Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1210
- 1211
- 1212
- 1213
- 1214
- …
- 2228
- chevron_right
kāda vēl cita matemātika var būt skolā?
ja kāds skolu aizmirsis, iesaku palūrēt: http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Vidu ... -ir/753921
ja kāds skolu aizmirsis, iesaku palūrēt: http://spoki.tvnet.lv/foto-izlases/Vidu ... -ir/753921
Dabūt automatu fizika, kā es to dabūjisnaljanke rakstīja:Kasvar būt ļaunāks par fizikas eksāmenu RTU ? [emoji38]
Kad es gāju varēja ar četriniekiem kontroldarbos dabūt automātu 
te reti kuram vēl auto pēc BMW izskatāsELYNASS_BADASS rakstīja:sveiki cilvēki , šausmas , kā man pietrūkst Latvijas , pietrūkst izbraucienu ar mīļajiem bembīšiem , šeit maksimums var redzēt kādus piecus bembjus un tas priekš manis ir nenormāi bēdīgi , nav ar ko pamielot actiņas .. nav ar ko pavizināties , ātrāk paietu laiks un es atkal beidzot varēšu vizināties .. dammn ..![]()
ar mīlestību no Elīnītes ..
naljanke rakstīja:Kasvar būt ļaunāks par fizikas eksāmenu RTU ?
Linda rakstīja:Augstākās matemātikas eksāmens LU
Ja buutu izvele starp augstaako matemaatiku un fiziku, es labaak 5 reizes rakstiitu matemaatiku, neka vienreiz fiziku
kur tu dabun laiku atrast visus sos linkusRidlihs rakstīja:kāda vēl cita matemātika var būt skolā?![]()
bet jaa taa vins bija skolas laikaa bija citas lietas prataa, nevis fizika
...
ir pa dienu kaut kādi brīži kad vnk tupa sanāk panīkt, nu tad arī situ laiku nost
tieši tā, un kā varēja prasīt no mums, lai koncentrējamies un mācībām un skolas lietām, ja galvā tajā laikā bija tikai viens
tieši tā, un kā varēja prasīt no mums, lai koncentrējamies un mācībām un skolas lietām, ja galvā tajā laikā bija tikai viens
Ir, fizika uzrakstīta uz 4, diena izdevusies, laikam vakardienas burnouts, apdullināja haļavas dievu ar dūmiem un tas bija labsirdīgs pret mani

Apsveicu!naljanke rakstīja:Ir, fizika uzrakstīta uz 4, diena izdevusies, laikam vakardienas burnouts, apdullināja haļavas dievu ar dūmiem un tas bija labsirdīgs pret mani![]()
![]()
![]()
Taa tad uz kalbaka bulvara man kompaktam reduktors pateicu CHAAAAAAAAW 
ar kompatu pa brugji
Nez, pagajušajā sesijā fiziku kaut kā easy nokārtoju (iespējams tāpēc, ka LU), matemātika gan šogad tumša bilde, vienīgais kurss no visas sesijas, kuru pastāv iespēja nenoliktNylon rakstīja:naljanke rakstīja:Kasvar būt ļaunāks par fizikas eksāmenu RTU ?Linda rakstīja:Augstākās matemātikas eksāmens LU
Ja buutu izvele starp augstaako matemaatiku un fiziku, es labaak 5 reizes rakstiitu matemaatiku, neka vienreiz fiziku
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kupejai nav remontsliekšnu.
Ņem sedana/unversāļa un pāgraiza lai der.
Ņem sedana/unversāļa un pāgraiza lai der.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kāds nezin, kur var dabūt krustus lampām? Gribas melnas lampas, bet lai var iziet TA un netraucē pa nakti braukt
Kas ir zinams par 1,8tds M41 dzineju ? Labs ?
Ir riktīgi labs! Iet labāk par 2,8, tas turbo pūš lopā. Ja pārtaisa spiediena regulatoru, iet tuvu 3.0 emkai. Izturīgs un stabils dzinējs, maz defektu, nekad nelūzt un var vilkt uz eļļas apkopēm. Pa lielam ja gribas ātru, stabilu dzinēju, viena no labākajām izvēlēmNikitka rakstīja:Kas ir zinams par 1,8tds M41 dzineju ? Labs ?
Tev bišk sajuka, ja to tds turbīnu uzliek 2.8 gan jau biji domājis 
Varbūt ir kāds, kas grib sakārtot man bloķi?
Gribēju darīt pats, sapratu ka vēlos arī gulēt pa naktīm un laika tam nav.
Vajag samainīt VISAS blīves, visu kas vēl maināms, ieliet eļļu un iedot garantiju ka viss ok. Jo ja nebūs kārtībā un sulos, būšu kā nāve klāt
Sliktākajā gadījumā detaļas varu sagādāt, ir iespējas.
Gribēju darīt pats, sapratu ka vēlos arī gulēt pa naktīm un laika tam nav.
Vajag samainīt VISAS blīves, visu kas vēl maināms, ieliet eļļu un iedot garantiju ka viss ok. Jo ja nebūs kārtībā un sulos, būšu kā nāve klāt
Sliktākajā gadījumā detaļas varu sagādāt, ir iespējas.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Ridlihs rakstīja:Tev bišk sajuka, ja to tds turbīnu uzliek 2.8 gan jau biji domājis
Pfft, bitch plz, gan jau neesi ar M41 rumbulā bijis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1210
- 1211
- 1212
- 1213
- 1214
- …