Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1208
- 1209
- 1210
- 1211
- 1212
- …
- 2228
- chevron_right
Eh arī mans sapņu auto e34,bet tā arī nevaru saņemties tikt pie tāda žurkā baigi saguldīts,e34 jāņem tad kā otrs auto 
ņā, ja man vel būtu e34, tad Elīnīte būtu mana
aaaa, ātrāk jākrāj nauda. Viss būs, Elīnīt, drusku vel pacieties 
crapworks
Kā lūdzu? Vēl kādam šejienietim ir E34? Nebiju pamanijisHazard rakstīja: Egliti piemirsi
Man arī šis nav primārais auto, Ikdienā pārvietojos ar E36 328. Šis vairāk tāds pirkstu taisnojamais ap kuru pačakarēties pa brīviem brīžiemĢirts rakstīja:Eh arī mans sapņu auto e34,bet tā arī nevaru saņemties tikt pie tāda žurkā baigi saguldīts,e34 jāņem tad kā otrs auto
Nez e34 tur pamaz, es tev sakupusdzivais rakstīja:ņā, ja man vel būtu e34, tad Elīnīte būtu manaaaaa, ātrāk jākrāj nauda. Viss būs, Elīnīt, drusku vel pacieties
ejat kakāt Jūs ..
Njaaa, es pat esmu drusku noshokeets.. nezinu ko tagad darit, domat.. kas tagad buus.. eh, shito negaidiiju.
Sent from my HTC One_M8
crapworks
Kurš dzesēšanas loks ātrāk uzsilst? Tas kas pie pečkas, vai pie droseles?
Domāju, M43.
Domāju, M43.
es gandrīz sāku raudāt , a Jūs ņirgājaties . ;d kretīni .
Kur tavs e36?ELYNASS_BADASS rakstīja:es gandrīz sāku raudāt , a Jūs ņirgājaties . ;d kretīni .
A pa ko konkreti ir jaraud? Un kursh njirgajas? Aizbraukshu aprunaties ar tiem, kas njirgajas. Protams ar savu nakotnes bembiiti.ELYNASS_BADASS rakstīja:es gandrīz sāku raudāt , a Jūs ņirgājaties . ;d kretīni .
Sent from my HTC One_M8
crapworks
mans e36 ir UK autobuss .edzis rakstīja:Kur tavs e36?ELYNASS_BADASS rakstīja:es gandrīz sāku raudāt , a Jūs ņirgājaties . ;d kretīni .
pagaidām .
Es domāju, ka ar tādām profila bildēm, viņš arī paliks kā UK autobuss.ELYNASS_BADASS rakstīja:mans e36 ir UK autobuss .edzis rakstīja:Kur tavs e36?ELYNASS_BADASS rakstīja:es gandrīz sāku raudāt , a Jūs ņirgājaties . ;d kretīni .
pagaidām .
No offence protams, varbūt kādam anormāli patīk.
Es te strādāju par auklīti , ja nu kas . nepin mani pie zemenēm . Paldies !pusdzivais rakstīja:Varbūt veicam visi ziedojumus lai Elīnīte var atgriezties LV no zemeņu laukiem un var actiņas mielot uz skaistajiem bembīšiem?
protams, pretī vēlamies bildes
Ok, ok.. ludzu piedod. Nedusmojies Eliiniit, viss buus labi un actinjas varesi pamielot drizaa naakotnee :)ELYNASS_BADASS rakstīja:Es te strādāju par auklīti , ja nu kas . nepin mani pie zemenēm . Paldies !pusdzivais rakstīja:Varbūt veicam visi ziedojumus lai Elīnīte var atgriezties LV no zemeņu laukiem un var actiņas mielot uz skaistajiem bembīšiem?
protams, pretī vēlamies bildes [emoji14]upi:
Sent from my HTC One_M8
crapworks
pusdzīvais, ja esi tik izsalcis, mums forumā ir arī latvijā esošas čikoritas 
https://www.youtube.com/watch?v=EHS10K2oVXg
Kādam krievu autožurnālistam ar autoservisu gadījās tieši tāpat kā man, tikai viņam zaudējumi tika nodarīti ~ 6000 EUR apmērā.
Kādam krievu autožurnālistam ar autoservisu gadījās tieši tāpat kā man, tikai viņam zaudējumi tika nodarīti ~ 6000 EUR apmērā.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1208
- 1209
- 1210
- 1211
- 1212
- …
- 2228