Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1219
- 1220
- 1221
- 1222
- 1223
- …
- 2228
- chevron_right
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:40, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Bet pasaki LUDZU ka tadas PUŅĶU tapas var nekacinat???ValtersZ rakstīja:Baronam un viņa pakalpiņam evertam nekad neapniks. Jau apnicis atkārtoties,bet jau 4 gadus vienu un to pašu pļūta drīz būs piektais.
Kāds, lūdzu. Nobanojiet viņu IP. Man arī zb lasīt tos pizdukus.
Man reiz teica
Godīgi sakot tā arī nav sanācis.
Kad sapņo aizver acis
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Jo piever acis uz jums, klauniem. Pats jau arī, varēji paklusēt, nevis eskalēt konfortāciju.ValtersZ rakstīja:Man reiz teica
Kad sapņo aizver acis
tāda garlaicība 
Pamata informācija par Jēkabpils BMW Kluba sezonas atklāšanu. Datums: 20 jūnijs!!! Laiks: 10:00!!!
Satikšanās - Pulksten 10:00 / Jēkabpils raj, Salas pag centrā
/Gaidām visu 1h/ (sun)
Turpinājumā - Pulksten 11:00 / Brauciens pa Jēkabpili (brauciens uz Krustpils lidlauka placi, pa ceļam ekskursija)
Ekskursija - Pulksten 11:20 / Ekskursija pa Krustpils pili (tie kuri nepiedalīsies ekskurijā,
satiekamies saliņas stāvlaukumā pulkten 12:00)
/Ekskursija 40 minūtes/ Smile
Jēkabpils lidlauks(placis) - Rādam ko mākam / Braukšana pa šķēršļu joslu uz laiku
/pavadām 2h izklaidējoties/ 8)
Jēkabpils karjers - Pulksten 14:00 / Braucam uz Jēkabpils karjera galveno pludmali, tur norisināsies visdažādākās aktivitātes, konkursi saistībā ar auto. Piedalīties varēs jebkurš.
Atklātais pasākums, aicinām BMW fanus, etuziastu
etuziastus un skatītājus uz Jēkabpils BMW Kluba sezonas atklāšanu.
/Dienas noslēgums Jēkabpils karjera galvenajā pludmalē/ Wink
Plašāka informācija un afiša būs pieejama tuvāko dienu laikā! (Atgādinām to, ka laiki un info var mainīties)
Tev tur ir jābūt!!!Smile)
Dalības maksa - 2.50 EUR (no personas)
Ar cieņu, Jēkabpils BMW Kluba valde (rock)
Satikšanās - Pulksten 10:00 / Jēkabpils raj, Salas pag centrā
/Gaidām visu 1h/ (sun)
Turpinājumā - Pulksten 11:00 / Brauciens pa Jēkabpili (brauciens uz Krustpils lidlauka placi, pa ceļam ekskursija)
Ekskursija - Pulksten 11:20 / Ekskursija pa Krustpils pili (tie kuri nepiedalīsies ekskurijā,
satiekamies saliņas stāvlaukumā pulkten 12:00)
/Ekskursija 40 minūtes/ Smile
Jēkabpils lidlauks(placis) - Rādam ko mākam / Braukšana pa šķēršļu joslu uz laiku
/pavadām 2h izklaidējoties/ 8)
Jēkabpils karjers - Pulksten 14:00 / Braucam uz Jēkabpils karjera galveno pludmali, tur norisināsies visdažādākās aktivitātes, konkursi saistībā ar auto. Piedalīties varēs jebkurš.
Atklātais pasākums, aicinām BMW fanus, etuziastu
etuziastus un skatītājus uz Jēkabpils BMW Kluba sezonas atklāšanu.
/Dienas noslēgums Jēkabpils karjera galvenajā pludmalē/ Wink
Plašāka informācija un afiša būs pieejama tuvāko dienu laikā! (Atgādinām to, ka laiki un info var mainīties)
Tev tur ir jābūt!!!Smile)
Dalības maksa - 2.50 EUR (no personas)
Ar cieņu, Jēkabpils BMW Kluba valde (rock)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis driftaelks - 17 Jūn 2015, 00:03, kopā labots 1 reizi.
Nav jau cosmo.lvELYNASS_BADASS rakstīja:tāda garlaicība
Kāds varbūt var ieteikt ar kādiem līdzekļiem un kā pareizāk mazgāt motortelpu?? 
Vieglāk un izdevīgak nav aizbraukt līdz kantorim,kas to lietu pieprot?blondaaa rakstīja:Kāds varbūt var ieteikt ar kādiem līdzekļiem un kā pareizāk mazgāt motortelpu??
Kpc maksāt kādam kantorim ja pati to varu izdarīt, rokas tak ir.Duuj rakstīja:Vieglāk un izdevīgak nav aizbraukt līdz kantorim,kas to lietu pieprot?blondaaa rakstīja:Kāds varbūt var ieteikt ar kādiem līdzekļiem un kā pareizāk mazgāt motortelpu??
Es būtu maksājis un izmaksas tādas pašas gan jau 
Ar karčeru noleju visu motortelpu i viss okeblondaaa rakstīja:Kāds varbūt var ieteikt ar kādiem līdzekļiem un kā pareizāk mazgāt motortelpu??
P.S.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man bail viņu tā liet, vienam draugam šitā bij un kkas tur nočakarējās.Hazard rakstīja:Ar karčeru noleju visu motortelpu i viss okeblondaaa rakstīja:Kāds varbūt var ieteikt ar kādiem līdzekļiem un kā pareizāk mazgāt motortelpu??![]()
![]()
Tpc jau jautāju kā būtu pareizāk, lai arī man negadas kkāda šaize.
Nu jā, ja auto slikta stavokli, vadi visadi pliki karajas, masas sliktas un tā talāk, tad gan nedari tā.blondaaa rakstīja:Man bail viņu tā liet, vienam draugam šitā bij un kkas tur nočakarējās.Hazard rakstīja:Ar karčeru noleju visu motortelpu i viss okeblondaaa rakstīja:Kāds varbūt var ieteikt ar kādiem līdzekļiem un kā pareizāk mazgāt motortelpu??![]()
![]()
Tpc jau jautāju kā būtu pareizāk, lai arī man negadas kkāda šaize.
Nekas pliks tur nekarājas 
Nu tad ko mīz? ņem feiriku un mazgā.blondaaa rakstīja:Nekas pliks tur nekarājas
Es domaju viņai arī tur butu garlaicīgiJonjis rakstīja:Nav jau cosmo.lvELYNASS_BADASS rakstīja:tāda garlaicība
Ai ar teviHazard rakstīja:Nu tad ko mīz? ņem feiriku un mazgā.blondaaa rakstīja:Nekas pliks tur nekarājas
Domāju moš kāds dalīsies pieredzē un ko lādzīgu ieteiks a tu te ar saviem feirikiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1219
- 1220
- 1221
- 1222
- 1223
- …
- 2228