Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1234
- 1235
- 1236
- 1237
- 1238
- …
- 1297
- chevron_right
1.6,1.8. manuāļi, po kāda komplektācija 81 eirokars rakstīja:moš pliks kā žurka, tad ir mazais
ja unīts tad ticamāk ka 137e
4cyl automāti jau gan pēc ekstrām var atšķirties, bet visticamāk lielais.
2.0 - 2.8 anyway būs 137 eiro.
Man pēc papīriem ir 1.6 un man nav papliks auto, bet ir mazais nodoklis
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Tas laikam unīšiem un kabriem, kupeja/sedans ar 6cil arī mierīgi var būt 81e
Yes.kars rakstīja:Tas laikam unīšiem un kabriem, kupeja/sedans ar 6cil arī mierīgi var būt 81e
Man ir jautājums spečukiem...vai 300€ ir adekvāta cena 2.0 vanosa swapam ar izplūdi un visiem vadiem utt..? Šobrīd man kupejā ir izbeidzies 1.8 is un vajag ko lielāku ielikt,varbūt kādi ietiekumi ko labāk meklēt,bet kā jau studentam maciņš ar nav īpaši biezs..ps atvanojos ka iel8du citā tēmā,bet nemāku vēl ar forumu apieties..
Kurš atļaujas prasīt tik daudz par 2.0? 200 max. Neviens nepērk tādus.Barons_96 rakstīja:Man ir jautājums spečukiem...vai 300€ ir adekvāta cena 2.0 vanosa swapam ar izplūdi un visiem vadiem utt..? Šobrīd man kupejā ir izbeidzies 1.8 is un vajag ko lielāku ielikt,varbūt kādi ietiekumi ko labāk meklēt,bet kā jau studentam maciņš ar nav īpaši biezs..ps atvanojos ka iel8du citā tēmā,bet nemāku vēl ar forumu apieties..
Tad 2.5 labāk?
2.5 jau pa 400 noteikti atradīsies viss swaps. BET. 2.5 ir bieži nojāti - jābūt stipri uzmanīgākam.Barons_96 rakstīja:Tad 2.5 labāk?
2.5 sedans 1790kg - karoč uz pašas robežas.kars rakstīja:Tas laikam unīšiem un kabriem, kupeja/sedans ar 6cil arī mierīgi var būt 81e
d[-_-]b
Kādas izmaksas ir žurkā ielikt 3.0 dīzeli ? Vai ir vērts uz ko tādu swapot ?
Daudz. Tiltam aizmugurē būs pagrūti, liela grieze.osiz rakstīja:Kādas izmaksas ir žurkā ielikt 3.0 dīzeli ? Vai ir vērts uz ko tādu swapot ?
Skatos, ka paši motori nav dārgi, kā ar pārējo ? Cik saprotu tad tur visa provodka jāpārvelk... Tiltu jau varētu nostiprināt.maartyd rakstīja:Daudz. Tiltam aizmugurē būs pagrūti, liela grieze.osiz rakstīja:Kādas izmaksas ir žurkā ielikt 3.0 dīzeli ? Vai ir vērts uz ko tādu swapot ?
Lietotājam marihuāns uzprasi. Tev ātri vien pāries gribēšana.osiz rakstīja:Skatos, ka paši motori nav dārgi, kā ar pārējo ? Cik saprotu tad tur visa provodka jāpārvelk... Tiltu jau varētu nostiprināt.maartyd rakstīja:Daudz. Tiltam aizmugurē būs pagrūti, liela grieze.osiz rakstīja:Kādas izmaksas ir žurkā ielikt 3.0 dīzeli ? Vai ir vērts uz ko tādu swapot ?
Marihuanam jau tur bija cita performace, bet lai ko tādu darītu tiešām jāceļas un jākrīt par e36 bundžu, 46 cenas ziņā ir ļoti pieejami tagad un braukšana diži no e36 neatsķirās.
e36
Nav vērts, visjēdzīgākie p/p swapi joprojām ir m52b28, m52b28tu, m54b30
Gribi m57, paņem e46, tas čakars nav to vērts
Gribi m57, paņem e46, tas čakars nav to vērts
Pilnigas muljkjibas
Nekas tur mega tads nav
Kardans japartaisa-200 eiro
Dzinejs pilns swap-700 eiro
Pravodka-200
Nekas tur mega tads nav
Kardans japartaisa-200 eiro
Dzinejs pilns swap-700 eiro
Pravodka-200
ar kompatu pa brugji
m54b30 būs lētāks, dīzelis galīgi nepiestāv e36
Letaks?? : D
Nu hvz
Un mauprat dizels vispar ir wat to go visiem
Nu hvz
Un mauprat dizels vispar ir wat to go visiem
ar kompatu pa brugji
Tad jau katram 10tajam būtu m57 swaps
Dīzelis ir way to go komerctransportam, smagajai tehnikai, džipiem, nabagiem
Dīzelis ir way to go komerctransportam, smagajai tehnikai, džipiem, nabagiem
Pēdējais labojis kars - 10 Jūl 2017, 15:57, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
Ja tev nebūtu jāmaksā par degvielu, brauktu joprojām ar 730d vai tomēr 740i/750i?
Dīzelis ir sātana dzinēnjs
Dīzelis ir sātana dzinēnjs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1234
- 1235
- 1236
- 1237
- 1238