Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1206
- 1207
- 1208
- 1209
- 1210
- …
- 1297
- chevron_right
Es tieši šo te unibolu problēmu dēļ pēdējā mirklī pārdomāju tās koilas sūtīt. It kā jau man teica, ka esot garantija un ja gada laika kaut kas izbeidzas - atsūtīšot vietā jaunu, bet huļi jēga, ja jaunais arī ātri nomirs?
Unibols negriežas bet pārlec atspere. Tieši tā pat man bija vienai pusei. Ilgi smērējot, kustinot palika brīvāks, bet liekas ka tāpat reizēm pieķīlē.kristapszs rakstīja:Veči, kam ir maxspeedingrods koilas ar uniboliem. Jums arī viņas krakšķeja tur ? Griežot stūri uz vietas vai lēni braucot, sajūta, ka kaut kas nolūzīs. Pēc trokšna izklausās pēc atsperēm, tādi kā pārlecieni uz katru pusstūres apgriezienu. Koilas jaunas, nesen uzliktas jaunas. Ir kādi risinājumi tam ?
Tur kkāda speciālā smēre vajadzīga, aizm. kā saucās
Motorella un 100km un viss aizgaja smukikars rakstīja:Tur kkāda speciālā smēre vajadzīga, aizm. kā saucās
Tie uniboli ir sapūsti ar sintētiku, iesmērēju gultņu smēri, un uzleju pa virsu eļļu kaut kādu . Takā viņi tur peldās lubrikantā. Bet kā jau minēju, skaņa nenāk no uniboliem, bet gan no atsperēm. ir nevis krkrkrk kā grauztos, bet viens liels TUNKŠ (pro skaņas apraksts)kars rakstīja:Jāsaeļļo unibalikristapszs rakstīja:Veči, kam ir maxspeedingrods koilas ar uniboliem. Jums arī viņas krakšķeja tur ? Griežot stūri uz vietas vai lēni braucot, sajūta, ka kaut kas nolūzīs. Pēc trokšna izklausās pēc atsperēm, tādi kā pārlecieni uz katru pusstūres apgriezienu. Koilas jaunas, nesen uzliktas jaunas. Ir kādi risinājumi tam ?
Man arī tie coili stāv plauktā, bail likt virsū
Ok, skaidrs tad aptuveni. Jāpačakarē, japaeļlo vel. Cerams, ka varbut piedils ar laiku. Jo nu man nav tā , ka periodiski ķīlē, bet gan konstanti.Kristaps27 rakstīja:Unibols negriežas bet pārlec atspere. Tieši tā pat man bija vienai pusei. Ilgi smērējot, kustinot palika brīvāks, bet liekas ka tāpat reizēm pieķīlē.kristapszs rakstīja:Veči, kam ir maxspeedingrods koilas ar uniboliem. Jums arī viņas krakšķeja tur ? Griežot stūri uz vietas vai lēni braucot, sajūta, ka kaut kas nolūzīs. Pēc trokšna izklausās pēc atsperēm, tādi kā pārlecieni uz katru pusstūres apgriezienu. Koilas jaunas, nesen uzliktas jaunas. Ir kādi risinājumi tam ?
Jaikey07 rakstīja:Aizm. Disku bremžu rokas bremzes remkomplekts visiem motoriem ir vienāds ?
Interesē kāpēc kad motors uzsilis, apakša un kreisā apakšējā puse radiātoram ir praktiski auksta, kā arī otra truba kas aiziet no radiātora arī ir praktiski auksta, viegli silta. Par ko tas varētu liecināt?
mm, nebūs saistīts ar termostatu?Eksis rakstīja:Interesē kāpēc kad motors uzsilis, apakša un kreisā apakšējā puse radiātoram ir praktiski auksta, kā arī otra truba kas aiziet no radiātora arī ir praktiski auksta, viegli silta. Par ko tas varētu liecināt?
ja uz compacta aizmuguree uzliek stock e36 atsperes ... kas notiek - vins ir gaisaa vai zemee?:/
Termostats neveras vaļā.Eksis rakstīja:Interesē kāpēc kad motors uzsilis, apakša un kreisā apakšējā puse radiātoram ir praktiski auksta, kā arī otra truba kas aiziet no radiātora arī ir praktiski auksta, viegli silta. Par ko tas varētu liecināt?
Kàdam ir DIY priekšèjo taburešu apsildei?
Zf kardāns ir vienāds gan m52 bendzīniem gan 2.5tds?
JaCanibal rakstīja:Zf kardāns ir vienāds gan m52 bendzīniem gan 2.5tds?
ar kadam problemam saskarsos, ja parasta atpakalskata spogula vieta gribeshu uzstadit spoguli ar pašaptušosanos.
pieredze, ieteikumi ?
pieredze, ieteikumi ?
Interesē vai kāds varētu man nosēdināt auto, atsperes jau būs uz amīšiem, tikai jāizņem vecie un jaieliek jaunie.
nav problemas velc vadus klat un stutee virssuraitisp rakstīja:ar kadam problemam saskarsos, ja parasta atpakalskata spogula vieta gribeshu uzstadit spoguli ar pašaptušosanos.
pieredze, ieteikumi ?
Vai nu ja tev ar signalizaju tagad stav, tad vnk plug and playMartinsoon rakstīja:nav problemas velc vadus klat un stutee virssuraitisp rakstīja:ar kadam problemam saskarsos, ja parasta atpakalskata spogula vieta gribeshu uzstadit spoguli ar pašaptušosanos.
pieredze, ieteikumi ?
Kaads var izpaliidzeet, izskataas ka nobeidzies EWS 2.0 vanos m50, starteri dabuuju savienojot divus vadus kopaa uz stekera peec neta bildeem, bet izskataas ka kaut kas jaakjiimikjo ar kompi lai dabuutu aizdedzi un degvielu! Kas var izpaliidzeet? der gan kompja paarshuushana un arii cits kompis interesee (bez ews drosi vien), paldies par jebkuru infu ja kaadam ir kaadi ieteikumi? masiina vajadziiga loti ikdienaa tapeec nedaudz steidzams pasaakums un jaadabuu masiina pie dziiviibas, kompis nonemts un man rokaas, varu nogaadaat kaadam ja paarshuut var
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1206
- 1207
- 1208
- 1209
- 1210
- …
- 1297