E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- …
- 131
- chevron_right
Lodē tikai ar lodāmuru? Ar armatūras sietu vai nē?
Krāsotājs.
316i compact
E46Ci kirdik
316i compact
E46Ci kirdik
Bez komentāriem. Jau 5 gadus esmu forumā, un esmu sapratis, ka ar Ciprusu nav vērts strīdēties, jo viņš vnm visu zin labāk, nekā citi
Bet, tpt, veiksmi savos plānos! Pagaidām atkal grābsties no visa pa druskai...
Bet, tpt, veiksmi savos plānos! Pagaidām atkal grābsties no visa pa druskai...
Raiti iet uz priekšu no tehniskā daudz jālabo?
Bamperi pirkšu jaunu,nav ko ar huiņu nodarboties
ar kompatu pa brugji
Jebac tu toč losis. Pieaudz beidzot veci, un sāc uztvert kritiku! Ota tucipruss18 rakstīja: ↑08 Apr 2020, 14:48 Da ko jus cepjaties?jums ar to jacinas un jabrauc?
Reino šis nav pizğets,ši ir realitāte pēc felony uzlikām
Parādi bildes ar savu krasojumu pirmo ko tev sakrasoja
Kapec tadas bildes neliec ,lai cilvēki redz kas tiešām ir pizğets
Vitjas tev ar otu krasoto jumtu ari saukt par pizğets?
Neviens tak jums neliek skatities šo topiku
Kā kāds kko izsaka, kā sievišķis uzreiz pretī kko smirdīgu uzmet... Smiekli pašam par sevi nenāk!?
Tā tīri izskrienot cauri topikam.
Aptuveni 15+ disku pāri ir nomanijušies.
Driftā vēl nebrauc.
Pārdots vēl nav.
Life time projekts joptvai.
Aptuveni 15+ disku pāri ir nomanijušies.
Driftā vēl nebrauc.
Pārdots vēl nav.
Life time projekts joptvai.
Cipruss tu takš esi dīvains... Kaktusa kupejai līdz plikam bomzim ir tikpat tālu kā tavam kabrim līdz saulītes baudīšanai kruizējot pa Rīgas ielām. Tu viņu marinē jau vismaz 2 gadus un uz priekšu nekas diži daudz nav pabīdījies... Jā uz globālā fona saprotu ka tu savā auto esi bezjēdzīgi ieguldījis dahuja i boļše naudas, bet tas viņu nepataisa vērtīgāku par normāla stāvokļa 2.8 kupeju. Vot ja tā būtu 3 paaudzēs pārpista 2.0 kupeja kuru par 2.5k tirgotu tu pats tad gan noteikti viss būtu bumbās un visi pārējie būtu idioti jo nesaprastu ka tā takš ir kupeja, viss pārējais bla bla bla un cena takš esot pat ļoti salda.
Pēdējais labojis ZzevsS - 08 Apr 2020, 22:42, kopā labots 1 reizi.
Itkā jā, bet tomēr neliels plusiņš pie aprīkojuma. Man personīgi 25 gadus vecam auto būtu pajāt uz kondišku. Pat ja tādas nav par pārdsimt eiro viņu var ielikt ja ir nāvīga nepieciešamība. Šeit daudziem cilvēkiem pret tevi ir sāpe...
Tie kam ta ir,var sadoties krāniņos kopā un soļot tālāk
ar kompatu pa brugji
Piekrītu, bet manuprāt ne tik ļoti vērtīgāks kā tu uzskati. Es personīgi kabrio novērtēju par max. 1k vērtīgāku, bet katram savs. Protams marinē tik ilgi cik pats uzskati par nepieciešamu, bet negrūd citiem acīs cik tu pa to laiku esi ielicis, jo pagaidām tiem ieguldījumiem nav rezultāta. Pat tad kad būs rezultāts tas auto nebūs tās naudas vērts kuru tu būsi ieguldījis.cipruss18 rakstīja: ↑08 Apr 2020, 22:41
Kondiška nav arguments
Ari man ir stradajoša kondiška
Pa lielam man pohuj,pa cik katrs tirgo savus auto,man tas nekad nav pisis
Bet kaktusam ir kkada sape pret mani
Kabrio ir specifisks auto,bet vins vienozimigi bus dargaks un vertigaks par kkadu kupeju
Marineju nevis 2 bet 3 gadus un marinesu vel ja vajadzes
Mums katram ir savi masajumi un dzive,un ka rio nav visa mana dzive lai liktu visu naudu viņā pa liema man pohuj pat ja vins vel 5 gadus staves garažā
Cipruss pirms gruntešana un krasosanas jā tas notiek ārā apstakļos iesaku detaļu, pirms pūšanas nosildīt ar fēnu lai mitrums nau zem kārtām
Liec tu kaut 15 pakas, kā nekas labāks nav, un nebūs. Var 2pakas iebāzt un būs cool, a var kā tu, i jēgas nullecipruss18 rakstīja: ↑08 Apr 2020, 22:11 Kaktus paskatisimies pec meneša kuram ir tas neglitais pilens
Pa 3k tirgot pliku bomzi ar nopistu salonu-tas gan ir kruta
Ja ,sapisu arkas,tika tas viss izlabots,bet uz globālā fona Tu sava kaste pat 1/3 nesi ielicis,ko es esmu śinī auto ielicis
Tā kā PN
Te forumā ir lielākai daļai arkas un sliekšņi pārmetināti
Jau sen man vairs nav 3er, bet reizēm apmeklēju šo forumu, jo ir vismaz kaut kādi projekti, kam iziet cauri. Un tad atkal priekšā Cipruss ar savu sačakarēto miskasti uz kārtējiem nepiestāvošajiem diskiem un ar putām uz lūpām sauc visus par bomžiem, kuri neko nesaprot. Jā, jā, eju jau eju PN, Cipruss. Tā turpini!
Kadi visi gudri par diskiem un labak zin,kas kam piestav un kas ne
ar kompatu pa brugji
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Realitāte un iedomas....
Ko Tu murgo cirvi????
Tavam sirdmieram,lai nesi loha lomā
Tavam sirdmieram,lai nesi loha lomā
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- …