Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1230
- 1231
- 1232
- 1233
- 1234
- …
- 2228
- chevron_right
Miiix, perfekti 
Lai mazinātu slimības efektus un aplauztu fantāziju, piedāvāju ValtersZ palūgt adminiem IP izrakstu visiem viņa minētajiem lietotājiem. Savus atļauju aplūkot. Man tiešām nav personības dalīšanās uz n-tajiem cilvēkiem, visu savu sakāmo varu pateikt pats.
Lai mazinātu slimības efektus un aplauztu fantāziju, piedāvāju ValtersZ palūgt adminiem IP izrakstu visiem viņa minētajiem lietotājiem. Savus atļauju aplūkot. Man tiešām nav personības dalīšanās uz n-tajiem cilvēkiem, visu savu sakāmo varu pateikt pats.
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:30, kopā labots 1 reizi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Šādu huiņu ir jāmāk izdomāt 
Zuze a tu caur proxy pats neuzturi paris acc un nepazemo pats sevi un visu uzvel citam? 
Done!
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 20:30, kopā labots 1 reizi.
džekam kapitālā poha

Krietni ticams izskaidrojumsRolish rakstīja:džekam kapitālā poha![]()
![]()
A jāstrādā nevienam nav? 
Credit Cards? Drug smuggling? Selling your body for cheap?
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
It doesn't matter. All sins are forgiven on the path to boost.
Ir un tiek darīts. Man tāda darba specifika, kamēr datu moduļi ģenerējas, ir iespēja pačillotKikaps rakstīja:A jāstrādā nevienam nav?
Man slinkums tagad parbaudit parejiem IP, bet trollis un ridlohs 100% ir cits cilveks, viens mans pazina no burnout'aValtersZ rakstīja: Gribi atjautības uzdevumu ? Vai kāds ir redzējis Baronu ar evertu un freimani un jaņķeli un trollis un ridlohs kopā visus cilvēkus ? Es pateikšu priekšā. Nē nav. Jo visi ir viens cilvēks.
Izlasot iepriekšējo lpp. es joprojām brīnos kā Zuze nav galvā dabūjis 
Tev pm par šo, lai neaizkakātu forumuPjērs rakstīja:Izlasot iepriekšējo lpp. es joprojām brīnos kā Zuze nav galvā dabūjis
man ar diktam interesē kapec pec sitadas diršanas zuze vel nav dabujusi bietē 
Manuprāt tas tāpat jau ir diezgan veiksmīgi izdarītsbarons rakstīja:Tev pm par šo, lai neaizkakātu forumuPjērs rakstīja:Izlasot iepriekšējo lpp. es joprojām brīnos kā Zuze nav galvā dabūjis
jūs brāļi neesat, vai meiteni nepadalījāt? 
atkal kaut kādas ziepju operas 
Pēc publikas pieprasījuma laikam tomēr jāstāsta skaļi. Kā jau profila bildē redzams, ValtersZ dikti mīl asariņas. Atskatoties pāris gadiņus pagātnē (Zuzes nepabeigtās videnes gados) bija situācija, kad čali nospieda uz ceļiem, bet pa seju tomēr neiedeva. Džeks krietni sabēdājās un aizskrēja pie mammas pačīkstēt. Mamma, būdama kkādas valsts institūcijas darbone, sacēla brēku, līdz ar ko nākamajā dienā bija liela skaidrošanās ar vadību un policiju.GM-747 rakstīja:man ar diktam interesē kapec pec sitadas diršanas zuze vel nav dabujusi bietē
Un nu pēctam ValtersZ ieradās skolā un ar lepni paceltu galv[iņ]u blatoja pa gaiteņiem.
Btw pirms kāda laika manīju arī te forumā postu, kur viņš dižojās, ka pēdējos kašķus esot atrisinājis policijā... Lielais blatotājs...
Nu ar māmiņu te nebija nekāda sakar. Alūksnes kājnieku skolai gan,bet tas tā. Atgādinu Cēsīs ir virsnieku skola līdz ar to savējie savējos zin.
Lepni gaiteņos es neblatoju ,bet nu tu jau atstarojošās vestes traktē kā tīgēra pārklājus,par vel citām situācija kā traktē arī viss tavā ziņā.
Es nedižojos. Es pasaku kā ir. Vardarbību neatbalstu un ja būs problēmas kārtos caur policiju/tiesu.
Lepni gaiteņos es neblatoju ,bet nu tu jau atstarojošās vestes traktē kā tīgēra pārklājus,par vel citām situācija kā traktē arī viss tavā ziņā.
Es nedižojos. Es pasaku kā ir. Vardarbību neatbalstu un ja būs problēmas kārtos caur policiju/tiesu.
Pēdējais labojis ValtersZ - 25 Jūn 2015, 19:57, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1230
- 1231
- 1232
- 1233
- 1234
- …