Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1204
- 1205
- 1206
- 1207
- 1208
- …
- 2228
- chevron_right
Jā,jo cits teh pases nr.,bet vari pārcelt apdrošināšanu un jauno
sapisa man prātu tikko.pipax rakstīja:Jā,jo cits teh pases nr.,bet vari pārcelt apdrošināšanu un jauno
Apzvaninju 3 apdrošinātājus :
pirmais saka ka nepaliek spēkā octa.
otrais saka ka nav info
trešais pasaka ka octa man paliek derīga mainoties tehniskai pasei.
+vēl visam internetā atradu info kas piekrīt trešā apdrošinātāja teiktajam, tikai lieta tāda, ka tas bija 2006 gada raksts
Zvani csdd nevis apdrošinātājiem.K.F. rakstīja:sapisa man prātu tikko.pipax rakstīja:Jā,jo cits teh pases nr.,bet vari pārcelt apdrošināšanu un jauno
otrais saka ka nav info
+vēl visam internetā atradu info kas piekrīt trešā apdrošinātāja teiktajam, tikai lieta tāda, ka tas bija 2006 gada raksts
Nebrīnos, ka drīz būs kā braļukiem ar obligāto.
nekas nemainas octa paliek speka jo taa strada uz masinu un cilveku kaa varda vina ir nevis uz teh pasi
man pasam masinai mainas masinas nr ar teh pasem biezi nevienu reizi nesmu mainijis nee octu nee prasijis apdrosinasnai ko jaa velesies izbraukt no valsts tad butu jaizlabo octas ligums kas ir pa velti labojams bet pa lv vari braukt neko nelabojot
man pasam masinai mainas masinas nr ar teh pasem biezi nevienu reizi nesmu mainijis nee octu nee prasijis apdrosinasnai ko jaa velesies izbraukt no valsts tad butu jaizlabo octas ligums kas ir pa velti labojams bet pa lv vari braukt neko nelabojot
K.F. rakstīja:sapisa man prātu tikko.pipax rakstīja:Jā,jo cits teh pases nr.,bet vari pārcelt apdrošināšanu un jauno
otrais saka ka nav info
Nomaini tehnisko pasi un tad paskaties e.csdd.lv, vai tava OCTA vēl spēkāK.F. rakstīja:sapisa man prātu tikko.pipax rakstīja:Jā,jo cits teh pases nr.,bet vari pārcelt apdrošināšanu un jauno
otrais saka ka nav info
Man mainījās tehniskā pase un VNZ un OCTA palika spēkā!
Cik saprotu, šis ir tavs sapņu auto?ValtersZ rakstīja:[img]Sarūsējis%20e38%20ar%20dažādiem%20diskiem[/img]
Hapo iedvesmo
Cik ilgi bebīši turpinās šo huiņu?
Varbūt jādodas uz poweru pievienoties pakaļas tēmai?
Kautkādi bērnības kompleksi? Šobrīd jau sevi par idiotiem pataisat jūs paši.
Galva ir lai domātu.
Varbūt jādodas uz poweru pievienoties pakaļas tēmai?
Kautkādi bērnības kompleksi? Šobrīd jau sevi par idiotiem pataisat jūs paši.
Galva ir lai domātu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Optimisti kas domā -> Barons ar savu Fakeeverts beigs pļūtīt.
E38 nav sapnis ,bet no 2.5 tds tomāta neatteiktos.
E38 nav sapnis ,bet no 2.5 tds tomāta neatteiktos.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
eu Baron un Pjēērr, jūs gadījumā nessat peģiki, visu laiku viens otru tik cītīgi atbalstat, tā kā būtu ar pipukiem bakstījušies abi kopā....nē nu labi saprotu kas var būt skaistāks par divu veču mīlestību
Mārtīns ar tur ar savu pipuku stumjas jums pa visu un meklē situ vietiņu
tiešām ejot piderastojieties uz poweru
Mārtīns ar tur ar savu pipuku stumjas jums pa visu un meklē situ vietiņu
labākais interneta warriors
kadam nav sharlotii numurs, vjg sazvanīties pa detaļām.
pats tikko noziegumā atzinieswoldens rakstīja:eu Baron un Pjēērr, jūs gadījumā nessat peģiki, visu laiku viens otru tik cītīgi atbalstat, tā kā būtu ar pipukiem bakstījušies abi kopā....nē nu labi saprotu kas var būt skaistāks par divu veču mīlestību![]()
Mārtīns ar tur ar savu pipuku stumjas jums pa visu un meklē situ vietiņu![]()
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es atvainojos, bet kādu reakciju jūs visi cerējāt sagaidīt no manis, kad zuze iepostēj to murgino e38? Nopuvusi haube, nemazgāts, nav pakaļējā bampera, dažādi diski, nav 1 nāss? WTF!? Kas tas par sūdu? E38 tomēr ir limuzīna klases auto, nevis stabo.lv "skajsti dziivo, skajsti brawc".
Es apzinos, ka esmu te daudz dirsis (un kamēr daži nesapratīs normāla sakopta auto standartus, es turpināšu to bez žēlastības darīt), bet Jums neliekas, ka šī miskaste pati provocē uz uzdirsienu?
Es apzinos, ka esmu te daudz dirsis (un kamēr daži nesapratīs normāla sakopta auto standartus, es turpināšu to bez žēlastības darīt), bet Jums neliekas, ka šī miskaste pati provocē uz uzdirsienu?
Nu labi tas e38 vnk bļauj pēc tolmeta. 
ValtersZ rakstīja: Hapo iedvesmo
Tas tā kā tika tēmēts uz Hapo, bet cepies Tu. Lai vai kā, visi tie jūsu zilie kasjaki šķiet besīgi, absolvējiet reiz to bērnudārzu.barons rakstīja:Es atvainojos, bet kādu reakciju jūs visi cerējāt sagaidīt no manis, kad zuze iepostēj to murgino e38?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1204
- 1205
- 1206
- 1207
- 1208
- …
- 2228