Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1214
- 1215
- 1216
- 1217
- 1218
- …
- 1297
- chevron_right
arī domāju ka nekas tam džipistam tur nesanāks....Riks* rakstīja:Neko nevar atņemt! Kā tiks pierādīts ka tieši Tu biji pie stūres? Max kas var būt tas ir kkāds sods un viss!Snezhok rakstīja:Man tads jautaums!
Kads var pateikt, ja piemeram driftejot kads no masinas ir nofilmejis caur videoregistratoru ka es drifteju, un pec tam nodod to video uz policiju, man var atnakt sods par to vai kaa?
Vnk es tur iznemu vienu likumu un pec tam chalis ar dzipu ir pateicis pie luksofora ka vins nodos video ar manu driftu policija un man atnjems tiesibas
Varbut stulbs jautajums un nedaudz berniskigs bet tomer
EDIT: Punktus arī nevar iesipt
kā būtu JA 2.5 dīzelim uzliks 2.0 vai 2.8 gala bundili?
Visus kadrus ko noķēris videoreģistrators, var izmantot tikai lai aizstāvētu to, ka neesi vainīgs avārijā, nevis lai iegāztu citus.Snezhok rakstīja:Man tads jautaums!
Kads var pateikt, ja piemeram driftejot kads no masinas ir nofilmejis caur videoregistratoru ka es drifteju, un pec tam nodod to video uz policiju, man var atnakt sods par to vai kaa?
Vnk es tur iznemu vienu likumu un pec tam chalis ar dzipu ir pateicis pie luksofora ka vins nodos video ar manu driftu policija un man atnjems tiesibas
Šajā situācijā trakākais varētu būt, ka viģiku ieliek delfi aculieciniekos, kur anonīmie komentētāji stāsta ka viņiem 1.6 labāk iet Nebūs nekas, neuztraucies.
Lai iesniegtu policijā vinjam jābūt reģistrētam.. un neder kā pierādijums uzsāky lietvedību un saukt pie atbildības ja to nav fiksējis policijas pārstāvis vai kāda pilsētas satiksmes kamera .. un tpt lieks pisaks būs tam calim un vinjs to nedarīs ganjau...RONČIKS rakstīja:Visus kadrus ko noķēris videoreģistrators, var izmantot tikai lai aizstāvētu to, ka neesi vainīgs avārijā, nevis lai iegāztu citus.Snezhok rakstīja:Man tads jautaums!
Šajā situācijā trakākais varētu būt, ka viģiku ieliek delfi aculieciniekos, kur anonīmie komentētāji stāsta ka viņiem 1.6 labāk iet Nebūs nekas, neuztraucies.
Metināšanas pakalpojumi BMW e36 rezerves daļas
Plastmasu var salodēt ar parastu lodāmuru? Cik grūti tas ir? Kāds var dot kādus padomus
Arī interesē! Man logu bačoks tek-zzhurka- rakstīja:Plastmasu var salodēt ar parastu lodāmuru? Cik grūti tas ir? Kāds var dot kādus padomus
Tas, ka jums vispār bija diskusija ir funnySnezhok rakstīja:Man tads jautaums!
Bet cik lielam daunim džipā ir jābūt, lai biedētu ar savu video? Es tagad rīgā kādu nofilmēšu uz 75km/h un biedēšu ar 80€? WTF
Vairumaa prastmasas var mieriigi, ja ir plaisa veelams lodeet ieksaa sietinju lai buutu izturiigaaks. mersedesi un veel dazaadi briinumi nelodeejas parasti, tiem gumijas vai kaut kaada cita briinuma materiaals bamperos tiek izmantots un vins vienkaarsi vaaraas un loti indiigi smird... bet taa ar parasto lodaamuru elementaari, galvenais lai plakans gals, ar spicu nav veerts cakareeties-zzhurka- rakstīja:Plastmasu var salodēt ar parastu lodāmuru? Cik grūti tas ir? Kāds var dot kādus padomus
Rollera plastmasa, kādu sietu likt pa vidu? Un man uz pusēm pārplīsis, kopā salodēt vēlos
Par rolleriem nemaaceesu teikt nav bijusi nekad... man vispaar likaas ka no skiedras viss kaa mochiem
Bet sietu es ieteiktu kapara vai alumiinija, vienmeeriigaak uzsilst un vieglaak smuki ielodeet ieksaa, plus aatraak... bet ja plastmasa melna tad toch lodeesies
Bet sietu es ieteiktu kapara vai alumiinija, vienmeeriigaak uzsilst un vieglaak smuki ielodeet ieksaa, plus aatraak... bet ja plastmasa melna tad toch lodeesies
Krāsai vispār nekāda nozīme nav. Divu dažādu veidu plastmasām gan.
Sietu vari atrast auto veikalos, ja protams pašam nav.
Sietu vari atrast auto veikalos, ja protams pašam nav.
Touringa bagāžnieka vāku var normāli ielikt touringa bagāžniekā?
Vajag ekspertu viedokli.
1) Kāda ražotāja bremžu diskus un klučus vislabāk likt ikdienas auto? Nav vajadzības pēc pavisam dārgajiem, jo trasē auto netiks izmantots, bet negribas likt arī pašus lētākos. Zinu, ka arī TRW un ABE funkciju pildītu bez problēmām, bet pagaidām vairāk skatos uz ATE, kurš it kā esot principā tas pats OEM.
2) Tāds pats jautājums arī par gultņiem. It kā jau visi kā viens iesaka SKF, bet dažas tantes runā, ka oriģināli esot nācis FAG
1) Kāda ražotāja bremžu diskus un klučus vislabāk likt ikdienas auto? Nav vajadzības pēc pavisam dārgajiem, jo trasē auto netiks izmantots, bet negribas likt arī pašus lētākos. Zinu, ka arī TRW un ABE funkciju pildītu bez problēmām, bet pagaidām vairāk skatos uz ATE, kurš it kā esot principā tas pats OEM.
2) Tāds pats jautājums arī par gultņiem. It kā jau visi kā viens iesaka SKF, bet dažas tantes runā, ka oriģināli esot nācis FAG
SKF un fag ir gan vienā cenu kategorijā, gan kvalitātē identiski.
Par bremzēm, pēc pieredzes ikdienai diski po, var likt noname/lētuci, tb der delphi, Remsa, comline, abs utt, TB ja pareizi piebraukti un bremzes sakoptas, nekas tur nevērpjas un bremzēšanā atšķirību nejūt. Klučus jāņem normālus, es izvēlētos jurid, textar, ate (ferodo, brembo par to cenu, par kuru tiek tirgoti nah nevajag, nav tās cenas vērti, performance nav spīdošs). Protams, derēs arī tie paši delphi, remsa utt, bet vai nu jāsamierinās ar ātru dilšanu (kaut gan "performancē" neuzvedas kā "mīkstie" kluči), vai čīkstoņu siltā laikā pie maza ātruma, vai lielu putekļu daudzumu. Es ņemtu jurid keramiku - "djošova i serdito"
Sent from my MotoG3 using Tapatalk
Par bremzēm, pēc pieredzes ikdienai diski po, var likt noname/lētuci, tb der delphi, Remsa, comline, abs utt, TB ja pareizi piebraukti un bremzes sakoptas, nekas tur nevērpjas un bremzēšanā atšķirību nejūt. Klučus jāņem normālus, es izvēlētos jurid, textar, ate (ferodo, brembo par to cenu, par kuru tiek tirgoti nah nevajag, nav tās cenas vērti, performance nav spīdošs). Protams, derēs arī tie paši delphi, remsa utt, bet vai nu jāsamierinās ar ātru dilšanu (kaut gan "performancē" neuzvedas kā "mīkstie" kluči), vai čīkstoņu siltā laikā pie maza ātruma, vai lielu putekļu daudzumu. Es ņemtu jurid keramiku - "djošova i serdito"
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ar gultņiem viss skaidrs, paldies. Par bremžu diskiem it kā arī - sirdsmieram saliks tos pašus ATE, bet par klučiem mazliet iedzini pārdomāshe9600 rakstīja:SKF un fag ir gan vienā cenu kategorijā, gan kvalitātē identiski.
Man vienīgajam foruma pulkstenis ir par 1h uz atpakaļu, tikko atjaunoju topiku, bet rāda, ka jau 7:35 būtu to izdarījis
IG: @lauriszemitis / @pandora_e36
Man no mobilaja viss pareiziLZ-222 rakstīja: 26 Mai 2017, 08:37
Man vienīgajam foruma pulkstenis ir par 1h uz atpakaļu, tikko atjaunoju topiku, bet rāda, ka jau 7:35 būtu to izdarījis
Kaadam ir informaacija vai tiesaam ir taa ka paejot kaut kaadiem noteiktiem gadiem kad auto nav gaajis TA un iestaajas kaut kaads ''noilgums''? un paarrakstot automasiinu nav jaamaksaa cela nodoklis?
Jautaaju jo dotajaa momentaa automasiinai paraads paarsniedz 4x taas veertiibu un tiks lietota tikai autosportam, taatad dziivos uz treilera, ielas neredzees nekad..
Jaa esmu zvaniijis uz csdd, bet tur neko vini nemaak pa info taalruni man pateikt konkreeti, kaa arii agraak diemzeel
Jautaaju jo dotajaa momentaa automasiinai paraads paarsniedz 4x taas veertiibu un tiks lietota tikai autosportam, taatad dziivos uz treilera, ielas neredzees nekad..
Jaa esmu zvaniijis uz csdd, bet tur neko vini nemaak pa info taalruni man pateikt konkreeti, kaa arii agraak diemzeel
Cik zinu jāmaksā nodoklis par pēdējiem diviem gadiem. Par tādu noilgumu ļoti smagi šaubos tāpat kkas būs jāmaksā.s14dst rakstīja:Kaadam ir informaacija vai tiesaam ir taa ka paejot kaut kaadiem noteiktiem gadiem kad auto nav gaajis TA un iestaajas kaut kaads ''noilgums''? un paarrakstot automasiinu nav jaamaksaa cela nodoklis?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1214
- 1215
- 1216
- 1217
- 1218
- …
- 1297