazgāt vai tomēr mēģināt to visu palēnām ar mitru lupatu slaucīt un pucēt! Vnk saskāros ar problēmu ka iepriekšējais saimnieks šo bmw vispār nav tīrijis,nesen kā tik tiku galā plus mīnus ar aizdirsto salonu,tgd jāsāk kasīt ārā dubļu čupas no motortelpas!atrodas izputejaa pirms katalizatora, (uzreiz aiz karbas)Guncis rakstīja:kur tā zonde atrodas un ka izskatas?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
Ja bosch vadība, tad nav tik traki ap 40ls, ja Siemens, tad gan pie 100ls. Siemens var mēģināt arī lietotu likt.
Guncis rakstīja:es sasmidzināju ar motormazgajamo,pagaidiju to laiku un laidu ar keršeri pari. Man pat trubas apakšā nevarēja redzēt,ka viņas tur ir.Motors bija ļoti netīrs. Pēc tam ar lupatu visas elektriskas vietas utt.
iepriekš varbūt labāk būtu ja atvienotu akumulatoru?Armando rakstīja:ar kadu izoleni avikjelee elektriskas komponentes un ar kaarsheri ieksaa motortelpaa.
coupe 2.8
sis ir normals video lai saprastu uz kadu principu vispar zonde stradaa.Guncis rakstīja:Labda zonde ja? apmeram cik izmaksātu jauna?:D un kādai jabūt pretestībai?Armando rakstīja:ar kadu izoleni avikjelee elektriskas komponentes un ar kaarsheri ieksaa motortelpaa.Martinez rakstīja:kā būtu vispareizāk un mazāk sāpīgāt motoram,veikt tā tīrīšanu? Ņemt talkā veikala ķīmijas un vnk mazgāt vai tomēr mēģināt to visu palēnām ar mitru lupatu slaucīt un pucēt! Vnk saskāros ar problēmu ka iepriekšējais saimnieks šo bmw vispār nav tīrijis,nesen kā tik tiku galā plus mīnus ar aizdirsto salonu,tgd jāsāk kasīt ārā dubļu čupas no motortelpas!atrodas izputejaa pirms katalizatora, (uzreiz aiz karbas)Guncis rakstīja:kur tā zonde atrodas un ka izskatas?
talak var izvilkt araa zondi un parbaudit tapat vai ari vienkarsi palienot zem auto, pie darbojosha, uzsilusha dzineja pieslegtes pie vadinjiem. liekas ka tavaa gadijumaa bus melnais un brunais vads(vienk neaceros no galvas un netik parbaudit) un rezultatam jabut tadam kaa video, V izmainjam sakot no aptuveni 0.1V lidz aptuveni 0.9V. un svarstibam jabut atraam, lenas ari nau labi
@ martinez, un kaa pats domaa par to akjiti?
...
Es teiktu ka javieno nost! vnk sapratu to ka visa sava auto karjera nereizi nav bijusi nepieciesamiba mazgat motortelpu
coupe 2.8
kāds ir mainījis bremžu caurules? cik tur sanāk kopējais garums un kadas izmaksas +/- pie kāda servisnieka?
man pagaajusho gadu servisaa liekas nopleesa kaadus 40 ls,kjip taadeelj ka jaanjem baaka nost utt...
domaajams ka pashas trubinjas nav galiigi daargas
P.S Noslauca mani pamatiigi
domaajams ka pashas trubinjas nav galiigi daargas
P.S Noslauca mani pamatiigi
pa lēto esi ticis cauri
ja atmiņa neviļ, bākas demontāža/mont. ir 3h, tātad +/- 45-60ls atkarībā pēc normstundas likmes (sev gan jau apmainītu bez demontāžas, bet klientam da nu nah mocīties vairāku h garumā ).
+ trubiņu valcēšana, montāža ar kādi 20-40ls būs.
ja liekas ka dārgi un tās tak ir tikai br. trubiņas, tad mērcējat rociņas (aka veciniet ādu) ar dot4 paši.
pašas trubiņas +/- 2ls tekošais metrs + parkatru uzgali 0.3ls, protams, var nopirkt jau gatavas, bet pa garumam piemeklēt būs pagrūti + izmaksā krietni dārgāk.
ja atmiņa neviļ, bākas demontāža/mont. ir 3h, tātad +/- 45-60ls atkarībā pēc normstundas likmes (sev gan jau apmainītu bez demontāžas, bet klientam da nu nah mocīties vairāku h garumā ).
+ trubiņu valcēšana, montāža ar kādi 20-40ls būs.
ja liekas ka dārgi un tās tak ir tikai br. trubiņas, tad mērcējat rociņas (aka veciniet ādu) ar dot4 paši.
pašas trubiņas +/- 2ls tekošais metrs + parkatru uzgali 0.3ls, protams, var nopirkt jau gatavas, bet pa garumam piemeklēt būs pagrūti + izmaksā krietni dārgāk.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
nu laukos varbuut ir leetaak
ir kāds šeit no Smiltenes? vajag zinošu cilvēku , kas var uzmest aci autiņa tehniskajam stavoklim! pm
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
varbūt meklēju problēmu kur tās nav,bet nu vismaz paskaidrojiet un nebaraties!
Šorīt iekāpjot auto un pielaižot to sajutu tādu kā minimālu dzesēšanas šķidruma smaku,atvēru kapotu paskatīties.Atvēru radiātoru,konstatēju ka dzesēšanas šķidruma līmenis ir zem jeb kuras kritikas,nu loģiski ka uzreiz ķēros pie eļļas korķa skatīties vai nav kefīrs,tad nu lūk atverot eļļas korķi dzinējs noslāpa (M52B20 Vanos) es īsti neatceros vai dzinējam bij jāslpāst vai nē? Zinu ka iepriekšējais (M50B25 vanos) neslāpa,tik nedaudz noraustījās.
Šorīt iekāpjot auto un pielaižot to sajutu tādu kā minimālu dzesēšanas šķidruma smaku,atvēru kapotu paskatīties.Atvēru radiātoru,konstatēju ka dzesēšanas šķidruma līmenis ir zem jeb kuras kritikas,nu loģiski ka uzreiz ķēros pie eļļas korķa skatīties vai nav kefīrs,tad nu lūk atverot eļļas korķi dzinējs noslāpa (M52B20 Vanos) es īsti neatceros vai dzinējam bij jāslpāst vai nē? Zinu ka iepriekšējais (M50B25 vanos) neslāpa,tik nedaudz noraustījās.
Pēdējais labojis Martinez - 31 Aug 2013, 12:33, kopā labots 1 reizi.
coupe 2.8
Negribu sameloties, bet man liekas, ka ir iespējams arī, ka M52 noslāpst pie tādas darbības.
Sveicināti!
Jautājums tāds, diagnostika uzrāda ka beigta 2. zonde, kura ir 2. no divām? Dzinējs M52B28.
Jautājums tāds, diagnostika uzrāda ka beigta 2. zonde, kura ir 2. no divām? Dzinējs M52B28.
Tā, kura atbild par 4., 5., 6. cilindru.
Tātad tā kura atrodas tuvāk auto salonam?
Ja runa ir par izplūdes kolektoriem, tad jā.
Kāds ir termostata mājiņaqs pareizais nosaukums? Un kur varētu iegādāties jaunu?
Termostata korpuss. Jāvar iegādāties jebkurā rezerves daļu veikalā.
jautajums cabrio spechukiem.
ja man ir semi auto jumts,es varu uzlikt full autimatic jumtu,vai man nederes vinjsh?
ja man ir semi auto jumts,es varu uzlikt full autimatic jumtu,vai man nederes vinjsh?
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …