Šeit var papļāpāt !!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1233
- 1234
- 1235
- 1236
- 1237
- …
- 2228
- chevron_right
Tos auto salīdzināt nav īsti korekti, dažādas klases!
Jā bmw saloni nečīkst jo parasti ir izdemolēti un nav kam čīkstēt
bet ja nopietni konkrētiem auto saloni nav tie labākie jo tie nav biznesa klases auto, bet nav arī sliktākie 
Katrā ziņā Lancer EVO ir AWD laužamais vairāk tendēts jauniešiem un ar to 4cyl šujmašīnu performance ir pietiekoša un vēl resurss forsēšanai, es gan vairāk esmu par veciem modeļiem EVO 7,8,9.
Jā bmw saloni nečīkst jo parasti ir izdemolēti un nav kam čīkstēt
Katrā ziņā Lancer EVO ir AWD laužamais vairāk tendēts jauniešiem un ar to 4cyl šujmašīnu performance ir pietiekoša un vēl resurss forsēšanai, es gan vairāk esmu par veciem modeļiem EVO 7,8,9.
Jūtama skaudības piegarša tavā postāValtersZ rakstīja:Apsveicu!
Nu ja atklāti jā. 8. vai 9. evo manās acīs ir ļoti simpātiski.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tas gan! Vizuāli ļoti pievilcīgi!ValtersZ rakstīja:Nu ja atklāti jā. 8. vai 9. evo manās acīs ir ļoti simpātiski.
Bet ne 10
a man sāk gribēties e46,laikam saslimis esmu ar kko 
Ģirts rakstīja:a man sāk gribēties e46,laikam saslimis esmu ar kko
Es ar sākumā domāju par e46, bet tādu normālu ar FL u.t.t.
Bet tad gandrīz paņēmu e39 535i, izrādās ka šim bija izpuvuši lanžeroni
Pēc tam Audi a6 c5 4.2 quattro, bet visi čomi atrunāja
Un spontāni tiku pie e36 krabja
Ikdienā ar šādu braukāju, esmu vairāk kā apmierināts, ir komforts, ir jauda, ir grieze un izmaksas nav tik lielas, patēriņš kā 2.5 bembimRiks* rakstīja:Pēc tam Audi a6 c5 4.2 quattro, bet visi čomi atrunāja![]()
Jā!JānisK-[JK] rakstīja:Ikdienā ar šādu braukāju, esmu vairāk kā apmierināts, ir komforts, ir jauda, ir grieze un izmaksas nav tik lielas, patēriņš kā 2.5 bembimRiks* rakstīja:Pēc tam Audi a6 c5 4.2 quattro, bet visi čomi atrunāja![]()
Tas vispār bija super eksemplārs! S-line, balts ādas recaro salons
Un nebija nekādas smirdīgas gāzes iekārtas
Manējam arī nav gāzes un nebūs, salons ir melns recaro :)
Riks* rakstīja:Jā!JānisK-[JK] rakstīja:Ikdienā ar šādu braukāju, esmu vairāk kā apmierināts, ir komforts, ir jauda, ir grieze un izmaksas nav tik lielas, patēriņš kā 2.5 bembimRiks* rakstīja:Pēc tam Audi a6 c5 4.2 quattro, bet visi čomi atrunāja![]()
Tas vispār bija super eksemplārs! S-line, balts ādas recaro salons![]()
Un nebija nekādas smirdīgas gāzes iekārtas
Es vispār neatbalstu gāzi, kategorsiks nē!
P.S.- Ar savu e36 krabi esmu ļoti apmierināts, perfekta pirmā mašīna
Nu zvērs tu esi, īstens alfa tēviņš! Kāds tev mogo ikmēneša maksājums?woldens rakstīja:nu ko sučki nopirku sarkanu mitsubishi 10 evo, tiekamies rīgas ielās 328i un 330i žurkas
Ir dzinēji kam gāzi nevajag un ir kam var likt, kopumā nēsmu gāzes fanāts, bet īpaši to nenosodu!
Ar benzīnu ir trakāk, cik zinu no drošiem avotiem ko tik tur nejauc kāt, palmu eļļu un vēl visādu drazu! domājat, ka visu šo milzīgo daudzumu ko ikdienā patērē civilais sektors, aviācija, armijas vajadzībām izsūknē no zemes? nē to jau ļoti sen ražo, ķīmiski sintizē! mums tikai stāsta, ka pumpē naftu, ok jā kādu nieku izpumpē, bet tas arī viss
Agrāk benzīns smirdēja pēc benzīna, bet tagad pēc acetona
pirms kāda laika dabūju kannu ar AI93 salīdzinot kā diena pret nakti
Ar benzīnu ir trakāk, cik zinu no drošiem avotiem ko tik tur nejauc kāt, palmu eļļu un vēl visādu drazu! domājat, ka visu šo milzīgo daudzumu ko ikdienā patērē civilais sektors, aviācija, armijas vajadzībām izsūknē no zemes? nē to jau ļoti sen ražo, ķīmiski sintizē! mums tikai stāsta, ka pumpē naftu, ok jā kādu nieku izpumpē, bet tas arī viss
Riks* rakstīja:Es vispār neatbalstu gāzi, kategorsiks nē!
Arī domāju...Ģirts rakstīja:a man sāk gribēties e46,laikam saslimis esmu ar kko
+ pār e36
alumīnija hadene
virsbūves stingrība
m54b30
sexgang
...bet pārdomāju kad ieraudziju cik maksā, fl 330ci
Nu nez kā ar to stingrību..
Cik skatījos apskatus pa e46, gandrīz visos pieminēja, ka viņiem mēdz locīties glāzes, gan priekšā gan pakaļā..
Cik skatījos apskatus pa e46, gandrīz visos pieminēja, ka viņiem mēdz locīties glāzes, gan priekšā gan pakaļā..
es noteikti iestūķētu kaut kād m50 iekš to e46,jo priekš manis galvenais ieguvums ir svaigāka auto skats un sajūta,dzinēju izdevīgāk un lētāk uztaisīt pašam m50 vai m52 un ready to go,reāli štukoju paņemt ko ar nemotoru sākumā un sākt izvirtības,citādi nav interesanti 
An emphasis was put on reducing unsprung weight and increasing structural rigidity rather than increasing power output: the highest displacement model at release, the E46 328, had only 3 horsepower more than the E36 328.[13] To counter this small power increase, the body shell of the E46 was claimed by BMW to be 70% more rigid than the E36's, [13] and aluminum suspension components were used increasingly in order to decrease unsprung weight.(c)WikiRiks* rakstīja:Nu nez kā ar to stingrību..
Ir ir tà. Gāze domāta pankūku cepšanai, tie kas brauc ar gāzi ir lašaras centpisēji. Maksāt vairāk vai ierobežot savu pārvietošanos ir pareizais lēmums. :gaze smird:Riks* rakstīja:Es vispār neatbalstu gāzi, kategorsiks nē!
Lasharas ir tie kas domaa kaa novirpot bremzhu diskus jo brauc ar benziinu.
Rob rakstīja:Ir ir tà. Gāze domāta pankūku cepšanai, tie kas brauc ar gāzi ir lašaras centpisēji. Maksāt vairāk vai ierobežot savu pārvietošanos ir pareizais lēmums. :gaze smird:Riks* rakstīja:Es vispār neatbalstu gāzi, kategorsiks nē!
...
Neviens nesaprot sarkasmu? 
Pats ar gāzi braucu kādus 6 gadus.
Pats ar gāzi braucu kādus 6 gadus.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1233
- 1234
- 1235