5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 287
- chevron_right
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Šodien laikam nebūšu - jāsāk izjaukt auto uz lipināšanos
Domāju atbraukt šodien.
es tik loti ceru ka lietus paries jo pa lietu nebrauksu , sedesu majaas esmu no cukura
Labas cenas.
Labas cenas.
Pa ilgiem laikiem arī domāju piebraukt,bet noteikti būšu pēc 19.00.
Lietotas detaļas no E30;E36;E34;E39;e46;e60 Pērku BMW detaļām.
Gaidam plazaa esam divas mashiinas , cmon piebiedrojas ...
Esam lejā, btw
Varu piedāvāt rīt uz pašu vakarpusi savākties, kopā aizlaist uz vecrīgu patusēt....Kam ir vēlme varat droši piebiedroties, droši zvanat vai rakstat man
Nju tā kā ir doma te ar dažiem biedriem savākties patusēt dēļ manas svētdienas dzimšanas dienas, tapēc rīt vakarā jau sāksim svinēt
Nju tā kā ir doma te ar dažiem biedriem savākties patusēt dēļ manas svētdienas dzimšanas dienas, tapēc rīt vakarā jau sāksim svinēt
šodien pabūt Plazā.
daudzi satikti.
Paldies visiem par palīdzību.
Plazā atstāts daudz eļlas.....
daudzi satikti.
kas tad nu? karteris?RENIO rakstīja:šodien pabūt Plazā.
daudzi satikti.
stūres reika.
skaidrsRENIO rakstīja:stūres reika.
Tā, tā ka sadomaju tomer var būt kaut kā aizvilkties uz Auto Ezotiku, tatad cik tur bij ieeja?
P.S. Pats atradu, fff 3.50 uhhh a man likas kadus 15 ls vajadzes, pietiks vel pilnu mūli pieliet un iet iepazities ar meitenem
P.S. Pats atradu, fff 3.50 uhhh a man likas kadus 15 ls vajadzes, pietiks vel pilnu mūli pieliet un iet iepazities ar meitenem
RENIO rakstīja:šodien pabūt Plazā.
daudzi satikti.
Biju piebraucis ap 23:00, bet no e36ajiem ne smakas.
Vaidzeja braukt pie jolciņasRuu rakstīja:RENIO rakstīja:šodien pabūt Plazā.
daudzi satikti.
Biju piebraucis ap 23:00, bet no e36ajiem ne smakas.
sovakar kads buus ?
Labas cenas.
Labas cenas.
Moš pieripošuKLAVINS rakstīja:sovakar kads buus ?
būšu.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Braucat pie mums uz Alda Auto! Pacepsim gaļu un tā... Būsim tur visu nakti! Sabinčik, Tu arī beidzot varētu atripot ciemā!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- …
- 287