Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1224
- 1225
- 1226
- 1227
- 1228
- …
- 1297
- chevron_right
Vot hvz.man reali nav vietas vinjus uzlikt.shodiwn vel skatijos.rit velreiz nochekoshu
ar kompatu pa brugji
Izmēri disku ar bīdmēru un izmēri, cik uz mašīnas. Viss ir easy.
Tie diski 100% ir no 5er
bez variantiem, gredzeni virsū un viss būs safe uz aci jaa neko nevajag, bet pec fakta vajag
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Ir kāds kurš var uz "ātro" sapulēt touringu?
Uz "ātro" jo pa daudz swirl marki un tāpēc, ka pa ziemu pilnībā pārkrāsosies.
PM ar piedāvājumiem.
Uz "ātro" jo pa daudz swirl marki un tāpēc, ka pa ziemu pilnībā pārkrāsosies.
PM ar piedāvājumiem.
Ir kāds iemels, ka pusasis var vislaik lūzt (Pārāk stipri savilkts, vai kaut kas šķībi) ? Vienkārši aizdomīgi sāk likties fakts, ka pusasis lūzt tikai kreisajā pusē. Labajā pusē ķīnietis jau dzīvo kādu laiku, kamēr kreisajā jau beigušies 2 ķīnieši un 1 oem. Dzinējs nav superjaudīgs, m54b30 .
Un pie reizes, tās SKF (~150eur) pusasis ir normālās ? Vai nav vērts tomēr un vienīgais ceļš ir pa 300+eur ?
Un pie reizes, tās SKF (~150eur) pusasis ir normālās ? Vai nav vērts tomēr un vienīgais ceļš ir pa 300+eur ?
Problema ir milakaja drift virziena, tiesi kreiseja puse, vairak slodzes uz to pusasi..tas pats ar lsd, nodilijums visiem viena puse :)kristapszs rakstīja:Ir kāds iemels, ka pusasis var vislaik lūzt (Pārāk stipri savilkts, vai kaut kas šķībi) ? Vienkārši aizdomīgi sāk likties fakts, ka pusasis lūzt tikai kreisajā pusē. Labajā pusē ķīnietis jau dzīvo kādu laiku, kamēr kreisajā jau beigušies 2 ķīnieši un 1 oem. Dzinējs nav superjaudīgs, m54b30 .
Kāds, lūdzu, varētu paskaidrot kā darbojas Mogo? Man viens cipa "pircējs" teic, ka ņemšot e34 caur Mogo. Autiņš pa 1100 iet, bet caur Mogo, nu lab, kas man. Šis sak, ka man jātešas uz Bauskas ielas CSDD un tur atnākšot kāds novērtētājs, kas novērtēs autiņu, tad kaut kas tur notikšot, tad man būtu jāiet pārrakstīt un nauda būšot kontā. Tā arī ir vai lej tik ko?
ta arii i, vinji tak regulejas
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Tev to auto novērtēs uz ~400 eiro un tik arī iedos tam otram čalim.janjis313 rakstīja:Kāds, lūdzu, varētu paskaidrot kā darbojas Mogo? Man viens cipa "pircējs" teic, ka ņemšot e34 caur Mogo. Autiņš pa 1100 iet, bet caur Mogo, nu lab, kas man. Šis sak, ka man jātešas uz Bauskas ielas CSDD un tur atnākšot kāds novērtētājs, kas novērtēs autiņu, tad kaut kas tur notikšot, tad man būtu jāiet pārrakstīt un nauda būšot kontā. Tā arī ir vai lej tik ko?
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Čalis cerēj, ka 1700 dabūsmaartyd rakstīja:Tev to auto novērtēs uz ~400 eiro un tik arī iedos tam otram čalim.janjis313 rakstīja:Kāds, lūdzu, varētu paskaidrot kā darbojas Mogo? Man viens cipa "pircējs" teic, ka ņemšot e34 caur Mogo. Autiņš pa 1100 iet, bet caur Mogo, nu lab, kas man. Šis sak, ka man jātešas uz Bauskas ielas CSDD un tur atnākšot kāds novērtētājs, kas novērtēs autiņu, tad kaut kas tur notikšot, tad man būtu jāiet pārrakstīt un nauda būšot kontā. Tā arī ir vai lej tik ko?
nu tas varetu but izskaidrojuma daļa. Bet ok, jautajums tad , vai ir kāds paņēmiens kā tās pusasis saglabāt ilgāk dzīvas? Kaut kā pastiprināt tās granātas? Vai ari vienīgā izeja ir pirkt kaut kādas nereālas tur pa 500+eiro ? Jo vislaik tās granātas nomirst. Nejau visi, kas drifto, maina pusasis katru nedēļu tam SKF pa 150eur ari nav ticiba, jo dēļ metinātā ganjau arī atteiksies pēc laikaVladlen rakstīja:Problema ir milakaja drift virziena, tiesi kreiseja puse, vairak slodzes uz to pusasi..tas pats ar lsd, nodilijums visiem viena puse :)kristapszs rakstīja:Ir kāds iemels, ka pusasis var vislaik lūzt (Pārāk stipri savilkts, vai kaut kas šķībi) ? Vienkārši aizdomīgi sāk likties fakts, ka pusasis lūzt tikai kreisajā pusē. Labajā pusē ķīnietis jau dzīvo kādu laiku, kamēr kreisajā jau beigušies 2 ķīnieši un 1 oem. Dzinējs nav superjaudīgs, m54b30 .
Braukšanas stils un visas transmisijas kopējais stāvoklis. Citi brauc ar mazajām pusasīm un metināto, bet nekas nelūzt. Cits var resnās nocirst 1 dienā.
V8 pusasis no e34kristapszs rakstīja:nu tas varetu but izskaidrojuma daļa. Bet ok, jautajums tad , vai ir kāds paņēmiens kā tās pusasis saglabāt ilgāk dzīvas? Kaut kā pastiprināt tās granātas? Vai ari vienīgā izeja ir pirkt kaut kādas nereālas tur pa 500+eiro ? Jo vislaik tās granātas nomirst. Nejau visi, kas drifto, maina pusasis katru nedēļu tam SKF pa 150eur ari nav ticiba, jo dēļ metinātā ganjau arī atteiksies pēc laikaVladlen rakstīja:Problema ir milakaja drift virziena, tiesi kreiseja puse, vairak slodzes uz to pusasi..tas pats ar lsd, nodilijums visiem viena puse :)kristapszs rakstīja:Ir kāds iemels, ka pusasis var vislaik lūzt (Pārāk stipri savilkts, vai kaut kas šķībi) ? Vienkārši aizdomīgi sāk likties fakts, ka pusasis lūzt tikai kreisajā pusē. Labajā pusē ķīnietis jau dzīvo kādu laiku, kamēr kreisajā jau beigušies 2 ķīnieši un 1 oem. Dzinējs nav superjaudīgs, m54b30 .
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Bijis automāts, ielikts manuālis. Īzi sadarāms, lai strādātu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1224
- 1225
- 1226
- 1227
- 1228
- …
- 1297