Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1205
- 1206
- 1207
- 1208
- 1209
- …
- 2228
- chevron_right
Kaut ka pie dirsas.....
Tas uzraksts paliek pārāk populārs. Daudziem salīmēts. 
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Vai varētu būt, ka kompots pēc pases sver vairāk nekā sedans? Ja jā, tad wtf kā 
Cik tev KG ir ?
Pilns 1775kg
Pašmasa 1315 kg
Pilns 1775kg
Pašmasa 1315 kg
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
a kapēc lai nesvērtu vairāk.Tas ka tā aizmugure ir, kā golfam nenozīmēs ka svērs vieglākJorensHS rakstīja:Vai varētu būt, ka kompots pēc pases sver vairāk nekā sedans? Ja jā, tad wtf kā
Nē nu viņš vienkārši izskatās daudz īsāks un viņam ir 2 durvis mazāk, tāpēc arī mans pieņēmums, ka nu teorētiski vajadzētu būt vieglākam 
Kupejai arī ir divas durvis, bet ir smagāka par sedanu. Kabrim arī ir divas durvis un nav jumta, bet ir smagāks par kupeju. 
Tas tādēļ kad kupejai ir stingrāki bleki, nesalīdzinot vēl ar kabri kam pilnīgi viss visur lkm ir pastiprināts jau bundžā no rūpnīcas 
Kabrim rāmis apakšā. Lai nepārlūzt kā špickaLācis rakstīja:Tas tādēļ kad kupejai ir stingrāki bleki, nesalīdzinot vēl ar kabri kam pilnīgi viss visur lkm ir pastiprināts jau bundžā no rūpnīcas
Bet vispār tantes runā ka kabrim vismīkstākā bundža.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
nu ja tas tantes pazīst tik marihuana veco kabri tam es ticu, jo no ta 3.0d vinam tā bundža locijās 
Nezinu kur jums tantēm tāda info, bet marihuana kabrim nekad bundža nav locījusies.Lācis rakstīja:nu ja tas tantes pazīst tik marihuana veco kabri tam es ticu, jo no ta 3.0d vinam tā bundža locijās
Viņš aprāva kardānu, aprāva pusasis, izlūza tilts vienreiz un otrreiz reduktoram skrūves. Ar bundžu nekādas problēmas nebija.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
pats stāstija kad ar to 3.0d viņam šķita ka tā visa bundža locās dodot grīdā 
Jā, man ar 2,8 arī tā šķiet. Un ar 1,8 arī.Lācis rakstīja:pats stāstija kad ar to 3.0d viņam šķita ka tā visa bundža locās dodot grīdā
Kabriem tas ir normāli. Izvizināšu, sapratīsi.
Te vēl plānojām summersound kopā apmeklēt, nedaudz vēlāk nolūza reduktoram stiprinājumi un tika nolemts mest mieru tam projektam...
Bet nu Jānis arī nekad nav braucis ne ar vienu mašīnu kā sēne. Un tad brīnās ka lūzt
http://lh5.googleusercontent.com/-ugPMU ... M00719.jpg
ogo kāda detektīvmeitene tu esi, nekas nepaliks nepamanītskasiks rakstīja:pats tikko noziegumā atzinies
labākais interneta warriors
nemaz pat nesapno par mani pedolaci, garaza ir lieks radiators, metu precizi
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
es identiksu redzēju dažus mēnešus atpakaļ uz Eksporta ielas dodamies centra virzienā 
saimnieks:
saimnieks:
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1205
- 1206
- 1207
- 1208
- 1209
- …
- 2228