Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1211
- 1212
- 1213
- 1214
- 1215
- …
- 2228
- chevron_right
KAS AR TĀM #E36LATVIA uzlīmēm, pie kā vērsties???
Pie kļaviņa.kreativs rakstīja:KAS AR TĀM #E36LATVIA uzlīmēm, pie kā vērsties???
viewtopic.php?f=2&t=112
Hey, kāds ir lietas kursā? Tā pamestā/nepabeigtā viesnīca Dalbē, kaut ko dzirdēju, ka viņu tagad sākuši jaukt nost palēnām. Amh, tur ir kaut kādi apsargi/kustība, vai var aizbraukt pastaigāties un pafočēt?

Kādam kompī vai kaut kur diskos nemētājas vecā latviešu parodija "Metrītis"?
Ja ir, tad PM :)
Sovakar pa Ogri ar kaads muka, cik pa logu dzirdeeju. 3 reizes atkaartoja, lai apstaajas.. jaagaida sizhets 
Kāds nezin, kā var sazināties ar www.933motorsport.lv?
Tur ir tikai e-pasts, bet nav nekāda tel nr
Paldies.
Tur ir tikai e-pasts, bet nav nekāda tel nr
Paldies.
Sazinies ar lietotāju Sirmaiz, un viss būs kārtībā. 
Paldies, viņš man jau piezvanīja!Rapakivi rakstīja:Sazinies ar lietotāju Sirmaiz, un viss būs kārtībā.
Ridlihs rakstīja:http://skaties.lv/latvija/kriminalzinas ... -un-avare/
Tīri pēc nosaukuma varētu padomāt, ka CaK iekūlies nepatikšanās
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:43, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Nu tgd man liekas, ka tieši otrādāk., no offenceValtersZ rakstīja:Es sapratu kas vainas Baronam un fakeeverts un visiem pārējiem brēcējiem.
Viņiem reāli trūkst uzmanības un skauž ka uz citiem skatās un runā ,bet par viņiem/ viņu nē.
I build perfect things, not buy them.,
Done!
Nu un tālāk? Tiem, kuriem ir ar ko nodarboties, pilnīgi tas nekāšValtersZ rakstīja:Klasisks piemērs -> Hapo.Kur tik viņš nav bijis. UN lielākie brēcēji ir tie kas nekur nav bijuši un viņu e36 ir tādā pašā skatā kā 95% citu e36. Klasisks piemērs -> Barons. Viņa kupeja ir 95% kā citiem tobiš neredzama. Ieraugot viņu 1. domā prātā = kārtējā kupeja.
Nu labi everts brauc ar RS. Tā pat kā 99% delfi un apollo komentētāji.
I build perfect things, not buy them.,
Done!
jap pārbaudīja vai tur spiedienu, iepildīja to floriscējošo figņu, kārtīgi izčekoja, un secinājums - dīvaini ka viss kārtībāValtersZ rakstīja:Apsveicu vecīt. Krāsu arī dzini iekšā ? Vai tikai sapūti freonu ?
- ikey07
Nu tu esi cirvisValtersZ rakstīja:Es sapratu kas vainas Baronam un fakeeverts un visiem pārējiem brēcējiem.
Viņiem reāli trūkst uzmanības un skauž ka uz citiem skatās un runā ,bet par viņiem/ viņu nē.
Gribi teikt ka uz tevi kads SKATAS
Man atskiriba no tevis nav laika 20 no 24 stundam diennakti sedet foruma
Tieši tā, lai brauc kautvai ar roku gar di*suLiene rakstīja:Nu un tālāk? Tiem, kuriem ir ar ko nodarboties, pilnīgi tas nekāšValtersZ rakstīja:Klasisks piemērs -> Hapo.Kur tik viņš nav bijis. UN lielākie brēcēji ir tie kas nekur nav bijuši un viņu e36 ir tādā pašā skatā kā 95% citu e36. Klasisks piemērs -> Barons. Viņa kupeja ir 95% kā citiem tobiš neredzama. Ieraugot viņu 1. domā prātā = kārtējā kupeja.
Nu labi everts brauc ar RS. Tā pat kā 99% delfi un apollo komentētāji.![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1211
- 1212
- 1213
- 1214
- 1215
- …
- 2228